הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Mr. Olympia 2019

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
השנה תתקיים התחרות ה- 55 במספר של Olympia ותתקיים כרגיל בלאס-וגאס בין התאריכים 12-15 לספטמבר הקרוב.

בשנה שעברה זכה בתואר הנכסף Shawn Rhoden אשר קטע את ה- 7 נצחונות הרצופים של Phil Heath.

לאתר התחרות: https://mrolympia.com

• פותח/ת השרשור
חדשה מסעירה, Shawn Rhoden מואשם באונס ויצא צו מאסר עבורו.
המאשימה היא בילדרת בעצמה אשר ביקרה את Shawn Rhoden בחדר המלון שלו כחודש לאחר האולימפיה.

'Mr. Olympia' Shawn Rhoden Charged with Raping Female Bodybuilder, $750k Bail

אנחנו 9 שבועות לפני האולימפיה ולא ברור כיצד זה ישפיע על ההתמודדות שלו באולימפיה.

• פותח/ת השרשור
היו שמועות כי Kai Greene יופיע באולימפיה, אך הוא שלל אותן. Kai יהיה עסוק באותה תקופה בצילומים לאחר שלוהק לסרט הודי והוא גם מקדם בזמן זה את רשת מכוני הכושר Dynamik.

Big Rami גם כן לא ישתתף - ואולי עדיף לאחר המבוכה של שנה שעברה.

עוד שבועיים וחצי!

• פותח/ת השרשור
Brandon Curry הוא מר אולימפיה החדש והולך הביתה עם צ"ק על סך $400,000
במקום השני: William Bonac $150,000
במקום השלישי: Hadi Choopan $100,000
במקום הרביעי: Dexter Jackson $45,000
במקום החמישי Roelly Winklaar $40,000

כל התוצאות:
https://generationiron.com/mr-olympia-2019-results

upload_2019-9-15_20-51-20.png

נערך לאחרונה:
האולמפיה הכי גרוע שראיתי. יש לציין שהטופ 4 בכלל לא התחרו: shawn rhoden, big rami, phil heath ו-Kai greene וזה לא משנה מהן הסיבות להיעדרות שלהם.

הלכתי לשטוף את העיניים עם האולמפיה של 1999.

Hadi הפתיע ממש והיה נראה טוב, אני חשבתי שיקח 2. גם מהתמונות שפורסמו של ramy הוא היה נראה הכי חטוב שלו ובשייפ מטורף, חבל שלא התחרה.

הקלאסיק פיזיק היה הרבה יותר מעניין לי וכריס באמסט סוף סוף האלוף, מקום 5 צאן קאנג הסיני הראשון שעמד על הבנה וזכה מקום חמישי בתחרות הראשונה, היה נראה ממש טוב ואני צופה לו עתיד מדהים בקטגוריה(הבנתי גם שChristopher Cormier מאמן אותו אז בכלל)

למה פיל הית׳ לא התחרה?
די בטוח שזה מהסיבה שהוא עסוק בחברה החדשה שלו ובטח עניינים אישים אחרים, הוא הודיע מאוחר(בערך שבוע לפני) שהוא לא יתחרה סופית.

Hadi הפתיע ממש והיה נראה טוב, אני חשבתי שיקח 2. גם מהתמונות שפורסמו של ramy הוא היה נראה הכי חטוב שלו ובשייפ מטורף, חבל שלא התחרה.

הקלאסיק פיזיק היה הרבה יותר מעניין לי וכריס באמסט סוף סוף האלוף, מקום 5 צאן קאנג הסיני הראשון שעמד על הבנה וזכה מקום חמישי בתחרות הראשונה, היה נראה ממש טוב ואני צופה לו עתיד מדהים בקטגוריה(הבנתי גם שChristopher Cormier מאמן אותו אז בכלל)

די בטוח שזה מהסיבה שהוא עסוק בחברה החדשה שלו ובטח עניינים אישים אחרים, הוא הודיע מאוחר(בערך שבוע לפני) שהוא לא יתחרה סופית.
Hadi הפתעה הפתעתית!
הוא בדרך לקחת מקום ראשון בשנים הבאות
נראה יוצא מהכלל

עוול שנתנו לו מקום שלישי,הגיע לו מקום שני או ראשון.
הוא נראה ספורטאי בכל הרבדים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית