היי ,
מפרסם שוב , כי אין לי מושג למה יוטיוב חשד בסרטון שלי כספאם ומחק אותו .
משקל נוכחי : 100.6 גובה : 180 גיל 26
אני מפרסם בלי הרגליים כי תכלס מצבם סבבה לגמרי לדעתי , וגם כי אני אחרי חצי שנה של פציעה עקב דלקת ולא רלוונטי להתקדמות .
מספר שאלות :
1. אחוז שומן ? איזה איזורים אצלי מפגרים ביחס לאחרים לדעתכם?
2. תוכנית אימונים מומלצת לחיטוב ? מחפש קישור לתוכנית / סרטון יוטיוב העדפה למישהו עם רייטינג גבוה .
3. לא חסיד גדול של תרגילי בטן או קוביות ,אבל 10 דק' בטן * פעמיים בשבוע , יספיק בהנחה שהחיטוב יורד מעט ממעטה השומן ? או שבשביל
זה צריך ממש לעבוד קשה . פעם היו לי ''קוביות'' עקב משקל נמוך , גם עכשיו יש , אבל צורה של משהו לא מוגדר .
משהו קטן שבא לי לרשום למקרה שמישהו כמוני קורא :
אחרי 2 תקופות מבחנים שנה שעברה , העלתי מ75 ל86 ק''ג והייתי ממש עם כרס .
ביולי 2018 (קיץ שעבר) התחלתי להתאמן עם ידידה ( זה פרט חשוב כי שתינו דחפנו אחד את השני ולכן מומלץ למצוא פרטנר ) ואני ממש שמח על התוצאה של
עשרה חודשי עבודה קשה בערך + תפריט מאוד מסודר של 3500-4000 קל' הגעתי למשקל 101 ק''ג בשיא ומה הפרט המצחיק ? הכרס התכווצה , המראה היותר נפוח איזן את זה למראית עין חיצונית .
גם התרגילי יסוד והשבירה כל פעם של השיאי יכולת שלך לחזרות / משקל / נפח עבודה פשוט כיף חיים ומאוד ממליץ למי שחי תחת שגרה עמוסה לנסות .
משקלי עבודה :
לחיצת חזה , משקל התחלתי בתחילת האימונים : 40 ק''ג ( 10 ק''ג קטנטן כל צד ) , כיום : 125 ק''ג ל5x5 .
דדליפט : התחלתי מאפס לפני 3 חודשים , תרגיל מאתגר , היום עומד על : 180 ק''ג לחמישיות (היד עוד נטויה )
סקוואטים : פציעה 😭
פרסים : התחלתי מאפס , התקדמות של כמעט שנה למשקל כיום של : 68.75 ק''ג לחמישיות .
כיף !!!
בהצלחה לי בחיטוב זה יהיה קשה .
מפרסם שוב , כי אין לי מושג למה יוטיוב חשד בסרטון שלי כספאם ומחק אותו .
משקל נוכחי : 100.6 גובה : 180 גיל 26
אני מפרסם בלי הרגליים כי תכלס מצבם סבבה לגמרי לדעתי , וגם כי אני אחרי חצי שנה של פציעה עקב דלקת ולא רלוונטי להתקדמות .
מספר שאלות :
1. אחוז שומן ? איזה איזורים אצלי מפגרים ביחס לאחרים לדעתכם?
2. תוכנית אימונים מומלצת לחיטוב ? מחפש קישור לתוכנית / סרטון יוטיוב העדפה למישהו עם רייטינג גבוה .
3. לא חסיד גדול של תרגילי בטן או קוביות ,אבל 10 דק' בטן * פעמיים בשבוע , יספיק בהנחה שהחיטוב יורד מעט ממעטה השומן ? או שבשביל
זה צריך ממש לעבוד קשה . פעם היו לי ''קוביות'' עקב משקל נמוך , גם עכשיו יש , אבל צורה של משהו לא מוגדר .
משהו קטן שבא לי לרשום למקרה שמישהו כמוני קורא :
אחרי 2 תקופות מבחנים שנה שעברה , העלתי מ75 ל86 ק''ג והייתי ממש עם כרס .
ביולי 2018 (קיץ שעבר) התחלתי להתאמן עם ידידה ( זה פרט חשוב כי שתינו דחפנו אחד את השני ולכן מומלץ למצוא פרטנר ) ואני ממש שמח על התוצאה של
עשרה חודשי עבודה קשה בערך + תפריט מאוד מסודר של 3500-4000 קל' הגעתי למשקל 101 ק''ג בשיא ומה הפרט המצחיק ? הכרס התכווצה , המראה היותר נפוח איזן את זה למראית עין חיצונית .
גם התרגילי יסוד והשבירה כל פעם של השיאי יכולת שלך לחזרות / משקל / נפח עבודה פשוט כיף חיים ומאוד ממליץ למי שחי תחת שגרה עמוסה לנסות .
משקלי עבודה :
לחיצת חזה , משקל התחלתי בתחילת האימונים : 40 ק''ג ( 10 ק''ג קטנטן כל צד ) , כיום : 125 ק''ג ל5x5 .
דדליפט : התחלתי מאפס לפני 3 חודשים , תרגיל מאתגר , היום עומד על : 180 ק''ג לחמישיות (היד עוד נטויה )
סקוואטים : פציעה 😭
פרסים : התחלתי מאפס , התקדמות של כמעט שנה למשקל כיום של : 68.75 ק''ג לחמישיות .
כיף !!!
בהצלחה לי בחיטוב זה יהיה קשה .
קבצים מצורפים
-
0.pngKB 189 · צפיות: 522 -
1.pngKB 181 · צפיות: 545 -
2.pngKB 188.1 · צפיות: 550 -
3.pngKB 98 · צפיות: 522 -
4א.pngKB 173.7 · צפיות: 528 -
4ב.pngKB 112.9 · צפיות: 515 -
4ג.pngKB 182.9 · צפיות: 527 -
5.pngKB 111.7 · צפיות: 521 -