עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למי שמחפש אוזניות Over Ear
עשיתי חיפוש קטן לגבי אוזניות ומצאתי את אלו של EDIFIER ומצאתי את דגם 830BT שעולה 76$ וצפוי לרדת בבלאק פריידיי.
US $75.99 24% OFF|Edifier W855BT / W830BT Wireless Bluetooth 4.1 Headphones Stereo HIFI Wireless Headphone with Microphone Gaming Headset-in Headphone/Headset from Consumer Electronics on AliExpress
דגם לגיימינג בעיקר? נחשב מוכר ומוביל בשוק?
עדיין יש הנחה כלשהי במחיר.הם העלו את המחירים, שק 5 קילו עולה עכשיו יותר ממה שעלה לי כשהזמנתי לפני חודש.
כוס אמא שלהם.
עדיין יש הנחה כלשהי במחיר.
יוצא 60 שקל לקילו חלבון ואתה מקבל שייקר ו200 גרם מיקס פנקייק.
שים לב שאתה גם משתמש בקופון שהם שמו שם
השתמשתי בקוד, יוצא יותר יקר ומחייב גם מכס.
איך לומר זאת בעדינות? הדבר האחרון שמעניין אותי זה תערובת לפנקייק. אם כבר בלאק פריידי אז תעשו הנחות נורמליות ואל תעבדו עלינו בעיניים עם העלאת מחירים יא חלאות.
מצד שני זה pre sale של הבלאקפריידי.
אני זוכר ששנה שעברה זה היה גם מופרד ל2 פעמים,תקופה של שבוע והיום של הבלאק. והיום של הבלאק היה הרבה יותר זול.
כי משתלם לקנות 2 שקים ומעלה זה מוריד לך משלוח ואז 10 אחוז מהמחיר.
כי משתלם לקנות 2 שקים ומעלה זה מוריד לך משלוח ואז 10 אחוז מהמחיר.
תגיד אתה אמיתי? המשלוח חינם אבל השק בכל מקרה יקר יותר מאשר ברגיל.כי משתלם לקנות 2 שקים ומעלה זה מוריד לך משלוח ואז 10 אחוז מהמחיר.
ואז 2 שקים של 2.5 קילו יעלו לך 330 ש"ח לא כולל מכס (שזה כמו דמי המשלוח אם לא יותר) אבל היי המשלוח חינם!
אם אתה כבר רוצה שידפקו אותך כמה שפחות אז תזמין שק של 5 קילו במקום שניים של 2.5, עולה 287.
לא משתלם להזמין כלום והאמת קצת מעצבן הזלזול באינטיליגנציה של הלקוחות עם המבצעים ה"מטורפים" האלה.
בתמונה ששלחת מחושב לך מחיר המשלוחתגיד אתה אמיתי? המשלוח חינם אבל השק בכל מקרה יקר יותר מאשר ברגיל.
אני הזמנתי פעם שעברה 10 קילו במשלוח אחד ולא תפסו.
בתמונה ששלחת מחושב לך מחיר המשלוח
לגמרי. אני כבר חודש מחכה לבלאק פריידי להזמין שק של 5 קילו. נכנסתי היום וראיתי שיש להם 50%. ישר התלהבתי ובאתי להזמין ולא הבנתי איפה ה50% בדיוק.5 קילו ביום רגיל עולה 280 שח. ״בבלאק פריידי״ 287 שח. מה לא מובן? אהה ואו הם נותנים שייקר מתנה מגניבבב..
בחייך אתה באמת לא רואה את הטימטום הזה!?
5 קילו ביום רגיל עולה 280 שח. ״בבלאק פריידי״ 287 שח. מה לא מובן? אהה ואו הם נותנים שייקר מתנה מגניבבב..
בחייך אתה באמת לא רואה את הטימטום הזה!?