עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגדול 10%-20% כשהטווחים הקיצוניים שמורים יותר לגנטיקה, והממוצע יהיה 13%-17%מהו לדעתכם טווח א"ש בריא באופן כללי לגבר וספיצפית לילד לדוגמא בגיל 16-18?
תלוי מה המטרה של המתאמן. אם תיקח למשל סטרונגמנים יש להם אחוז שומן גבוה במיוחד למקסימום ביצועיםומהו לדעתכם הא"ש האופטימלי למתאמן .. סתם לדוגמא בעיני טווח של 10-18% שומן למתאמן הוא טוב ...
תלוי מה המטרה של המתאמן. אם תיקח למשל סטרונגמנים יש להם אחוז שומן גבוה במיוחד למקסימום ביצועים
8% זה ממש מקרים קיצוניים של גנטיקה, אבל כבר מ-10%-13% אפשר לראות התקדמותמהו טווח הא"ש הנמוך ביותר בו אפשר להתקדם באופן עקבי בנפח ובמשקלי עבודה, אני מניח שב8% שומן אי אפשר להתאמן טוב ולהתקדם...
אני שומר על בערך 13% שומן כבר כמה שנים ומתקדם לא רע עם זהאגב, באיזה אחוז שומן נוח לך להתנהל?
8% זה ממש מקרים קיצוניים של גנטיקה, אבל כבר מ-10%-13% אפשר לראות התקדמות
אני שומר על בערך 13% שומן כבר כמה שנים ומתקדם לא רע עם זה
למטרות פיתוח גוף כללי הייתי אומר להישאר ב-10%-15%, תלוי כמה חטוב אתה רוצה להראות לאורך כמה זמןאז בעצם למטרת בילדינג לשמור על טווח שבין 12-16.5 _ א"ש? זה האידיאל?
למטרות פיתוח גוף כללי הייתי אומר להישאר ב-10%-15%, תלוי כמה חטוב אתה רוצה להראות לאורך כמה זמן