הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון לקראת היום סיירות

• פותח/ת השרשור yan11
  • פורסם בתאריך

yan11

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
יש לי באוקטובר הקרוב יום סיירות, ראיתי כמה אנשים שדיברו על האימונים פה לקראת היום סיירות, אבל לא מצאתי מספיק מידע אז אשמח לעזרה.

אני בן 18 עוד חודשיים, שוקל 74, מטר 80, 12 אחוז שומן בערך.
אני מתאמן קרוב לשנתיים, המשקלי עבודה שלי הם:
בנץ 95 קילו 4x5
סקוואט 120 קילו 4x4
לחיצת כתפיים 55 קילו 3x6
דד ליפט הגעתי ל140 והפסקתי בלי סיבה מיוחדת
ריצה 2000 בדקתי לפני כמה ימים ועשיתי 9 דקות

לפי מה שאני יודע כמעט ולא חשוב הכוח במהלך היום סיירות, אלא בעיקר החלק האירובי. הזנחתי לגמרי ריצות בכל השנתיים האלה, ולכן אני חושב שאני בבעיה.

אני עושה עכשיו פול בודי בנפח גבוה, מה הדרך הכי אידיאלית בשבילי למקסס את היכולת האירובית שלי עד אוקטובר?

יש לי באוקטובר הקרוב יום סיירות, ראיתי כמה אנשים שדיברו על האימונים פה לקראת היום סיירות, אבל לא מצאתי מספיק מידע אז אשמח לעזרה.

אני בן 18 עוד חודשיים, שוקל 74, מטר 80, 12 אחוז שומן בערך.
אני מתאמן קרוב לשנתיים, המשקלי עבודה שלי הם:
בנץ 95 קילו 4x5
סקוואט 120 קילו 4x4
לחיצת כתפיים 55 קילו 3x6
דד ליפט הגעתי ל140 והפסקתי בלי סיבה מיוחדת
ריצה 2000 בדקתי לפני כמה ימים ועשיתי 9 דקות

לפי מה שאני יודע כמעט ולא חשוב הכוח במהלך היום סיירות, אלא בעיקר החלק האירובי. הזנחתי לגמרי ריצות בכל השנתיים האלה, ולכן אני חושב שאני בבעיה.

אני עושה עכשיו פול בודי בנפח גבוה, מה הדרך הכי אידיאלית בשבילי למקסס את היכולת האירובית שלי עד אוקטובר?
ריצת 2000 ב9 דקות זה לא טוב ליום סיירות. ממליץ לקחת הפסקה מאימוני כוח ולהתחיל לעבוד על זה.
לדעתי פשוט תירשם לקבוצת כושר קרבי והם ידעו איך להכין אותך בצורה הטובה ביותר.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית