הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה ההתקדמות שלי ב4 שנים, דעתכם?

Mario101

משתמש מתחיל
219
15
נק' מוניטין:
27
219
15
אשמח לשמוע את דעתכם 🙏

קבצים מצורפים

• A02001B3-A58D-408D-BF7A-665839DCD33C.jpeg
    A02001B3-A58D-408D-BF7A-665839DCD33C.jpeg
    1 MB · צפיות: 248
אחלה תמונות לגריינדר!
👍
יש התקדמות יפה, אבל ב4 שנים לדעתי... יכולת להשיג אולי יותר.

• פותח/ת השרשור
אחלה תמונות לגריינדר!
👍
יש התקדמות יפה, אבל ב4 שנים לדעתי... יכולת להשיג אולי יותר.
וואלה? והייתי על הקלוריה ו4-5 אימונים בשבוע חח
ירדתי ל55 קילו ועכשיו 74 קילו בערך 20 קילו שרירי
האמת ליתר דיוק זה 3 וחצי שנים לא 4
מעניין שזה מה שאתה חושב אבל מקבל ביקורת זה ביקורת 🤪👍🏻

אחי כל הכבוד על השינוי!! אתה נראה טוב!
אני חלילה לא בא להוריד מהשינוי שעשית..
פשוט אני אישית חושב שב4 שנים אפשר להשיג יותר.
שוב זה תהליך אישי!
ו4-5 אימונים בשבוע אינם מעידים על האיכות של התהליך.
הגריינדר שלך בטוח קורס😜

• פותח/ת השרשור
אחי כל הכבוד על השינוי!! אתה נראה טוב!
אני חלילה לא בא להוריד מהשינוי שעשית..
פשוט אני אישית חושב שב4 שנים אפשר להשיג יותר.
שוב זה תהליך אישי!
ו4-5 אימונים בשבוע אינם מעידים על האיכות של התהליך.
הגריינדר שלך בטוח קורס😜
חחח סבבה
לפעמים ..

מצטרף לחברנו המלומד @Dark Soul Omega
יכולת להשיג תוצאות הרבה יותר מרשימות בזמן הזה,
אבל! הכי חשוב שאתה מרוצה מאיך שאתה נראה וכוס אמא של כולם וכל הכבוד שאתה מתמיד זה הדבר הכי חשוב בתכלס...
לפי דעתי רוב הזמן היית בחיטובים וזו אחת הסיבות שלא צברת יותר מסת שריר "מהמצופה" נקרא לזה.
המשך כך אח

• פותח/ת השרשור
מצטרף לחברנו המלומד @Dark Soul Omega
יכולת להשיג תוצאות הרבה יותר מרשימות בזמן הזה,
אבל! הכי חשוב שאתה מרוצה מאיך שאתה נראה וכוס אמא של כולם וכל הכבוד שאתה מתמיד זה הדבר הכי חשוב בתכלס...
לפי דעתי רוב הזמן היית בחיטובים וזו אחת הסיבות שלא צברת יותר מסת שריר "מהמצופה" נקרא לזה.
המשך כך אח
מעניין אותי לדעת ריאלית כמה מסת שריר (נקייה) בן אדם יכול להעלות ב3.5 שנים כשאתם אומרים שהוא ״יכול יותר״

נראה טוב, בהחלט עליה יפה יחסית במסת שריר...מצטרף לאנשים פה שב4 שנים יכולת יותר אבל זה לא מוריד מזה שאתה נראה טוב ותוצאות שלך יפות

אשמח לשמוע את דעתכם 🙏

אל תקשיב למי שאומר שיכלת יותר, זה בולשיט ואל תתעסק בזה.

זה שינוי פשוט מדהים. כל הכבוד ממש.

לאנשים פשוט אין מושג כמה גנטיקה משחקת בתחום. השינוי פסיכי לגמרי

שינוי מעולה! אני אישית גם לא חושב שיכולת להשיג יותר. וגם אם כן, מה זה משנה.
סטנדרטים גבוהים וציפיות גבוהות זה דבר טוב אבל מה שקורה היום בתחום הזה פשוט מעוות.

שינוי מבורך, ולא צריך כל הזמן להתייחס ל"מה יכלת להשיג" בזמן מסויים.
לכל אחד יש סדר עדיפויות ויש כאלה שיסתפקו בגוף ממוצע של מתאמן ולאו דווקא ב מסת שריר כזו או אחרת או אחוז שומן.
העיקר שינית דרך ואורח חיים.

• פותח/ת השרשור
אל תקשיב למי שאומר שיכלת יותר, זה בולשיט ואל תתעסק בזה.

זה שינוי פשוט מדהים. כל הכבוד ממש.

לאנשים פשוט אין מושג כמה גנטיקה משחקת בתחום. השינוי פסיכי לגמרי

שינוי מעולה! אני אישית גם לא חושב שיכולת להשיג יותר. וגם אם כן, מה זה משנה.
סטנדרטים גבוהים וציפיות גבוהות זה דבר טוב אבל מה שקורה היום בתחום הזה פשוט מעוות.
כל אלה שהגיבו לי שיכולתי יותר בלשון המעטה פעילים בפורום סטרואידים ואנחנו יודעים למה, אם לא הייתי טבעי ברור שהייתי נראה כמו מפלצת אחרי 4 שנים אנשים פה שוכחים שאני טבעי (שיער יותר חשוב לי מגוף😜) וזה גם חלק מהסיבה שהעולם הזה מעוות אנשים הולכים לחדר כושר ו90% מאלה שיש להם גוף טירוף מוזרקים ואז אנשים אוכלים סרטים למה הם לא נראים ככה ומשחקים משחקי השוואות עם מוזרקים שאי אפשר לנצח אותם

תכלס...
כשאתה על חומרים צומח לך שיער בכל הגוף אבל מהראש הוא נושר??! 🤦‍♂️
חח אשכרה אני מזריק 3 שנים בערך ואחרי שנתיים וחצי הקרחתי בגלל זה ...וגם חשוב לי רצח השיער ראש אז עשיתי 2 השתלות שיער כבר וטפו טפו הכול מלא כמו של ילד בן 16 חח אבל שיער גוף מאוד נהיה עבה וגס מהשימוש באנאבוליים ..אפילו לייזר לא עוזר לדלל אותו
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

כל אלה שהגיבו לי שיכולתי יותר בלשון המעטה פעילים בפורום סטרואידים ואנחנו יודעים למה, אם לא הייתי טבעי ברור שהייתי נראה כמו מפלצת אחרי 4 שנים אנשים פה שוכחים שאני טבעי (שיער יותר חשוב לי מגוף😜) וזה גם חלק מהסיבה שהעולם הזה מעוות אנשים הולכים לחדר כושר ו90% מאלה שיש להם גוף טירוף מוזרקים ואז אנשים אוכלים סרטים למה הם לא נראים ככה ומשחקים משחקי השוואות עם מוזרקים שאי אפשר לנצח אותם
בוא נגיד ככה כמו שהגבתי מקודם...יש לך גוף יפה אתה נראה טוב וזה מה שחשוב...תמשיך להתמיד ותגדל אפילו יותר

מריו אחי להיות טבעי הכי טוב.. גם אני טבעי
לדעתי אם אתה ממשיך בקצב הזה עוד שנתיים אתה סופר מריו ;)

אני בטוח שיש להם כוונה טובה וסך הכל הם פירגנו וכתבו את זה בצורה מכובדת. סתם הרגשתי צורך להגיב על זה כי בדיוק הנושא הזה עלה שוב חזק סביב הREELS הזה:

קישור לצפייה: https://youtu.be/CSCE-PTZqoQ?si=uECqsOczv-akCYLq

אבל בתכלס העובדה שזה עשה לי טריגר אומרת יותר עליי מאשר מי שהגיב אותה ואני לוקח את האחריות עליי.
אם לא הייתי טבעי ברור שהייתי נראה כמו מפלצת
זה הקטע, שממש לא בהכרח. לא כולם מגיבים לסטרואידים באותו האופן וגם פה הגנטיקה משחקת תפקיד חשוב.
אבל שוב פעם, כל זה לא באמת משנה. אתה עשית שינוי מעולה מבחינת נראות וחשוב מזה - באורח החיים שלך, הערכים שעל פיהם אתה חי ובמדדי הבריאות והביצועים.

• פותח/ת השרשור
אני בטוח שיש להם כוונה טובה וסך הכל הם פירגנו וכתבו את זה בצורה מכובדת. סתם הרגשתי צורך להגיב על זה כי בדיוק הנושא הזה עלה שוב חזק סביב הREELS הזה:

קישור לצפייה: https://youtu.be/CSCE-PTZqoQ?si=uECqsOczv-akCYLq

אבל בתכלס העובדה שזה עשה לי טריגר אומרת יותר עליי מאשר מי שהגיב אותה ואני לוקח את האחריות עליי.

זה הקטע, שממש לא בהכרח. לא כולם מגיבים לסטרואידים באותו האופן וגם פה הגנטיקה משחקת תפקיד חשוב.
אבל שוב פעם, כל זה לא באמת משנה. אתה עשית שינוי מעולה מבחינת נראות וחשוב מזה - באורח החיים שלך, הערכים שעל פיהם אתה חי ובמדדי הבריאות והביצועים.

שמע פוטנציאל הגדילה של מי שמתאמן 3-4 שנים זה בערך אמור להיות 18 קילו מסה:
מהו פוטנציאל הגדילה שלך ? - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף
אני עליתי 20 בערך במסה אז זה מעל ומעבר (בוא נגיד 16 אם נוריד את השומן) נראה לי שזה לא מובן בתמונה השמאלית שלא היה לי אפילו קילו אחד של שריר כשהתחלתי אז הוספתי עוד תמונה פה אחרי שהורדתי את השומן בהתחלה שיהיה מובן איזה רזה הייתי, לצפות ממישהו שיעלה יותר ב3.5 שנים זה כבר סופרמן עם גנטיקה מטורפת של ניגרי, התחלתי ב55 קילו פה.
אה ועוד מישה הרבה מהפוקוס שלי היה ממש בגב ב4 שנים אחרונות בלי קשר (הוספתי תמונה ואגב לקחתי אותה לפני אימון בלי פאמפ או משהו ובחיים לא דילגתי על רגליים)

קבצים מצורפים

• 844ED7E7-124F-46AD-AD59-4B8984538862.jpeg
    844ED7E7-124F-46AD-AD59-4B8984538862.jpeg
    KB 62 · צפיות: 94
  • AD0E4962-FBA8-4146-91BB-9D0589E90675.jpeg
    AD0E4962-FBA8-4146-91BB-9D0589E90675.jpeg
    1.5 MB · צפיות: 103
  • C132F138-4C31-4F7F-98AA-71828DD364B7.png
    C132F138-4C31-4F7F-98AA-71828DD364B7.png
    KB 941 · צפיות: 97
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית