עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עושים בנפרד - 5 קילו וקילו. תעשה קוד קופון YALLA.אפשר קישור? יש רק שקים של 5 מקסימום וגם אפשר גם להתשמש ב15% הנחה וגם ב10 אחוז למשתשמ חדש? אם כן מה הקוד של משתמש חדש?
הזמנתי עם הPOWEIL 15 אחוז הנחה, מה זה הקוד יאלה הזה??? הוא יותר טוב?עושים בנפרד - 5 קילו וקילו. תעשה קוד קופון YALLA.
יוצא 273 שח ומשלוח חינם. לגבי משתמש חדש אין לי מושג איך זה הולך.
הזמנתי עם הPOWEIL 15 אחוז הנחה, מה זה הקוד יאלה הזה??? הוא יותר טוב?
273 אבל זה יותר מ260 שזה 75$ ואז יעלה לי 17% מכ"ס...
שמע קניתי הרגע 5 קילו חלבון קילו קריאטין מולטי וטימנים ועוד שני סמפלים של עוגייה חלבון וחטיף ב255 לדעתי זה מעולה, יכולתי להוסיף עוד איזה 20 ולקבל שייקר חינם או להוסיף עוד 95 ולקבל קופסה של עוגיות ששוות 95 בחינם אבל אז גם זה היה עובר את ה75$ של המכס וזה סתם היה מייקר, גם ככה אין לי מה לעשות איתם כל כךגם אני הזמנתי עם הpoweril ועכשיו אני קולט שזה היה מין happy hour ושהמחיר טיפה עלה, לי עלה 6 קילו חלבון 258.4 ש"ח וזה פחות מ75 דולר.
שמע קניתי הרגע 5 קילו חלבון קילו קריאטין מולטי וטימנים ועוד שני סמפלים של עוגייה חלבון וחטיף ב255 לדעתי זה מעולה, יכולתי להוסיף עוד איזה 20 ולקבל שייקר חינם או להוסיף עוד 95 ולקבל קופסה של עוגיות ששוות 95 בחינם אבל אז גם זה היה עובר את ה75$ של המכס וזה סתם היה מייקר, גם ככה אין לי מה לעשות איתם כל כך
.אפשר קישור? יש רק שקים של 5 מקסימום וגם אפשר גם להתשמש ב15% הנחה וגם ב10 אחוז למשתשמ חדש? אם כן מה הקוד של משתמש חדש?
הגיעה בחמישי כברלמישהו ההזמנה מMP הגיעה? ההזמנה שלי עדיין תקועה איפשהו בחו"ל... מאוד מוזר
שלי הגיעה אחרי 5 ימים בערך.למישהו ההזמנה מMP הגיעה? ההזמנה שלי עדיין תקועה איפשהו בחו"ל... מאוד מוזר