עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואלה? והייתי על הקלוריה ו4-5 אימונים בשבוע חחאחלה תמונות לגריינדר!
👍
יש התקדמות יפה, אבל ב4 שנים לדעתי... יכולת להשיג אולי יותר.
חחח סבבהאחי כל הכבוד על השינוי!! אתה נראה טוב!
אני חלילה לא בא להוריד מהשינוי שעשית..
פשוט אני אישית חושב שב4 שנים אפשר להשיג יותר.
שוב זה תהליך אישי!
ו4-5 אימונים בשבוע אינם מעידים על האיכות של התהליך.
הגריינדר שלך בטוח קורס😜
מעניין אותי לדעת ריאלית כמה מסת שריר (נקייה) בן אדם יכול להעלות ב3.5 שנים כשאתם אומרים שהוא ״יכול יותר״מצטרף לחברנו המלומד @Dark Soul Omega
יכולת להשיג תוצאות הרבה יותר מרשימות בזמן הזה,
אבל! הכי חשוב שאתה מרוצה מאיך שאתה נראה וכוס אמא של כולם וכל הכבוד שאתה מתמיד זה הדבר הכי חשוב בתכלס...
לפי דעתי רוב הזמן היית בחיטובים וזו אחת הסיבות שלא צברת יותר מסת שריר "מהמצופה" נקרא לזה.
המשך כך אח
אשמח לשמוע את דעתכם 🙏
מסכים איתך לגמרי.מה שקורה היום בתחום הזה פשוט מעוות.
אל תקשיב למי שאומר שיכלת יותר, זה בולשיט ואל תתעסק בזה.
זה שינוי פשוט מדהים. כל הכבוד ממש.
לאנשים פשוט אין מושג כמה גנטיקה משחקת בתחום. השינוי פסיכי לגמרי
כל אלה שהגיבו לי שיכולתי יותר בלשון המעטה פעילים בפורום סטרואידים ואנחנו יודעים למה, אם לא הייתי טבעי ברור שהייתי נראה כמו מפלצת אחרי 4 שנים אנשים פה שוכחים שאני טבעי (שיער יותר חשוב לי מגוף😜) וזה גם חלק מהסיבה שהעולם הזה מעוות אנשים הולכים לחדר כושר ו90% מאלה שיש להם גוף טירוף מוזרקים ואז אנשים אוכלים סרטים למה הם לא נראים ככה ומשחקים משחקי השוואות עם מוזרקים שאי אפשר לנצח אותםשינוי מעולה! אני אישית גם לא חושב שיכולת להשיג יותר. וגם אם כן, מה זה משנה.
סטנדרטים גבוהים וציפיות גבוהות זה דבר טוב אבל מה שקורה היום בתחום הזה פשוט מעוות.
תכלס...(שיער יותר חשוב לי מגוף😜)
חח אשכרה אני מזריק 3 שנים בערך ואחרי שנתיים וחצי הקרחתי בגלל זה ...וגם חשוב לי רצח השיער ראש אז עשיתי 2 השתלות שיער כבר וטפו טפו הכול מלא כמו של ילד בן 16 חח אבל שיער גוף מאוד נהיה עבה וגס מהשימוש באנאבוליים ..אפילו לייזר לא עוזר לדלל אותותכלס...
כשאתה על חומרים צומח לך שיער בכל הגוף אבל מהראש הוא נושר??! 🤦♂️
בוא נגיד ככה כמו שהגבתי מקודם...יש לך גוף יפה אתה נראה טוב וזה מה שחשוב...תמשיך להתמיד ותגדל אפילו יותרכל אלה שהגיבו לי שיכולתי יותר בלשון המעטה פעילים בפורום סטרואידים ואנחנו יודעים למה, אם לא הייתי טבעי ברור שהייתי נראה כמו מפלצת אחרי 4 שנים אנשים פה שוכחים שאני טבעי (שיער יותר חשוב לי מגוף😜) וזה גם חלק מהסיבה שהעולם הזה מעוות אנשים הולכים לחדר כושר ו90% מאלה שיש להם גוף טירוף מוזרקים ואז אנשים אוכלים סרטים למה הם לא נראים ככה ומשחקים משחקי השוואות עם מוזרקים שאי אפשר לנצח אותם
מריו אחי להיות טבעי הכי טוב.. גם אני טבעיכל אלה שהגיבו לי שיכולתי יותר בלשון המעטה פעילים בפורום סטרואידים ואנחנו יודעים למה, אם לא הייתי טבעי ברור שהייתי נראה כמו מפלצת אחרי 4 שנים אנשים פה שוכחים שאני טבעי (שיער יותר חשוב לי מגוף😜) וזה גם חלק מהסיבה שהעולם הזה מעוות אנשים הולכים לחדר כושר ו90% מאלה שיש להם גוף טירוף מוזרקים ואז אנשים אוכלים סרטים למה הם לא נראים ככה ומשחקים משחקי השוואות עם מוזרקים שאי אפשר לנצח אותם
אני בטוח שיש להם כוונה טובה וסך הכל הם פירגנו וכתבו את זה בצורה מכובדת. סתם הרגשתי צורך להגיב על זה כי בדיוק הנושא הזה עלה שוב חזק סביב הREELS הזה:כל אלה שהגיבו לי שיכולתי יותר בלשון המעטה פעילים בפורום סטרואידים ואנחנו יודעים למה, אם לא הייתי טבעי ברור שהייתי נראה כמו מפלצת אחרי 4 שנים אנשים פה שוכחים שאני טבעי (שיער יותר חשוב לי מגוף😜) וזה גם חלק מהסיבה שהעולם הזה מעוות אנשים הולכים לחדר כושר ו90% מאלה שיש להם גוף טירוף מוזרקים ואז אנשים אוכלים סרטים למה הם לא נראים ככה ומשחקים משחקי השוואות עם מוזרקים שאי אפשר לנצח אותם
זה הקטע, שממש לא בהכרח. לא כולם מגיבים לסטרואידים באותו האופן וגם פה הגנטיקה משחקת תפקיד חשוב.אם לא הייתי טבעי ברור שהייתי נראה כמו מפלצת
אני בטוח שיש להם כוונה טובה וסך הכל הם פירגנו וכתבו את זה בצורה מכובדת. סתם הרגשתי צורך להגיב על זה כי בדיוק הנושא הזה עלה שוב חזק סביב הREELS הזה:
קישור לצפייה: https://youtu.be/CSCE-PTZqoQ?si=uECqsOczv-akCYLq
אבל בתכלס העובדה שזה עשה לי טריגר אומרת יותר עליי מאשר מי שהגיב אותה ואני לוקח את האחריות עליי.
זה הקטע, שממש לא בהכרח. לא כולם מגיבים לסטרואידים באותו האופן וגם פה הגנטיקה משחקת תפקיד חשוב.
אבל שוב פעם, כל זה לא באמת משנה. אתה עשית שינוי מעולה מבחינת נראות וחשוב מזה - באורח החיים שלך, הערכים שעל פיהם אתה חי ובמדדי הבריאות והביצועים.