כמה הרווחת בנתיים עם הvidea האלה?אני בגיל 18 פעם ראשונה השקעתי 500 שקל באיזה קרן נאמנות של אטושלר רק בשביל החוויה
אח"כ התחלתי ללמוד את זה לפני הצבא, הרבה באינטרנט מדריכים וכאלה ובסוף פיצלתי את הכסף שלי לכמה קרנות נאמנות, בדיעבד קרנות נאמנות עם סיכום של 80/20 כלומר 80 אחוז אגרות חוב ו20 אחוז מניות תשואה תלוי איפה אמור להיות נגיד 7 אחוז בשנה, אבל העמלה בד"כ גבוה ואתה לא באמת יודע איפה הם שמים לך את הכסף
אחרי כמה חודשים מכרתי הכל, וקניתי תעודת סל של נאסדק
ותעודת סל של מניה של עננים (כאילו clouds) שמתי 22000 נכון לעכשיו זה עונה על 2600 אם אני לא טועה אבל זה שם שינוח שם וזה עולה ויורד
בנוסף לזה שמתי 60,000 בחברת השקעות שנקראת videa ואני ממש מרוצה זה דרך בנק לאומי עם עמלה בריצפה רק על הרווחים כמובן.. והם קונים ומוכרים לפי אלגוריתם שלהם
אתה בוחר גם אם אתה רוצה סיכון גבוה או נמוך ויכול להיות מודע להכל הכל, בניגוד לחברות אחרות שלא תמיד יש שקיפות
הבעיה שזה השקעה מ50000
עצה שלי, אל תפחד להשקיע, תעביר את הכסף לבנק, תשאיר לך קצת לביזבוזים ולהנות. מה שיש בבנק תשים באיזה תעודת סל של משהו דיי יציב (בד"כ אוסף של חברות גדולות התנודה שם נמוכה) ותלמד ותקרא ותלמד ככה תדע הכי טוב
תזכור שבכל קניה ומכירה יש לך עמלה אז אל תחשוב שזה בחינם ותקנה ותמכור סתם
כל הכבוד לך, היום אנשים לא יודעים להתנהל עם כסף במיוחד ילדים שמבזבזים את כל הכסף שלהם על חרא