הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גבינות מומלצות במשקל/ארוזות מהסופר לשים על הלחם

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
לאחרונה אני מנסה גבינות חדשות. לא מפחד משום גבינה (גם מהמוזרות כביכול)

מחפש המלצה לגבינות טעימות שהולכות טוב עם לחם איכותי מהמאפיה שבסופר.

זה פוסט לגבינות רציניות אז לא לזרוק לי גבינה צהובה, לבנה וכו'

ריקוטה למריחה - ממש טעים ועדין, והולך טוב עם מתוק / מלוח. (ריקוטה עם דבש זה להיייטט)
טוב טעם 3% - כמו גבינה לבנה, אבל יבשה יותר ויש בה יותר חלבון. - אני ממש אהבתי 😃
כנען 5% - יותר גרגירית... מבחינת המרקם היא כמו קוטג' מיובש שערבבו בו פתיתי בולגרית חחח... ויש לה טעם של גבינה לבנה יבשושית שכזו. היא מומלצת בעיקר לאפייה, כמו פשטידות וכאלה. ויש בה הרבה חלבון.
סימפוניה 5% - קלאסיקה. לא חושבת שצריכה להסביר, זו גבינה מוכרת. ערכים כמו לגבינה לבנה.

אתה מחפש גם גבינות שמנות?

טוברוג של הרוסים

אהבתי את זה והייתי אוכל בכמויות את הטוברוג הנקי, לא אהבתי את הטוברוג שמוסיפים לו דברים(נראה לי שיש אחד שמוסיפים לו צימוקים או משו בסגנון ?)

אהבתי את זה והייתי אוכל בכמויות את הטוברוג הנקי, לא אהבתי את הטוברוג שמוסיפים לו דברים(נראה לי שיש אחד שמוסיפים לו צימוקים או משו בסגנון ?)

אני מכיר רק את הנקי והייתי מוצא את זה רק במעדניות של רוסים (אזהרה - יש לסתום את האף כשנכנסים למעדנייה, הריח של הנקניקים יכול לגרום לטראומה)
את הגבינה הייתי מוסיף לסלט ירקות ענק, מומלץ

אני מכיר רק את הנקי והייתי מוצא את זה רק במעדניות של רוסים (אזהרה - יש לסתום את האף כשנכנסים למעדנייה, הריח של הנקניקים יכול לגרום לטראומה)
את הגבינה הייתי מוסיף לסלט ירקות ענק, מומלץ

יש את זה בטיב טעם אבל כן גם במעדניות רוסיות

• פותח/ת השרשור
ריקוטה למריחה - ממש טעים ועדין, והולך טוב עם מתוק / מלוח. (ריקוטה עם דבש זה להיייטט)
טוב טעם 3% - כמו גבינה לבנה, אבל יבשה יותר ויש בה יותר חלבון. - אני ממש אהבתי 😃
כנען 5% - יותר גרגירית... מבחינת המרקם היא כמו קוטג' מיובש שערבבו בו פתיתי בולגרית חחח... ויש לה טעם של גבינה לבנה יבשושית שכזו. היא מומלצת בעיקר לאפייה, כמו פשטידות וכאלה. ויש בה הרבה חלבון.
סימפוניה 5% - קלאסיקה. לא חושבת שצריכה להסביר, זו גבינה מוכרת. ערכים כמו לגבינה לבנה.

אתה מחפש גם גבינות שמנות?
שמנות כחולות הכל

יש את זה בטיב טעם אבל כן גם במעדניות רוסיות

היום יש את זה בכל מקום כמעט. כל סופר שמכבד את עצמו...

שמנות כחולות הכל

קממבר!! (או קממבר עם אגוזים, גם הולך.) אם זה הנקי, תוסיפ פסטו / טפנד / ממרח עגבניות מיובשות - פצצה.
ויש בשופרסל טריליון גבינות ממששש טעימות... יש סדרה של 3 גבינות 30% שומן. אחת עם עשבי תיבול, אחת עם פסטו, אחת עם עגבניות וצ'ילי. ממממש ממליצה. מושלם לטוסטים !
יש גם גבינת חלומי, שמקפיצים אותה עם תיבול, או עושים "שניצלים"...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית