הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחיטוב לא משנה איכות האוכל ?

Amit201298

משתמש מתחיל
197
20
נק' מוניטין:
42
197
20
אתם רוצים להגיד לי שאם בן אדם למשל אוכל בחיטוב מספיק חלבון ונכנס לו לערכים הכל ויש לו גרעון של 500 והפחמימה שלו באה מגלידה אוראו וכל מיני חרא אחר לעומת מישהו שאוכל גם מספיק חלבון אבל הפחמימה שלו באה מאוכל איכותי כמו אורז מלא בטטה ולחם מלא ואנארף וגם הוא בגרעון של 500

לא יהיה הבדל ביניהם ? אם יהיה הבדל מה ההסבר המדעי לזה ?

סיבים בעייתי לי לקיבה עדיף כמה שפחות כך האוכל מתפנה מהר יותר מהקיבה לפירוק במעיים. לגבי הפחמימה התכוונתי לתסף כדי להגיע לערכים נניח אני רוצה להיות על 180 גרם ביום, לכן קשה לי להגיע ממזון בלבד כי אני לא רעב בכלל
ניסית תוסף תזונה של סיבים? יכול להיות שזה יעזור לך יותר

אז חשבתי נניח אחרי אירובי או אימון לתסף במנה של 50 גרם מהפחמימה, זה יהיה מעולה אם זה אכן נספג מהר לשריר וגורם להתאוששות טובה יותר.
בהחלט פיתרון, אפשר גם יותר

לגבי החזה עוף אני מרגיש שהוא יושב לי הרבה זמן בבטן כן, יותר קל לי יוגורטים, ואכן אורז לבן ולחם לבן אני אוכל בשקט.
אם זה מרגיש לך כבר מדי אז אפשר לוותר, אבל כן הייתי ממליץ על מנת בשר טובה לפחות פעמיים בשבוע

לגבי הגיינר והפחמימה נוזלית ואבקת חלבון התכוונתי לכך שוב, לחסוך בזמן העיכול כדי להגיע להתאוששות מהירה יותר ולמלא את השריר בגליקון בגלל שאני נמצא על אחוזי שומן נמוכים אחרי אירובי או אימון אני נראה מרוקן למשך שעות כי העיכול איטי
זה בהחלט לא בעיה

לדגומה שתבין בבדיקה למפוי הקיבה רק אחרי 5 שעות 2 בצים עם 2 פרוסות לחם שחור התרוקנו מהקיבה!... וזה בצום של כ12 שעות היה.
חתיכת עיכול איטי

ניסית תוסף תזונה של סיבים? יכול להיות שזה יעזור לך יותר

בהחלט פיתרון, אפשר גם יותר

אם זה מרגיש לך כבר מדי אז אפשר לוותר, אבל כן הייתי ממליץ על מנת בשר טובה לפחות פעמיים בשבוע

זה בהחלט לא בעיה

חתיכת עיכול איטי
אכן איטי מאוד מאוד.
אז ההחלטה הסופית שלי קניתי גיינר של חברת mp ..
הערכים והמקורות ממש טובים לדעתי,
חלבון מי גבינה מרוכז

חלבון חלב

חלבון קזאין

חלבון הידרולייזד

חלבון אייזולייט

תשלובת פחמימות איכותית מכילה:

אבקת בטטה איכותית יחודית

אורז חום

3 אנזמי עיכול לספיגה מהירה ואיכותית

זרעי צ'יה וקינואה המסייעים בזירוז חילוף חומרים ולספיגה מהירה

אבקת ג'ינג'ר העוזרת לתהליך העיכול.

אני צורך בעיקר בגלל הפחמימה כ
126 גרם פחמימה -30 חלבון
כל השאר מגיע ממזון קוטג' 4 פרכיות וחזה עוף.

בנתיים אני מרוצה מהטעם ומהאבקה. אני רואה ורידים וזרימת דם גבוהה יחסית בידיים, כלומר זה מתעכל מהר יותר ועובד

אגב תודה רבה על העזרה גבר אפילו שלא פתחתי את הפוסט ונדחפתי , מודה לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית