היי מה נשמע , החלתתי לנסות לעשות שבוע של יבוש כמו לפני תחרות אבל לא בקיצוניות . סתם בשביל הנסיון שלי . התחלתי ביום שישי וככה זה הולך מבחינת הפחמימה אצלי:
שישי : 160 גרם פחמימה
שבת: 120 גרם פחמימה
ראשון : 80
שני 60
שלישי 40
רביעי 40 גם עד ההעמסה
חמישי יום השיא.
אין הרבה מידע על יבוש נכון באינטרנט וקשה מאוד לדייק את זה אשמח למי שעבר את זה ומבין אם יוכל לענות על כמה שאלות ולתת טיפים .
1. אם אני באיזור ה 14% שומן בשיא הייבוש אחרי העמסה ויזואלית כמה כאילו אחוז שומן אני אהיה
2. ביום השיא יום חמישי אני הולך לים מה לעשות כדי לא לקבל מכת שמש ולא להתייבש
3. אני קצת הגזמתי אם השומן ועברתי ב10-20 גרם את המגבלה היומית במה זה פוגע והאם זה קריטי?
4. אצלי דווקא בערב אני נראה יותר חטוב ושרירי מאשר בבוקר אם מישהו יודע למה ואיך להפוך את זה אשמח ויש הבדל משמעותי.
5. אני שוקל 76-78 קילו ביום רביעי בערב שזה זמן ההעמסה כמה פחמימה לאכול וכמה לאכול ביום השיא למחרת בבוקר כדי לא למשוך נוזלים מיותרים.
תודה מראש מעריך מאוד
שישי : 160 גרם פחמימה
שבת: 120 גרם פחמימה
ראשון : 80
שני 60
שלישי 40
רביעי 40 גם עד ההעמסה
חמישי יום השיא.
אין הרבה מידע על יבוש נכון באינטרנט וקשה מאוד לדייק את זה אשמח למי שעבר את זה ומבין אם יוכל לענות על כמה שאלות ולתת טיפים .
1. אם אני באיזור ה 14% שומן בשיא הייבוש אחרי העמסה ויזואלית כמה כאילו אחוז שומן אני אהיה
2. ביום השיא יום חמישי אני הולך לים מה לעשות כדי לא לקבל מכת שמש ולא להתייבש
3. אני קצת הגזמתי אם השומן ועברתי ב10-20 גרם את המגבלה היומית במה זה פוגע והאם זה קריטי?
4. אצלי דווקא בערב אני נראה יותר חטוב ושרירי מאשר בבוקר אם מישהו יודע למה ואיך להפוך את זה אשמח ויש הבדל משמעותי.
5. אני שוקל 76-78 קילו ביום רביעי בערב שזה זמן ההעמסה כמה פחמימה לאכול וכמה לאכול ביום השיא למחרת בבוקר כדי לא למשוך נוזלים מיותרים.
תודה מראש מעריך מאוד