המלצה שלילית - שרוולי ברך של טיטאן

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
רכשתי לפני חודשיים שרוולי ברך yellow jacket של טיטאן

ממליץ בחום להתרחק מהשרוולים האלה , לא יודע אם קיבלתי שרוול אחד פגום ואחד נורמלי אבל שרוול אחד לגמרי איבד tightness לעומת השני ובאופן כללי נראה שהם לא הולכים להחזיק לי יותר מכמה חודשים בודדים לפי איך שהם נראים אחרי חודשיים של 3 פעמים בשבוע סקוואט (כלומר - פחות משנה לאחר הקנייה) ואני שומר עליהן כמו שצריך שם כל אחת בשקית נפרדת בתיק של המכון מאוורר אותן אחרי האימון וכמובן קניתי במידה המתאימה לפי הטבלה שבאתר שלהם

שלחתי להם מייל בנושא השרוול שאולי פגום בצירוף תמונה של שתי השרוולים להשוואה , נראה מה הם יענו
אגב השרוולים נקנו מהאתר lifting large שהשירות בו היה מצוין

בקיצור , תעשו לעצמכם טובה ותוסיפו כמה שקלים בשביל שרוולים של חברה נורמלית כמו SBD ותתרחקו מהחברה הזאת בשרוולי ברכיים ה SBD מחזיקות הרבה הרבה יותר זמן מהן ממה שראיתי אצל חברים ולא עולות הרבה יותר
@SmokingSnake

טיטאן באמת יש להם חיי מדף קצרים מאוד, גם לי היה ניסיון דומה מאוד איתם.
שנה אחרי שקניתי את ה-SBD שלי חוץ מכמה תפרים טיפה רופפים, שבטח אפשר לתקן בקלות, הם עדיין נותנים תמיכה מעולה

עשיתי גוגל, לשמור על חום? לא מספיק חם לך?
זה לא רק לשמור על חום, אלא על זרימת דם טובה לברך, והם עוזרות בעיקר בפרופריוספציה (להרגיש איפה ואיך בידיוק הברך מונחת לאורך כל התנועה), ועוזרת ביציבות שלה

• פותח/ת השרשור
אבל איך לשים משהו שלוחץ מאוד על מקום מסויים עוזר בזרימת דם טובה יותר
תנסה ותראה , לעולם לא אחזור לעשות סקוואט עם ברכיים חשופות אחרי השימוש במוצר
וזה לא "לוחץ מאוד" זה לא המטרה , זה לא רצועות ברכיים
שנה אחרי שקניתי את ה-SBD שלי חוץ מכמה תפרים טיפה רופפים, שבטח אפשר לתקן בקלות, הם עדיין נותנים תמיכה מעולה
איך REHABAND אם אתה מכיר ? ראיתי שהן יותר זולות מהטיטאן

אבל איך לשים משהו שלוחץ מאוד על מקום מסויים עוזר בזרימת דם טובה יותר
מדובר על לחץ קל וחום מקומי, זה מעודד זרימת דם

איך REHABAND אם אתה מכיר ? ראיתי שהן יותר זולות מהטיטאן
הן אפילו לא מתקרבות לרמה של ה-SBD, כמו להשוות כפית למערבל בטון.
והן יקרות יותר, המחירים של SBD הם ל-2 ברכיות, של ראהבנד לברכית אחת

• פותח/ת השרשור
מדובר על לחץ קל וחום מקומי, זה מעודד זרימת דם

הן אפילו לא מתקרבות לרמה של ה-SBD, כמו להשוות כפית למערבל בטון.
והן יקרות יותר, המחירים של SBD הם ל-2 ברכיות, של ראהבנד לברכית אחת
אין ספק שהשרוולים הבאים שלי יהיו SBD , כזאת טעות לקנות טיטאן

לי יש את הדור החדש של ה yellow jacket (שנקרא sublimated) והם מצוינים.
מודה שמעולם לא ניסיתי את ה SBD אז לא יכול להשוות, אבל השרוולים שלי בני כמעט שנה ועוברים 2-3 אימוני סקוואט בשבוע, ועדיין במצב טוב מאוד.
דואג להלביש אותם על הברכיים רק כשאני מגיע למשקלים שבהם באמת צריך אותם ולהוריד מיד בסיום הסקוואטים.

• פותח/ת השרשור
לי יש את הדור החדש של ה yellow jacket (שנקרא sublimated) והם מצוינים.
מודה שמעולם לא ניסיתי את ה SBD אז לא יכול להשוות, אבל השרוולים שלי בני כמעט שנה ועוברים 2-3 אימוני סקוואט בשבוע, ועדיין במצב טוב מאוד.
דואג להלביש אותם על הברכיים רק כשאני מגיע למשקלים שבהם באמת צריך אותם ולהוריד מיד בסיום הסקוואטים.
אני מלביש אותם על הברכיים ממש על תחילת החימום , גם בימי סקוואט קל אני לובש אותם , למה לא על ההתחלה ?
אגב יש לי בדיוק אותו דגם , הסגול הזה כן ? זה בדיוק אותו אחד כמו הצהוב פשוט עיצוב חדש , נחמד לשמוע שהם מחזיקים לך ככה

ועדכון - כמו שאמרתי השירות ב lifting large שירות מעולה והם נתנו לי מענה לבעיה ואמרו לי שישלחו לי שרוול חדש (יש אחד פגום) 😃

מאיפה הכי שווה להזמין את ה sbd?

קיבלתי את שלי לפני שבועיים... מקווה שלא יקרה אותו דבר

בינתיים אני נהנה מהן מאוד

רכשתי לפני חודשיים שרוולי ברך yellow jacket של טיטאן

ממליץ בחום להתרחק מהשרוולים האלה , לא יודע אם קיבלתי שרוול אחד פגום ואחד נורמלי אבל שרוול אחד לגמרי איבד tightness לעומת השני ובאופן כללי נראה שהם לא הולכים להחזיק לי יותר מכמה חודשים בודדים לפי איך שהם נראים אחרי חודשיים של 3 פעמים בשבוע סקוואט (כלומר - פחות משנה לאחר הקנייה) ואני שומר עליהן כמו שצריך שם כל אחת בשקית נפרדת בתיק של המכון מאוורר אותן אחרי האימון וכמובן קניתי במידה המתאימה לפי הטבלה שבאתר שלהם

שלחתי להם מייל בנושא השרוול שאולי פגום בצירוף תמונה של שתי השרוולים להשוואה , נראה מה הם יענו
אגב השרוולים נקנו מהאתר lifting large שהשירות בו היה מצוין

בקיצור , תעשו לעצמכם טובה ותוסיפו כמה שקלים בשביל שרוולים של חברה נורמלית כמו SBD ותתרחקו מהחברה הזאת בשרוולי ברכיים ה SBD מחזיקות הרבה הרבה יותר זמן מהן ממה שראיתי אצל חברים ולא עולות הרבה יותר
@SmokingSnake
נפלת על מוצר לא תקין כנראה, הילו ג'קט לא מאבדים מהאלסטיות אם קנית מידה תקינה... בשביל זה יש אחראיות על כל מוצר שאתה קונה מדילר רשמי, קורה.

הנה כמה דברים פנימיים מעולם הדילרים:
יש עניין של ליפטינג לארג' ודילרים גדולים שקונים מוצרים במחיר נמוך יותר ולפעמים שולחים סחורה שיושבת במחסן יותר זמן/דור ישן יותר במחירי מבצע תחת כותרת בומבסטית.
בזמנו הציעו לנו (ולכל הדילרים של טיטאן) לקנות את המהדורות הניסיוניות של ילו ג'קט בחצי מחיר ממה שהגרסאות הטובות עולות היום, סוג של מבצע הרצה שהחברה עושה למוצרים חדשים כדי להעיף לשוק כמה שיותר יחידות כדי לפתח את הליין.
לא קנינו כי ברור ששרוול שמיוצר לראשונה בלי בדיקה בתחרות לא יחזיק כמו מוצר סופי, אפשר לחשוב על זה כמן גרסת אלפא וגרסת בטא לפני הדבר הסופי.
לקחו כמה "דורות" עד שהשרוול הוכיח את עצמו (אגב זה קרה גם עם sbd, זה תהליך טבעי של מוצר חדש, זו אחת הסיבות שהחברות נותנות ספונסרינג).
קנית במקרה באיזה סייל/מבצע/חיסול מלאי או משהו בסגנון? דור 2 במקרה?

בתכלס אנשים לא יודעים מה זה דור שני, דור שלישי ומה הגרסה הטובה, קוראים "שרוול דור x במבצע", נשמע מבטיח, אבל בעצם מוכרים לך סחורה שגם עלתה חצי מחיר ולכן עולה גם פחות.
בכל אופן אני כבר לא מזמין את המוצרים שלהם תקופה ארוכה אלא מוכר מלאי קיים, התקדמנו מהסצנה לחיים האמיתיים (אני כבר לא כ"כ מעורב בסצנת הפאוורליפטינג).

בכל מקרה חוויה מבאסת, מקווה שיסתדר לך בסוף.
בהצלחה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נפלת על מוצר לא תקין כנראה, הילו ג'קט לא מאבדים מהאלסטיות אם קנית מידה תקינה... בשביל זה יש אחראיות על כל מוצר שאתה קונה מדילר רשמי, קורה.

הנה כמה דברים פנימיים מעולם הדילרים:
יש עניין של ליפטינג לארג' ודילרים גדולים שקונים מוצרים במחיר נמוך יותר ולפעמים שולחים סחורה שיושבת במחסן יותר זמן/דור ישן יותר במחירי מבצע תחת כותרת בומבסטית.
בזמנו הציעו לנו (ולכל הדילרים של טיטאן) לקנות את המהדורות הניסיוניות של ילו ג'קט בחצי מחיר ממה שהגרסאות הטובות עולות היום, סוג של מבצע הרצה שהחברה עושה למוצרים חדשים כדי להעיף לשוק כמה שיותר יחידות כדי לפתח את הליין.
לא קנינו כי ברור ששרוול שמיוצר לראשונה בלי בדיקה בתחרות לא יחזיק כמו מוצר סופי, אפשר לחשוב על זה כמן גרסת אלפא וגרסת בטא לפני הדבר הסופי.
לקחו כמה "דורות" עד שהשרוול הוכיח את עצמו (אגב זה קרה גם עם sbd, זה תהליך טבעי של מוצר חדש, זו אחת הסיבות שהחברות נותנות ספונסרינג).
קנית במקרה באיזה סייל/מבצע/חיסול מלאי או משהו בסגנון? דור 2 במקרה?

בתכלס אנשים לא יודעים מה זה דור שני, דור שלישי ומה הגרסה הטובה, קוראים "שרוול דור x במבצע", נשמע מבטיח, אבל בעצם מוכרים לך סחורה שגם עלתה חצי מחיר ולכן עולה גם פחות.
בכל אופן אני כבר לא מזמין את המוצרים שלהם תקופה ארוכה אלא מוכר מלאי קיים, התקדמנו מהסצנה לחיים האמיתיים (אני כבר לא כ"כ מעורב בסצנת הפאוורליפטינג).

בכל מקרה חוויה מבאסת, מקווה שיסתדר לך בסוף.
בהצלחה

תודה על התגובה ! עדכנתי לגבי מה שקרה
ועדכון - כמו שאמרתי השירות ב lifting large שירות מעולה והם נתנו לי מענה לבעיה ואמרו לי שישלחו לי שרוול חדש (יש אחד פגום) 😃

קניתי את הדור הכי חדש וזה היה במבצע ממש קטן (של איזה 5 דולר משהו כזה) אגב סתם משהו שמסקרן אותי , סחורה (שרוולים רצועות וכו) שיושבת במחסן ללא שימוש , נוצר בה בלאי ?

אני אוהב את המוצרים של טיטאן (במיוחד הרצועות) אבל אכן קצת בעייתי להוציא כל כך הרבה דורות עד שמוציאים מוצר טוב. זה לא צריך להעשות ככה באופן מסחרי. לא זכור לי כאילו ביקורות על SBD מתי שהם יצאו.

מנגד, שמעתי ביקורות מעולות על הדור הכי חדש של השרוולים של טיטאן (זה שלא צהוב כבר).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית