הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספרים טובים

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
מחפש ספרים שמצאו חן בעיניכם

ספר פיזי לא אודיו בוק, ובנוסף שיהיה בעברית או מהדורה בעברית... עדיף לא רומנים.

אשמח להמלצות!
ספרים על אימונים גם כן יתקבלו בברכה...
תודה רבה!

כוחו של הרגע הזה
שבעת ההרגלים של אנשים אפקטיביים במיוחד
כוחו של הרגל
The ONE Thing (אין לי שמץ אם הוא מתורגם אבל אתה מוזמן לבדוק)

זה לא ''סיפורים'' או רומנטיקה, ספרי למידה.

אם יש גן עדן קראתי בצבא והיה פשוט ספר מוצלח
פורייקט רוזי אהבתי (האדום)

חוכמת הבייגלה
מלך החומוס ומלכת האמבטיה

אם אזכר בעוד הוסיף

• פותח/ת השרשור
אם לקחת מהספר את ההבנה מה ההבדל בין נכס להתחייבות כבר היה שווה לקרוא אותו

קראתי אותו, אבל הוא חוזר על נקודה ברורה שכולם יודעים, ומבינים - " תן לכסף שלך לעבוד במקומך"

וככה זה ממשיך וממשיך ולא מחדש שום דבר

באיזה נושא? מה מעניין אותך לקרוא?

באימונים:
The strongest shall survive-Bill Starr
Starting Strength-Marc Rippetoe
Practical Programing for Strength Training-Rippetoe
Beyond Brawn-Stuart McRobert
The Leangains Method-Martin Berkhan
The Warrior Diet-Ori Hofmekler
The art of expressing the human body-Bruce Lee
Strength Training Anatomy-Delavier

ספרים מאוד מעניינים בנושא גוף נפש:
The Biology of Belief-Bruce Lipton
The Honeymoon Effect-Bruce Lipton
The Untethered Soul-Michael A. Singer
The Surrender Experiment-Michael A. Singer
The Power of your Subconscious Mind-Joseph Murphy
Bodymind-Ken Dychtwald
Autobiography of a Yogi-Paramahansa Yogananda

חלק יש בעברית וחלק לא. זו יכולה להיות הזדמנות מצויינת לשפר את האנגלית.

נערך לאחרונה:
קראתי אותו, אבל הוא חוזר על נקודה ברורה שכולם יודעים, ומבינים - " תן לכסף שלך לעבוד במקומך"

וככה זה ממשיך וממשיך ולא מחדש שום דבר
אז כמו שכתבתי, זאת לא הפואנטה של הספר.

שיר של אש ושל קרח (משחקי הכס, יענו)
פנטזיה מושלממממתת ברמותתת קשווותתת.
אם ראית את הסדרה יהיה לך יותר קל להיכנס לעלילה.
הכתיבה כיפית, לא כבדה מדיי, ומלאה הומור ושנינות.
במילה אחת - מאסטרפיס.

(קח בחשבון שבכל ספר יש בערך 1000 עמודים, ולכן רוב הספרים חולקו לשני כרכים... אבל אתה תבכה כשזה ייגמר.)

לוליטה
שבעה אנשים שתפגוש בגן עדן
סדרת עולם הדיסק
The wrongs of woman
וכמעט כול דבר של לאבקרפט עם אתה בקטע של אימה

שיר של אש ושל קרח (משחקי הכס, יענו)
פנטזיה מושלממממתת ברמותתת קשווותתת.
אם ראית את הסדרה יהיה לך יותר קל להיכנס לעלילה.
הכתיבה כיפית, לא כבדה מדיי, ומלאה הומור ושנינות.
במילה אחת - מאסטרפיס.

(קח בחשבון שבכל ספר יש בערך 1000 עמודים, ולכן רוב הספרים חולקו לשני כרכים... אבל אתה תבכה כשזה ייגמר.)
קיבלתי את הספר הראשון במתנה והוא שכב אצלי שנתיים כי אני לא אוהב ספרי פנטזיה (קראתי את ההוביט וממש לא אהבתי) וגם הפחיד אותי להתחיל ספר כל כך ארוך, כי הספרים הכי ארוכים שקראתי עד עכשיו היו עד 350 עמודים. ובנוסף לא ראיתי את הסדרה אז חששתי שאולי יהיה קשה להבין רק מתוך הספר כי הדמיון שלי לא משהו 😆
בקיצור, התחלתי אותו בעקבות ההמלצה שלך, אני בפרק החמישי והולך לא רע. זה כתוב בצורה זורמת ומעניינת.
קראת את כל ה-6 ספרים? אילו עוד ספרים דומים את מכירה? תודה!

ולנושא, אני ממליץ על כל הספרים של חיים שפירא . הבן אדם כל כך חריף, שנון, מצחיק וכותב מעולה!

קיבלתי את הספר הראשון במתנה והוא שכב אצלי שנתיים כי אני לא אוהב ספרי פנטזיה (קראתי את ההוביט וממש לא אהבתי) וגם הפחיד אותי להתחיל ספר כל כך ארוך, כי הספרים הכי ארוכים שקראתי עד עכשיו היו עד 350 עמודים. ובנוסף לא ראיתי את הסדרה אז חששתי שאולי יהיה קשה להבין רק מתוך הספר כי הדמיון שלי לא משהו 😆
בקיצור, התחלתי אותו בעקבות ההמלצה שלך, אני בפרק החמישי והולך לא רע. זה כתוב בצורה זורמת ומעניינת.
קראת את כל ה-6 ספרים? אילו עוד ספרים דומים את מכירה? תודה!

ולנושא, אני ממליץ על כל הספרים של חיים שפירא . הבן אדם כל כך חריף, שנון, מצחיק וכותב מעולה!

קיבלתי במתנה את כ-----ל הסדרה מחברה שלי 🤣
לקח לי יותר משנה לסיים אותם כי אני קוראת רק בשבתות, ואוהבת לקרוא לאט. (לא רציתי שזה ייגמרררר חחח)
והוא אכן מעולהה!! יש בו מלא פוליטיקה וקונפליקטים ובדיחות שחורות ושנונות, והוא סופר מפתיע מבחינת העלילה והדמויות ממש עגולות. אין שם טוב / רע....
קיצר הוא לא כמו ספרי הפנטזיה האחרים שיצא לי לקרוא (-וכמעט תמיד פרשתי באמצע-) בד"כ ספרי פנטזיה מייגעים עד כאב.

אבדוק לגבי חיים שפירא. נשמע טוב 😃

קיבלתי במתנה את כ-----ל הסדרה מחברה שלי 🤣
מגניב!
קיצר הוא לא כמו ספרי הפנטזיה האחרים שיצא לי לקרוא (-וכמעט תמיד פרשתי באמצע-) בד"כ ספרי פנטזיה מייגעים עד כאב.
יש המון אנשים שאוהבים אותם. כמו שאמרתי, קראתי את ההוביט ולא אהבתי, פרשתי בתחילת הארי פוטר ותמיד הייתי בטוח שמשהו דפוק בי. אולי זה לא כזה לא נורא 😆
לקח לי יותר משנה לסיים אותם כי אני קוראת רק בשבתות, ואוהבת לקרוא לאט. (לא רציתי שזה ייגמרררר חחח)
והוא אכן מעולהה!! יש בו מלא פוליטיקה וקונפליקטים ובדיחות שחורות ושנונות, והוא סופר מפתיע מבחינת העלילה והדמויות ממש עגולות. אין שם טוב / רע....
אם קראת רק בשבתות זאת אומרת שקראת כמעט 6,000 עמודים ב52 יום. דווקא הספק יפה מאוד.
אבדוק לגבי חיים שפירא. נשמע טוב 😃
ממליץ, הוא בן אדם מאוד מעניין.
הוא כותב בדיוק איך שהוא מדבר ואם את נהנת מלשמוע הסברים שלו גם תאהבי לקרוא את הספרים 😃

"מי הזיז את הגבינה שלי" ספר לבסיס של החיים לדעתי, דרך אגב אחד מרבי המכר הכי גדולים שיש
ואם כבר דיברתם כאן על הספר "אבא עשיר אבא עני" שהוא ספר מצויין דרך אגב, ממליץ גם לקרוא את הספר "רוצים שתהיו עשירים"

מגניב!

יש המון אנשים שאוהבים אותם. כמו שאמרתי, קראתי את ההוביט ולא אהבתי, פרשתי בתחילת הארי פוטר ותמיד הייתי בטוח שמשהו דפוק בי. אולי זה לא כזה לא נורא 😆

וואו, הארי פוטר זה החיייים חחח

אם קראת רק בשבתות זאת אומרת שקראת כמעט 6,000 עמודים ב52 יום. דווקא הספק יפה מאוד.

חחח וואלה מעניין, לא חשבתי על זה ככה ;)
האמת שגם לא יצא לי לקרוא כ-ל שבת. הרבה פעמים יש אורחים / חברים שבאים. אבל כשהייתי קוראת ושוקעת בזה לכמה שעות, אז בכיף הייתי מסיימת רבע עד חצי ספר...
היום ספר של 300 עמודים מרגיש לי כמו נישנוש חחח

ממליץ, הוא בן אדם מאוד מעניין.
הוא כותב בדיוק איך שהוא מדבר ואם את נהנת מלשמוע הסברים שלו גם תאהבי לקרוא את הספרים 😃

באמת מעניין!! אחפש עליו :0
על איזה נושאים הוא עוד כותב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית