הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ההתקדמות שלי עד עכשיו

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
התמונה השמאלית הייתי כבר בתהליך הירידה ולצערי אין תמונות ממש מלפני. מחקתי את כולם מהחוסר ביטחון
ואז רזיתי קצת יותר מידי ועכשיו מסה מבוקרת. קצת מפחיד אותי לעלות עוד. במיוחד שהקיץ מגיע.אבל בנתיים אוהבת לראות את ההתקדמות. תודה לכל מי שייעץ ועזר לי להחליט לעלות במשקל - אחד הדברים שנשים הכי פוחדות ממנו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
דרך אגב. אם רואים סימנים בבטן גם במצב רפוי. זה אומר אחוז שומן יחסית נמוך? לא שאחוז שומן מעניין אותי

וואו אלופה! איזה שינוי!
אל תפחדי מ"עלייה במשקל". את בחיים לא תחזרי להיות מה שהיית לפני, התודעה שלך כבר שונה, ואנחנו זה התודעה שלנו ;)

להסתכל במראה ולאהוב את איך שאני ניראת:blush:

ומתי זה יקרה?
כי כרגע נראה שאת מאוד מרוצה, תתקני אותי אם אני טועה ;)
אנחנו בדיוק מנהלים דיון מעניין בנושא הזה תחת הכותרת: "אפשר להגיע לדבר כזה באופן טבעי?"
את מוזמנת להצטרף, אני כרגע הנציגה הנשית היחידה שם.

• פותח/ת השרשור
ומתי זה יקרה?
כי כרגע נראה שאת מאוד מרוצה, תתקני אותי אם אני טועה ;)
אנחנו בדיוק מנהלים דיון מעניין בנושא הזה תחת הכותרת: "אפשר להגיע לדבר כזה באופן טבעי?"
את מוזמנת להצטרף, אני כרגע הנציגה הנשית היחידה שם.
זו שאלה טובה.כמראה שאף פעם.אבל זה לגמרי משהו שנותן לי מוטיבציה להמשיך אז אני שמחה על זה.
מרותה מאוד מההתקדמות.לא מהתוצאה כרגע ובטח ובטח שזו לא תוצאה סופית. בעבר הייתי במקום נוראי.ושמחה שיצאתי משם.

אתן לך מוניטין כשאוכל. אמן עליי ככה, שני מדדים להצלחה זה לצערי משקל גוף ואחוז שומן ופחות מראה.
ממזמן לא נותנת למשקל להשפיע לי על ההתקדמות.בעבר כן.אבל ברגע שהבנתי שמשקל זה דבר שכל כך משתנה.כן עוקבת אבל לא נותנת לו משקל בחיי היום יום. מחפשת להסתכל במראה ולאהוב

זו שאלה טובה.כמראה שאף פעם.אבל זה לגמרי משהו שנותן לי מוטיבציה להמשיך אז אני שמחה על זה.
מרותה מאוד מההתקדמות.לא מהתוצאה כרגע ובטח ובטח שזו לא תוצאה סופית. בעבר הייתי במקום נוראי.ושמחה שיצאתי משם.

ממזמן לא נותנת למשקל להשפיע לי על ההתקדמות.בעבר כן.אבל ברגע שהבנתי שמשקל זה דבר שכל כך משתנה.כן עוקבת אבל לא נותנת לו משקל בחיי היום יום. מחפשת להסתכל במראה ולאהוב

וואו, איזו מותקקק!
ריגשת אותי חחח
אין לי מושג כמה את שוקלת כרגע, אבל אני זוכרת כמה זה היה אישיו.
ולדעתי כל עוד את בדרך שהיא טובה ונכונה ובריאה (כי מעבר לאיך זה נראה זה קודם כל חייב להיות בריא,) - אז שאפו מטורף!!!
ובואי ספרי לי איך את עושה את זההה אני גם רוצהההה!! 😛

• פותח/ת השרשור
וואו, איזו מותקקק!
ריגשת אותי חחח
אין לי מושג כמה את שוקלת כרגע, אבל אני זוכרת כמה זה היה אישיו.
ולדעתי כל עוד את בדרך שהיא טובה ונכונה ובריאה (כי מעבר לאיך זה נראה זה קודם כל חייב להיות בריא,) - אז שאפו מטורף!!!
ובואי ספרי לי איך את עושה את זההה אני גם רוצהההה!! 😛

למדתי להפסיק להקשיב למיתוסים.התחלתי להתאמן טוב.התחלתי לאכול טוב(אני במסה!) ולהפסיק לשבת ולחשוב על איך בא לי להיראות. קומי ותעשי את זה!

למדתי להפסיק להקשיב למיתוסים.התחלתי להתאמן טוב.התחלתי לאכול טוב(אני במסה!) ולהפסיק לשבת ולחשוב על איך בא לי להיראות. קומי ותעשי את זה!

האמת שאני ממש מרוצה מאיך שאני נראית:s85:
מתאמנת ונהנית לי חחח
אמנם כרגע אני בחיטוב, (וסופסוף המשקל הואיל בטובו לזוז קצת!) אבל אני עושה חיטוב ממש עדין כי אני חייבת להיזהר בגלל ה... "עבר האפל שלי" חחח...
אבל יש שינוי, בוודאות, אני מרגישה את זה ורואה את זה וממש נהנית מזה.
אני חושבת שאהבתי את איך שנראיתי גם כשהייתי 59 קילו. יש לי כמה תמונות מאז, כשאני עם 'ריפוד' חביב ביותר סביב כולי, ויש לי חיוך ענקי ואמיתי על הפנים, ואני ממש זוכרת את הערב שבו צילמתי את התמונות האלה, וחשבתי לעצמי: "כמה נפלא אני נראית, למרות שהעלו אותי 20 קילו כמו בפיטום ברווזים."
וזה אחרי שנים שלא הייתי מסוגלת להסתכל במראה, ולמרות שהייתי 40 קילו חשבתי שאני עוד צריכה לרדת...

כולנו חייבים להיות קצת נרקסיסטיים, כי אם אנחנו לא נאהב את עצמנו - מי יאהב? 😛
לדעתי היופי מתחיל ברגע שאתה חושב שאתה יפה. - זה לא בולשיט. אבל זה עבודה הרבה יותר קשה מבחדר כושר.
יש לי חברה אדירת ממדים (עניין של גנטיקה, היא לאו דווקא שמנה מאוד,) אבל היא פאקינ מטורפת ביופייההה ובאישיות הכובשת שלה.
יש לה 3094823490 מחזרים שחיים בסרט שהיא תסתכל עליהם חחחח

שינוי מדהים!
כל הכבוד, את נראת טוב ואני חושב שאת צריכה להיות שלמה עם עצמך עם כל תוצאה שלך אבל תמיד לשאוף למה שיעשה לך הכי טוב
לא אומר שצריך לרזות יותר, או להשמין יותר
אני מתכוון שצריך להציב מטרה ולעמוד בה ובטוח שאת בדרך לשם
דרך אגב בנות שיש מה לתפוס זה הרבה יותר יפה מכל השחיפיות האלה.. זה נראה רע

• פותח/ת השרשור
אני מאוד ביקורתית כלפי עצמי,לכן לא יודעת אם זה יקרה מתישהו, אבל זה כן משהו שנותן לי דרייב להמשיך.
תודה:blush:

ולגמרי בגישה של להשאיר קצת משהו לתפוס
אני מאוד ביקורתית כלפי עצמי,לכן לא יודעת אם זה יקרה מתישהו, אבל זה כן משהו שנותן לי דרייב להמשיך.
תודה:blush:

ולגמרי בגישה של להשאיר קצת משהו לתפוס
שינוי מדהים!
כל הכבוד, את נראת טוב ואני חושב שאת צריכה להיות שלמה עם עצמך עם כל תוצאה שלך אבל תמיד לשאוף למה שיעשה לך הכי טוב
לא אומר שצריך לרזות יותר, או להשמין יותר
אני מתכוון שצריך להציב מטרה ולעמוד בה ובטוח שאת בדרך לשם
דרך אגב בנות שיש מה לתפוס זה הרבה יותר יפה מכל השחיפיות האלה.. זה נראה רע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית