הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם ניטרלי זה המצב הכי גרוע?

• פותח/ת השרשור 1tay
  • פורסם בתאריך

1tay

משתמש מתחיל
299
86
נק' מוניטין:
194
299
86
אז ככה הגעתי לסוף מסה מבחינת אחוז שומן,
אבל מצד שני אני ממש לא רוצה להתחיל חיטוב כרגע כי מרגיש שעוד לא מיציתי את המסה ורק עכשיו התחלתי להתאמן נורמלי.

אז חשבתי על לעשות ניטרלי לחודשיים בשביל לא לעלות באחוז שומן אבל גם לנסות להתחזק ואולי לבנות שריר אם יתמזל מזלי...

אז השאלה היא האם כדאי לי לעשות את זה או להתחיל חיטוב ולהיעצר לתקופה ולהתחיל מסה נקייה?

• פותח/ת השרשור
למה אתה חייב לעשות חיטוב ? תמשיך בשלך תבנה מלא שריר !
זה לא מה ששאלתי אחיקר
שאלתי אם לעשות נייטרלי כי מרגיש שלא מיצתי את המסה אבל אני כבר באחוז שומן לחיטוב או להתחיל חיטוב כי נייטרלי זה חרא?

ניטרלי יהיה בזבוז זמן, פשוט תחטב כרגע. הרי בכל מקרה אתה תצטרך לחטב את זה, נכון? אם הגעת לנקודה שאתה לא מרוצה בכלל מהא.ש
תתחיל לחטב. אתה אומר שלא מיצית אז תמשיך, מה זה לא מיציתי אבל צריך לחטב? תהיה לך עוד מסה בה תמצה קצת יותר ולאחריה יותר אל תדאג.

• פותח/ת השרשור
ניטרלי יהיה בזבוז זמן, פשוט תחטב כרגע. הרי בכל מקרה אתה תצטרך לחטב את זה, נכון? אם הגעת לנקודה שאתה לא מרוצה בכלל מהא.ש
תתחיל לחטב. אתה אומר שלא מיצית אז תמשיך, מה זה לא מיציתי אבל צריך לחטב? תהיה לך עוד מסה בה תמצה קצת יותר ולאחריה יותר אל תדאג.
לא מציתי מבחינת משקלים , אז שאלתי אם יש היגיון להישאר בניטרלי ולנסות להעלות משקלים כי בחיטוב סביר להניח שזה לא יקרה מבין

לא מציתי מבחינת משקלים , אז שאלתי אם יש היגיון להישאר בניטרלי ולנסות להעלות משקלים כי בחיטוב סביר להניח שזה לא יקרה מבין

אם תחטב עכשיו תוכל להתחיל מסה מוקדם יותר...בטווח הארוך ישתלם להתחיל חיטוב עכשיו אם אתה לא מתכוון להמשיך את המסה.
או שתעשה ניטרלי תראה איך אתה מתקדם, לא מסתפק? תתחיל חיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית