הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אכילה תחרותית

shum_klum

משתמש משקיע
2,345
1,475
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,623
2,345
1,475
יתכן ובקרוב אנסה ללכת על האתגר של יומנגוס (הסניף החדש 5 דקות נסיעה מהבית).
המטרה בגדול היא לא לסיים אלא לאכול כמה שיותר כדי להצדיק את העלות.
רציתי לדעת אם יש מניפולציות שאפשר לעשות (ואני יודע שחייב להיות, פשוט לא יודע מה בדיוק) על מנת לאפשר קיבולת מקסימלית.

תעשה הכנה של שבוע שתייה של גלון חלב /מים כל יום עד יום התחרות.
יש סרטונים של Matt stonie לגביי הכנה לתחרות,בנוסף תעמוד כשאתה אוכל.
תראה איך אוכלים האנשים הללו:
Joey chestnut(מחזיק שנים רבות בתואר של אכלן הכי טוב בתחרות נאטאנט הוט דוג).
Matt stonie(זוכה השנה בנאטנס הוט דוג)
Randy santel

פיורוס פיט מסביר על זה בסרטון אחד.
בנוסף הבנתי שלא כדאי לצום כל היום או משהו כזה כי אתה כנראה תגיע שבע.

יתכן ובקרוב אנסה ללכת על האתגר של יומנגוס (הסניף החדש 5 דקות נסיעה מהבית).
המטרה בגדול היא לא לסיים אלא לאכול כמה שיותר כדי להצדיק את העלות.
רציתי לדעת אם יש מניפולציות שאפשר לעשות (ואני יודע שחייב להיות, פשוט לא יודע מה בדיוק) על מנת לאפשר קיבולת מקסימלית.

תצלם את זה?

• פותח/ת השרשור
לא מחפש טכניקה לזמן ה"תחרות" עצמה, אלא להכנה

אח שלי ניצח בהמון תחרויות אכילה, הוא תותח בזה בקטע הזוי.

כמה פעמים בתחרות המבורגרים, פעם אחרונה בתחרות סופגניות, שהיה בה פרס כספי (300 שקל משהו כזה)

בתחרות האחרונה שהוא ניצח הוא שתה כמויות מטורפות של מים יום לפני התחרות, חוץ מזה אני לא מכיר את כל השיטות ההזויות שהוא עושה.
אני מוכן לשאול אותו אם תרצה 😃

אח שלי ניצח בהמון תחרויות אכילה, הוא תותח בזה בקטע הזוי.

כמה פעמים בתחרות המבורגרים, פעם אחרונה בתחרות סופגניות, שהיה בה פרס כספי (300 שקל משהו כזה)

בתחרות האחרונה שהוא ניצח הוא שתה כמויות מטורפות של מים יום לפני התחרות, חוץ מזה אני לא מכיר את כל השיטות ההזויות שהוא עושה.
אני מוכן לשאול אותו אם תרצה 😃
זה הדבר שהמלצתי לו,אבל לגבי הסוג עדיף חלב.

• פותח/ת השרשור
השאלה מה לאכול/לשתות באותו היום, הבנתי שלא כדאי לצום, השאלה מה כן.
טוב שאלתי את אח שלי בשבילך,
הוא אמר כזה דבר, תתחיל כבר עכשיו להתאמן על לשתות כמה שיותר מים במכה אחת, יום לפני התחרות אתה צריך להגיע למצב שאתה יכול לשתות 2 ליטר במכה לפחות.
הוא אמר שאין צורך לצום,
לגבי התחרות עצמה, הוא אמר שאל תפחד לבלוע הרבה אוכל במכה, אם יש לך מים לידך תשתה אותם וגם אם אתה חושב שהאוכל לא ירד - הוא ירד. מנסיון שלו הוא נשמע מאוד משכנע.

הוא שלח לי סרטון להראות לך:

Watch "24 Burgers in 24 Minutes Challenge" on YouTube -

שהיה בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
טוב שאלתי את אח שלי בשבילך,
הוא אמר כזה דבר, תתחיל כבר עכשיו להתאמן על לשתות כמה שיותר מים במכה אחת, יום לפני התחרות אתה צריך להגיע למצב שאתה יכול לשתות 2 ליטר במכה לפחות.
הוא אמר שאין צורך לצום,
לגבי התחרות עצמה, הוא אמר שאל תפחד לבלוע הרבה אוכל במכה, אם יש לך מים לידך תשתה אותם וגם אם אתה חושב שהאוכל לא ירד - הוא ירד. מנסיון שלו הוא נשמע מאוד משכנע.

הוא שלח לי סרטון להראות לך:

Watch "24 Burgers in 24 Minutes Challenge" on YouTube -

שהיה בהצלחה 😃

מה מומלץ לאכול באותו היום?

מה מומלץ לאכול באותו היום?
אין צורך לאכול יותר מידי,
24 שעות לפני הארוחה מומלץ לאכול הרבה מלון\אבטיח (סביבות הקילו) כדי שבטוח תתרוקן. למשל אם אתה מתכנן לעשות את הצ'אלנג ב21:00 בערב ביום שישי אז ביום חמישי (21:00-00:00) כדאי שתכאל את הפרות.
יומיים לפני הייתי משתדל לא לאכול יותר מידי אלא להיות סביב הנייטרלי ומטה.

ביום בו אתה עושה את האתגר הייתי ממליץ על איזה 2 סקופים של חלבון עם מים(כמובן שכדאי לפצל אותם ל2 ארוחות נפרדות).
כדאי גם לעשות אימון כבד כמה שעות לפני. כשעתיים - שלוש לפני הצ'אלנג' תשתה בסביבות ה3 ליטר מים\דיאט משהוו.

כמובן שהכל די כללי. הייתי ממליץ לך לקרוא קצת בבלוג של randy santel יש שם את כל מה שאתה מחפש ומהניסיון האישי שלי הבחור מבין עניין.

• פותח/ת השרשור
אין צורך לאכול יותר מידי,
24 שעות לפני הארוחה מומלץ לאכול הרבה מלון\אבטיח (סביבות הקילו) כדי שבטוח תתרוקן. למשל אם אתה מתכנן לעשות את הצ'אלנג ב21:00 בערב ביום שישי אז ביום חמישי (21:00-00:00) כדאי שתכאל את הפרות.
יומיים לפני הייתי משתדל לא לאכול יותר מידי אלא להיות סביב הנייטרלי ומטה.

ביום בו אתה עושה את האתגר הייתי ממליץ על איזה 2 סקופים של חלבון עם מים(כמובן שכדאי לפצל אותם ל2 ארוחות נפרדות).
כדאי גם לעשות אימון כבד כמה שעות לפני. כשעתיים - שלוש לפני הצ'אלנג' תשתה בסביבות ה3 ליטר מים\דיאט משהוו.

כמובן שהכל די כללי. הייתי ממליץ לך לקרוא קצת בבלוג של randy santel יש שם את כל מה שאתה מחפש ומהניסיון האישי שלי הבחור מבין עניין.

אתה בטוח שכדאי לשתות כל כך הרבה מים סמוך כל כך לארוחה?

אתה בטוח שכדאי לשתות כל כך הרבה מים סמוך כל כך לארוחה?
3-4 יהיה דיי בטוח, אל תשכח שבדרך כול הצ'אלנג'ים מפוצצים בנתרן ואתה תרגיש שאתה חייב לשתות, כתוצאה מכך אתה תתמלא ותצליח לאכול פחות.
אחרי 3 שעות בערך אתה אמור גם להשתין את הכל החוצה והשתייה עצמה אמורה לעזור לך לשפר את היציאות כדי "להתרוקן" עוד יותר.
לפני הצ'אלנג' אתה לא אמור להרגיש רעב וכל היופי שיפתח לך התאבון במהלך הצ'לאנג'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית