הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחרות אוכל

• פותח/ת השרשור Dad100
  • פורסם בתאריך

Dad100

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
עשינו התערבות עם חברים מי אוכל ראשון על כסף. אז ראיתי ביוטיוב כאלה שאוכלים מלא בלי בעיות. רציתי לדעת מה הטריקים שלהם? איך הקיבה שלהם ככה גדולה? זה ניתוח הרחבה? והתחרות שבוע הבא. כי הם ממש שמנים ואני שחיף מולם

עשינו התערבות עם חברים מי אוכל ראשון על כסף. אז ראיתי ביוטיוב כאלה שאוכלים מלא בלי בעיות. רציתי לדעת מה הטריקים שלהם? איך הקיבה שלהם ככה גדולה? זה ניתוח הרחבה? והתחרות שבוע הבא. כי הם ממש שמנים ואני שחיף מולם
אתה מתערב עם חברים על משהו שאתה לא מסוגל לעשות? הגיוני סך הכל 🤦‍♂️

אין משהו שאתה יכול לעשות בשבוע... אם ממש חשוב לך לנצח תטחון כל יום מלא ירקות ומים להגדיל נפח בקיבה (לא ,יודע כמה זה יעזור לך בשבוע) וביום של התחרות תאכל משהו קטן שלא מעמיס על הקיבה,פשוט בשביל להפעיל אותה אבל לא להעמיס עליה. אם אתה רוצה ללכת על אקסטרים בתחרות עצמה תאכל עד שאתה מקיא ואז תמשיך לאכול.

נערך לאחרונה:
אין משהו שאתה יכול לעשות בשבוע... אם ממש חשוב לך לנצח תטחון כל יום מלא ירקות ומים להגדיל נפח בקיבה (לא ,יודע כמה זה יעזור לך בשבוע) וביום של התחרות תאכל משהו קטן שלא מעמיס על הקיבה,פשוט בשביל להפעיל אותה אבל לא להעמיס עליה. בתחרות עצמה תאכל עד שאתה מקיא ואז תמשיך לאכול.
״תאכל עד שאתה מקיא ואז תמשיך לאכול״......
אחלה עצה לבן אדם שאתה לא מכיר בכלל, גאון..

אה? איך זה קשור לאם אני מכיר את הבנאדם או לא?
Do whatever it takes

כל אחד והשיקולים שלו, אני אומר לו מה צריך לעשות בשביל לנצח. הוא גם לא חייב לעשות את זה, הוא יכול לעשות רק את החלק הראשון.

זה בטח עדיף מהתגובת ספאם שלך

נערך לאחרונה:
אה? איך זה קשור לאם אני מכיר את הבנאדם או לא?

Do whatever it takes

כל אחד והשיקולים שלו, אני אומר לו מה צריך לעשות בשביל לנצח. הוא גם לא חייב לעשות את זה, הוא יכול לעשות רק את החלק הראשון.

זה בטח עדיף מהתגובת ספאם שלך

אתה ממליץ לבן אדם שאתה לא מכיר לאכול עד שהוא מקיא ואז עוד להמשיך לאכול. צריך להיות מטומטם בישביל להבין מה לא בסדר בזה.. אבל היי, השטן המליץ השטן צודק ✌️

• פותח/ת השרשור
אתה ממליץ לבן אדם שאתה לא מכיר לאכול עד שהוא מקיא ואז עוד להמשיך לאכול. צריך להיות מטומטם בישביל להבין מה לא בסדר בזה.. אבל היי, השטן המליץ השטן צודק ✌️
הוא צודק רק ספאם אתה רושם

מה הקשר אם אני מכיר או לו מכיר אותו?

יש לו שכל על הראש והוא אמור להיות מספיק מודע לעצמו לאם יש לו בעיה רפואית כלשהי לעשות את זה או לא
ואת השכל להבין אם שווה לא או לא שווה לו לעשות את זה, זאת פשוט אופציה של אקסטרים, הוא לא חייב לעשות את זה.

צריך להיות מטומטם בשביל לקחת את הדברים בצורה כזאת כבדה כמו שאתה לוקח אותם. סך הכל עשה התערבות לכיף עם חברים, אני גם עושה התערבויות כשאני האנדרדוג, זה חלק מהכיף והאתגר.

מה הקשר אם אני מכיר או לו מכיר אותו?

יש לו שכל על הראש והוא אמור להיות מספיק מודע לעצמו לאם יש לו בעיה רפואית כלשהי לעשות את זה או לא
ואת השכל להבין אם שווה לא או לא שווה לו לעשות את זה, זאת פשוט אופציה של אקסטרים, הוא לא חייב לעשות את זה.

צריך להיות מטומטם בשביל לקחת את הדברים בצורה כזאת כבדה כמו שאתה לוקח אותם. סך הכל עשה התערבות לכיף עם חברים, אני גם עושה התערבויות כשאני האנדרדוג, זה חלק מהכיף והאתגר.
טוב עחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית