הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי קריאטין...

yotamy6

משתמש מתחיל
211
0
נק' מוניטין:
-223
211
0
אני מתחיל עכשיו עליה במאסה. עכשיו יש לי כמה שאלות לגביי קריאטין:
1. עדיין לא התנסיתי בקריאטין ואני קונה ישר את הפורמולות- יכול להיות בעיה שאני ישר מתחיל אם הפורמולות ולא אם קריאטין טהור?
2. אני רוצה לקנות את הנו אקספלוד ואת הסל מס של BSN...ישנה בעיה של שימוש לפני אימון ב-NO XPLODE וישר אחרי האימון לקחת את ה-CELL MASS ביחד אם האבקת חלבון? כלומר, האם זה יותר מדי קריאטין ביום? והאם ישנה בעיה שאני משתמש אחרי האימון גם באבקת ה-CELL MASS וגם באבקת חלבון?
תודה רבה לעוזרים ושבת שלום! 😃

עד כמה שאני יודע את האפקט של הקריאטין הטוב ביותר תקבל דווקא מקריאטין מונוהידראט(נקי). אם יש בעיה עם זה אני לא חושב. השאלה היא מה עדיף.

• פותח/ת השרשור
משה, יש כול כך הרבה תוצאות שמדברות בעד עצמן...אז איך אתה יכול לומר שזה עירבוב של חרא? הרבה מאוד תוצאות שמראות שיפור בניפוח השריר ושיפור בהתאוששות וכו',אז למה אתה אומר שהכול חרא?
דבר שני, אם אני לוקח באמת את הNO XPLODE לפני האימון ואת הCELL MASS אחרי האימון, יהיה לי מספיק קריאטין ביום משניהם?

משה, יש כול כך הרבה תוצאות שמדברות בעד עצמן...אז איך אתה יכול לומר שזה עירבוב של חרא? הרבה מאוד תוצאות שמראות שיפור בניפוח השריר ושיפור בהתאוששות וכו',אז למה אתה אומר שהכול חרא?
דבר שני, אם אני לוקח באמת את הNO XPLODE לפני האימון ואת הCELL MASS אחרי האימון, יהיה לי מספיק קריאטין ביום משניהם?
כי זה חרא. תוצאות איפה?

• פותח/ת השרשור
אמממ כמעט כול בנאדם ששאלתי אותו אם היה תוצאות לטובה בין הקריאטין הטהור לבין זה אמר שבפורמולות הוא הרגיש הרבה יותר אנרגטי וראה תוצאות יותר טובות מאשר הקריאטין הטהור...מסופק עכשיו?

• פותח/ת השרשור
חחחח מה קרה פתאום אתה לא רציני? פעם בכלל ניסית את הפורמולות שאתה מדבר על ההבדלים?!

אמממ כמעט כול בנאדם ששאלתי אותו אם היה תוצאות לטובה בין הקריאטין הטהור לבין זה אמר שבפורמולות הוא הרגיש הרבה יותר אנרגטי וראה תוצאות יותר טובות מאשר הקריאטין הטהור...מסופק עכשיו?

כן, הרגשה של אנרגטיות זה בהחלט תוצאות, וזה שווה עוד ים כסף. עדיף על לשתות כוס קפה.

כן בדרך כלל אני משלם מאות שקלים כדי לבדוק כל שטות שיוצאת. הכי חכם

• פותח/ת השרשור
חחחחחחח אז תכלס לא ניסית ואתה אומר את זה סתם בגלל שאתה חושב ככה או סתם בגלל שמשעמם לך וראית איפשהו שזה חרא....לא ניסית ואין לך ניסיון בזה, אז מאיפה אתה יודע שזה חרא/לא עוזר/לא שווה תכסף?!

צודק. תזמין גם חומצות אמינו שמעתי שזה חזזזזזזזזזק!!!111 במיוחד במאססההההההה

חחחחחחח אז תכלס לא ניסית ואתה אומר את זה סתם בגלל שאתה חושב ככה או סתם בגלל שמשעמם לך וראית איפשהו שזה חרא....לא ניסית ואין לך ניסיון בזה, אז מאיפה אתה יודע שזה חרא/לא עוזר/לא שווה תכסף?!

גם מעולם לא ניסיתי לשבור לעצמי רגל. אולי זה אנאבולי ואני סתם חושב שזה מפגר. מאיפה לי?
כנראה שאנשים באמת לומדים רק מהטעויות של עצמם.

דבר איתי אני אשיג לך מחירים טובים ממש , יש לי אבקה שמבריחה פילים ,
עדשי פלא ועוד ועוד ...

הביאו לך תשובה רצינית. כנס ל bb.com ותקנה הכל ואז תגיד לנו מה עובד. שווה את הכסף, אחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית