הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

BLACK FRIDAY 2019

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
Xiaomi bedside lamp2 אם יהיה בהנחה מעניין
למרות שעולה גרוש כבר עכשיו

• פותח/ת השרשור
למי שמחפש אוזניות Over Ear

עשיתי חיפוש קטן לגבי אוזניות ומצאתי את אלו של EDIFIER ומצאתי את דגם 830BT שעולה 76$ וצפוי לרדת בבלאק פריידיי.

US $75.99 24% OFF|Edifier W855BT / W830BT Wireless Bluetooth 4.1 Headphones Stereo HIFI Wireless Headphone with Microphone Gaming Headset-in Headphone/Headset from Consumer Electronics on AliExpress

דגם לגיימינג בעיקר? נחשב מוכר ומוביל בשוק?

• פותח/ת השרשור
דגם לגיימינג בעיקר? נחשב מוכר ומוביל בשוק?

"בדקתי" אותם כנטו אוזניות לשמיעת מוזיקה שמתאימות לתקציב שלי(ברור שיש יותר טובות במחיר גבוה יותר).

ראיתי לא מעט ביקורות שהיללו את האוזניות האלה.

אחת מהם זאת הביקורת הזאת :

אם מישהו שמע על מחירים טובים של בגדים בארץ לבלאק פריידי
חנויות נעליים, בגדים תכשיטים וכו וכו
תעדכנו קצת 😃

הם העלו את המחירים, שק 5 קילו עולה עכשיו יותר ממה שעלה לי כשהזמנתי לפני חודש.
כוס אמא שלהם.

הם העלו את המחירים, שק 5 קילו עולה עכשיו יותר ממה שעלה לי כשהזמנתי לפני חודש.
כוס אמא שלהם.
עדיין יש הנחה כלשהי במחיר.
יוצא 60 שקל לקילו חלבון ואתה מקבל שייקר ו200 גרם מיקס פנקייק.
שים לב שאתה גם משתמש בקופון שהם שמו שם

עדיין יש הנחה כלשהי במחיר.
יוצא 60 שקל לקילו חלבון ואתה מקבל שייקר ו200 גרם מיקס פנקייק.
שים לב שאתה גם משתמש בקופון שהם שמו שם

השתמשתי בקוד, יוצא יותר יקר ומחייב גם מכס.
איך לומר זאת בעדינות? הדבר האחרון שמעניין אותי זה תערובת לפנקייק. אם כבר בלאק פריידי אז תעשו הנחות נורמליות ואל תעבדו עלינו בעיניים עם העלאת מחירים יא חלאות.

השתמשתי בקוד, יוצא יותר יקר ומחייב גם מכס.
איך לומר זאת בעדינות? הדבר האחרון שמעניין אותי זה תערובת לפנקייק. אם כבר בלאק פריידי אז תעשו הנחות נורמליות ואל תעבדו עלינו בעיניים עם העלאת מחירים יא חלאות.

מצד שני זה pre sale של הבלאקפריידי.
אני זוכר ששנה שעברה זה היה גם מופרד ל2 פעמים,תקופה של שבוע והיום של הבלאק. והיום של הבלאק היה הרבה יותר זול.

מצד שני זה pre sale של הבלאקפריידי.
אני זוכר ששנה שעברה זה היה גם מופרד ל2 פעמים,תקופה של שבוע והיום של הבלאק. והיום של הבלאק היה הרבה יותר זול.

לי אישית אין מה להפסיד כי גם ככה מה שרציתי להזמין יותר יקר מקודם אז אחכה ואראה, אבל זה מעצבן לראות עסקים שמחפשים בכוח לרכב על הגל של הבלאק פריידי ובפועל לא באמת מורידים מחירים, זה קצת כמו לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה.
או שאתם מורידים מחירים או שפשוט אל תהיו חלק מהפסטיבל הזה.

התחיל הpre sale של הבלאקפריידי במייפרוטאין.
מעניין אם יהיה משהו ב29.11

בלאק פריידי עלק.

2.5 קילו כולל הקופון המסריח הזה יוצא 210 שח! 41B6FA38-8813-4F56-92F7-0AE9D62FEF3A.png

כי משתלם לקנות 2 שקים ומעלה זה מוריד לך משלוח ואז 10 אחוז מהמחיר.

ואז 2 שקים של 2.5 קילו יעלו לך 330 ש"ח לא כולל מכס (שזה כמו דמי המשלוח אם לא יותר) אבל היי המשלוח חינם!
אם אתה כבר רוצה שידפקו אותך כמה שפחות אז תזמין שק של 5 קילו במקום שניים של 2.5, עולה 287.
לא משתלם להזמין כלום והאמת קצת מעצבן הזלזול באינטיליגנציה של הלקוחות עם המבצעים ה"מטורפים" האלה.

ואז 2 שקים של 2.5 קילו יעלו לך 330 ש"ח לא כולל מכס (שזה כמו דמי המשלוח אם לא יותר) אבל היי המשלוח חינם!
אם אתה כבר רוצה שידפקו אותך כמה שפחות אז תזמין שק של 5 קילו במקום שניים של 2.5, עולה 287.
לא משתלם להזמין כלום והאמת קצת מעצבן הזלזול באינטיליגנציה של הלקוחות עם המבצעים ה"מטורפים" האלה.

אני הזמנתי פעם שעברה 10 קילו במשלוח אחד ולא תפסו.

תגיד אתה אמיתי? המשלוח חינם אבל השק בכל מקרה יקר יותר מאשר ברגיל.
בתמונה ששלחת מחושב לך מחיר המשלוח

אני הזמנתי פעם שעברה 10 קילו במשלוח אחד ולא תפסו.

בתמונה ששלחת מחושב לך מחיר המשלוח

5 קילו ביום רגיל עולה 280 שח. ״בבלאק פריידי״ 287 שח. מה לא מובן? אהה ואו הם נותנים שייקר מתנה מגניבבב..
בחייך אתה באמת לא רואה את הטימטום הזה!?

5 קילו ביום רגיל עולה 280 שח. ״בבלאק פריידי״ 287 שח. מה לא מובן? אהה ואו הם נותנים שייקר מתנה מגניבבב..
לגמרי. אני כבר חודש מחכה לבלאק פריידי להזמין שק של 5 קילו. נכנסתי היום וראיתי שיש להם 50%. ישר התלהבתי ובאתי להזמין ולא הבנתי איפה ה50% בדיוק.
כפי שאמרת יוצא יותר יקר מברגיל והשייקר מתנה והמשלוח חינם ממש לא הופכים את זה למשתלם (והשתמשתי בקוד של 10%).
מקווה שבבלאק פריידי עצמו הם יתנו הנחה אמיתית.

תראה בpresale שנה שעברה היו אחלה מחירים כן עלה המחיר,אבל עדיין 60 שקל לקילו חלבון זה אחלה.
אבל בסדר זה הpre sale אז אי אפשר עדיין להאשים,נחכה ל29.11

קבצים מצורפים

• Screenshot_20191125-154752_Chrome.jpg
    Screenshot_20191125-154752_Chrome.jpg
    KB 61.2 · צפיות: 49
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית