הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו השתמש בגיינר הזה?

Stav123

משתמש מתחיל
113
22
נק' מוניטין:
-11
113
22
מישהו השתמש בגיינר סופר מאס של דיימטייז ויכול להמליץ לי עליו? הבנתי שרוב הגיינרים לא בריאים מלאים סוכר וכו' אבל אני ממש מתקשה להשלים את הכמות קלוריות שלי כדי שאוכל לעלות במשקל מה עדיף לי לקחת גיינר או אבקת חלבון?
Screenshot_20190715-135848_Chrome.jpg

לדעתי לא לקנות גיינר, אבקת חלבון רגילה זה הרבה יותר משתלם ויותר זול ברוב המקרים.
בכול מקרה המוצרים של דיימטייז תמיד איכותיים.

• פותח/ת השרשור
לדעתי לא לקנות גיינר, אבקת חלבון רגילה זה הרבה יותר משתלם ויותר זול ברוב המקרים.
בכול מקרה המוצרים של דיימטייז תמיד איכותיים.
תאמת גיינר ואבקת חלבון זה אותו מחיר בגלל זה אני מתלבט.. 😭

Screenshot_20190715-175233_Chrome.jpg

צפה בקובץ המצורף 49284

הכוונה שלו היית שפחמימה זולה יותר מחלבון: לחם, תפוחי אדמה, פסטה, אורז לעומת בשר, ביצים, גבינה וכו'
בגיינר שמים יחס מסוים בין חלבון לפחמימה, נפוצים 5 ל 1 או 5 ל2 לטובת פחמימה

עכשיו במחיר מסוים אתה קונה פחמימה שהיא די זולה עם נניח מנת חלבון (20 גרם לצורך העניין עם נניח 80 פחמימה, שזה 1 ל4)
לעומת זאת באותו מחיר אתה יכול נניח לקנות 3 מנות חלבון של 20 גרם כל אחת

ואז אתה עומד על 60 מול 20 גרם חלבון, כשמחיר של פחמימה לא רלוונטי כמעט בהשוואה לחלבון ומפה יוצא לך שעדיף לך אבקת חלבון.

בצורה פשוטה יותר - אם אתה תכין מאבקת חלבון גיינר בעצמך (נניח סתם לדוגמא תוסיף חלב אפילו עם קצת סוכר) אתה תקבל עמור מחיר דומה הרבה יותר מנות סה"כ

פרסמו את המוצר מאות פעמים בשבועיים האחרונים
מדובר על גיינר שמכיל פחמימה לא איכותית, עדיף לך להביא פחמימה מסיסה איכותית (ש'ש לדוגמא)
ולשלב אותה עם אבקת חלבון רגילה - תחסוך לך כסף, תרוויח כמות, גמישות ערכית, ומזון ממקור איכותי יותר שניתן להסתמך עליו באחוזים גבוהים יותר בתפריט.

צפה בקובץ המצורף 49284
עם העניין הכי גדול זה כסף אז אל תקנה גיינר של שתיים וחצי קילו ב 200 שקל יש לך גיינרים ישראלים של 8 קילו ב 300 שקל, אני אתן לך דוגמה אחת גיינר של חברת נוטרי די שקוראים לו ביג מאס גיינר.
אני אישית לוקח אותו והוא ממש טוב וטעים ותכלס כמעט כל הגיינרים עשויים פחמימה לא איכותית בכלל , פשוט יש לך את המותגים שעולים מלא כסף (הגיינר מהתמונה למשל).

• פותח/ת השרשור

עם העניין הכי גדול זה כסף אז אל תקנה גיינר של שתיים וחצי קילו ב 200 שקל יש לך גיינרים ישראלים של 8 קילו ב 300 שקל, אני אתן לך דוגמה אחת גיינר של חברת נוטרי די שקוראים לו ביג מאס גיינר.
אני אישית לוקח אותו והוא ממש טוב וטעים ותכלס כמעט כל הגיינרים עשויים פחמימה לא איכותית בכלל , פשוט יש לך את המותגים שעולים מלא כסף (הגיינר מהתמונה למשל).

חחחחח אחי למה אתה מגיב מאשכול מלפני 100 שנה? אני מיזמן ירדתי מגיינר זה חרא דבר אני קניתי בסוף אבקת חלבון והוספתי לה ש"ש חמאת בוטנים וכו'.

חחחחח אחי למה אתה מגיב מאשכול מלפני 100 שנה? אני מיזמן ירדתי מגיינר זה חרא דבר אני קניתי בסוף אבקת חלבון והוספתי לה ש"ש חמאת בוטנים וכו'.
ראיתי שהיו אנשים שהגיבו היום ולכן האשכול הוקפץ, טעות שלי שלא ראיתי מתי הוא נפתח...

זה נכון שרוב הגיינרים בשוק מכילים מלטודקסטרין,
וזה מה שהופך את הגיינר הזה גם כן לגיינר פשוט ורגיל כמו הרוב.

אבל עדיין קיימים גיינרים בשוק שמכילים מקור פחמימה איכותי יותר, והפורום מכיר אותם.
ל
מיי פרוטאין יש גיינר שמקור הפחמימה השלו היא שיבולת שועל, לאופטימום לליין גולד גם כן, יש גיינר גם על בסיס בטטה של ליגיון (יש עוד אבל מיי פרוטאיןמאוד זול ואיכותי ולא ראיתי סיבה לחפש בכלל עוד)
לא צריך להתקרב ללקנות גיינר שתואם לרוב מה שיש בשוק, גם אם מדובר בחברה אמינה כמו דיימנייטז, צריך לבדוק את המרכיבים לפני.(להביא אותו בסופו של דבר אתה משלם פשוט על מרכיב עם אינדקס גבוה מסוכר ופשוט ללא טעם, ושזול בטירוף בחוץ, ואפילו עדיף לך כבר להביא אותו בנפרד עם חלבון)

לא ששימוש נורמטיבי ממנו ישפיע לרעה.
אבל למה שלא תקנה באותו המחיר גיינר שתוכל לצרוך ממנו אחוזים גדולים יותר בתפריט?

ממליץ לשניכם תמיד לעלות שאלות לפורום לפני כל קנייה, ועד שאתם לא סגורים בוודאות על המוצר, אל תקנו..
יחסוך לכם הרבה כסף ואתם תופתעו כמה אלטרנטיבות טובות יותר יציעו לכם פה 😃

נערך לאחרונה:
זה נכון שרוב הגיינרים בשוק מכילים מלטודקסטרין,
וזה מה שהופך את הגיינר הזה גם כן לגיינר פשוט ורגיל כמו הרוב.

אבל עדיין קיימים גיינרים בשוק שמכילים מקור פחמימה איכותי יותר, והפורום מכיר אותם.
ל
מיי פרוטאין יש גיינר שמקור הפחמימה השלו היא שיבולת שועל, לאופטימום לליין גולד גם כן, יש גיינר גם על בסיס בטטה של ליגיון (יש עוד אבל מיי פרוטאיןמאוד זול ואיכותי ולא ראיתי סיבה לחפש בכלל עוד)
לא צריך להתקרב ללקנות גיינר שתואם לרוב מה שיש בשוק, גם אם מדובר בחברה אמינה כמו דיימנייטז, צריך לבדוק את המרכיבים לפני.(להביא אותו בסופו של דבר אתה משלם על מרכיב עם אינדקס גבוה מסוכר ושללא טעם, ושזול בטירוף בחוץ, ואפילו עדיף לך כבר להביא אותו בנפרד עם חלבון)

לא ששימוש נורמטיבי ממנו ישפיע לרעה.
אבל למה שלא תקנה באותו המחיר גיינר שתוכל לצרוך ממנו אחוזים גדולים יותר בתפריט?

ממליץ לשניכם תמיד לעלות שאלות לפורום לפני כל קנייה, ועד שאתם לא סגורים בוודאות על המוצר, אל תקנו..
יחסוך לכם הרבה כסף ואתם תופתעו כמה אלטרנטיבות טובות יותר יציעו לכם פה 😃
מאמין לך לגמרי, אז אתה יכול להמליץ לי על גיינר איכותי של בערך 8 קילו ב300 שקל עם משלוח בחינם עד הבית?

מאמין לך לגמרי, אז אתה יכול להמליץ לי על גיינר איכותי של בערך 8 קילו ב300 שקל עם משלוח בחינם עד הבית?
8 קג במחיר כזה משאיר אותנו רק עם גיינר לא איכותי, אז אני אמצא לך אלטרנטיבה מעט טובה יותר, כמה דק מעדכן
האופציה הזו מכילה:
גמישות (כיוון שאתה יכול לשחק עם הכמויות)
נגישות (לא צריך בלנדר הכל מסיס - אבל כמובן שעדיף)
חסכון - יותר זול
איכות - עם אפשרות גם לא לכלול פחמימה לא איכותית, אבל בכל מקרה עם חצי מקור פחמימה איכותי.

2.5 קג - של חלבון מיי פרואטין - 199 ש"ח (לא כולל קופון)
Impact Whey Protein

2.5 ק"ג - של מלטודקסטרין (הפחמימה שיש ברוב הגיינרים (לא איכותית) בנפרד - מסיסה במים - 45 ש"ח
100% Maltodextrin Carbs

2.5 ק"ג - שיבולת שועל טחונה (עם אפשרות לטעמים) - מקור פחמימה איכותי מאוד, ניתן גם להוריד את המלטודקסטרין, ולקנות יותר מהשיבולת שועל - 55 ש"ח
100% Instant Oats

סך הכל - 7.5 ק"ג של גיינר - 300 ש"ח שהרווחת בהם יותר (לפי כל הפירוט שרשמתי למעלה) - ולפני שימוש בקופון הנחה באתר, שיש בכל מקום שיחסוך לך עוד לפחות עוד 30 ש"ח אם לא יותר 😃

נערך לאחרונה:
תודה רבה!
כשיגמר הגיינר הנוכחי זה בדיוק מה שאעשה...

אל תשכח שאתה יכול גם להוריד מהמשוואה את המלטודקסטרין לחלוטין ולקנות יותר ש"ש
ובמידה ואתה קונה, ממליץ על חלבון שוקולד בראוניז, הוא משתלב מעולה בטעם עם שיבולת שועל.

נערך לאחרונה:
@nyeoNi יצא לך להשתמש בזה
100% Maltodextrin Carbs ?

אין שם טעמים 😕

כן אני משתמש במלטודקסטרין שלהם האמת, זה ללא טעמים כמובן, התייחסתי לשיבולת שועל, הלפטופ שלי כנראה לא אעתיק את הקישור לשיבולת שועל המסיסה שלהם, ולא שמתי לב..

תודה שעדכנת אני אערוך

נערך לאחרונה:
כן אני משתמש במלטודקסטרין שלהם האמת, זה ללא טעמים כמובן, התייחסתי לשיבולת שועל, הלפטופ שלי כנראה לא אעתיק את הקישור לשיבולת שועל המסיסה שלהם, ולא שמתי לב..

תודה שעדכנת אני אערוך
ואם לשלב אותו בשייק? מרגישים את המרקם או שזה נטו אבקה? יש שם 850 ק׳ למנה שזה מכובד ביותר ביחס למחיר, זה ממש יכול לסגור לי פינה רצינית.

ואם לשלב אותו בשייק? מרגישים את המרקם או שזה נטו אבקה? יש שם 850 ק׳ למנה שזה מכובד ביותר ביחס למחיר, זה ממש יכול לסגור לי פינה רצינית.

מפתיע אותי שתותחופלצת של אוכל כמוך זקוק לתיסוף כזה (3>)

אני צורך בד"כל 1:1 - 1:2 סקופים לטובת החלבון, בתור ילד קניתי מפוליבה שק של 20 קילו והיחסים היו יותר לכיוון המלט', אז אגיד לך ממה שאני זוכר ומעכשיו

מרקם - המלט מעט נותן הסמכה לנוזל, אבל לא כמו טחינה גולמית לדוגמא, הוא הפוך אותו מעט ליותר בלילתי, אבל בצורה מאוד מאוד מעודנת.

עירבוב - אם יש לך בלנדר זה עדיף, המלט נוטה להתגבש לגושים מידי פעם, אבל לא בצורה קיצונית, ולגושים קטנים יחסית.

טעם - חסר טעם, נותן איזה עידון לדעתי לטעם, בייחוד לטעמים כמו של מיי פרוטאין שהסוכרלוז נורא מורגש (לטעמי)

ריח - יש שיגידו שחסר ריח, אבל יש לו ריח עדין מתקתק כזה, שלי לפחות מעורר תיאבון קצת

אני אגיד לך מה, אני אוהב לבשל עם הרבה שמן (טריפולטאי) ונשאר לי מידי פעם להשלים איזה 400ק'
מחלבון ופחמימה, כשאני כבר חורג כבר מהשומן, וזה סוגר לי בצורה מושלמת את הפינה.

לא הייתי צורך אבל יותר מידי ממלט, בגלל האינדקס, אבל בעברי הייתי צורך 80ג (305 ק') פעם בכמה ימים, היום אני צורך 40ג' (155ק') פעם בשבוע - ואני אוהב את המוצר מאוד, התרגלתי אליו בתור ילד, והריח שלו והמרקם שלו אפילו מעט מוסיפים לי 😃

נערך לאחרונה:
מפתיע אותי שתותחופלצת של אוכל כמוך זקוק לתיסוף כזה (3>)

אני צורך בד"כל 1:1 - 1:2 סקופים לטובת החלבון, בתור ילד קניתי מפוליבה שק של 20 קילו והיחסים היו יותר לכיוון המלט', אז אגיד לך ממה שאני זוכר ומעכשיו

מרקם - המלט מעט נותן הסמכה לנוזל, אבל לא כמו טחינה גולמית לדוגמא, הוא הפוך אותו מעט ליותר בלילתי, אבל בצורה מאוד מאוד מעודנת.

עירבוב - אם יש לך בלנדר זה עדיף, המלט נוטה להתגבש לגושים מידי פעם, אבל לא בצורה קיצונית, ולגושים קטנים יחסית.

טעם - ממש חסר טעם, נותן איזה עידון לדעתי לטעם, בייחוד לטעמים כמו של מיי פרוטאין שהסוכרלוז נורא מורגש (לטעמי)

אני אגיד לך מה, אני אוהב לבשל עם הרבה שמן (טריפולטאי) ונשאר לי מידי פעם להשלים איזה 400ק'
מחלבון ופחמימה, כשאני כבר חורג כבר מהשומן, וזה סוגר לי בצורה מושלמת את הפינה.

יש לי הרבה ימים שאין לי ממש זמן להתעסק באוכל ככה שבימים האלה אנע מתבסס לרוב על איזה שייק שדחפתי לתוכו מיליון ואחד דברים. יוצא שרק מהשייק יש לי 2000+~ ק׳ ו 140 גרם חלבון. אבל זה יוצא יחסית יקר לכן המלטודקסטרין הזה משתלם בטירוף. יש לי בלנדר בבית ככה שאני יכול לערבב אותו עם 2 סקופים של אבקת חלבון+100 גרם חמאת בוטנים+ליטר חלב ויוצא גיינר טעים וזול שסוגר פינה למשך כל היום (לא כולל אוכל מוצק כמובן).

יש לי הרבה ימים שאין לי ממש זמן להתעסק באוכל ככה שבימים האלה אנע מתבסס לרוב על איזה שייק שדחפתי לתוכו מיליון ואחד דברים. יוצא שרק מהשייק יש לי 2000+~ ק׳ ו 140 גרם חלבון. אבל זה יוצא יחסית יקר לכן המלטודקסטרין הזה משתלם בטירוף. יש לי בלנדר בבית ככה שאני יכול לערבב אותו עם 2 סקופים של אבקת חלבון+100 גרם חמאת בוטנים+ליטר חלב ויוצא גיינר טעים וזול שסוגר פינה למשך כל היום (לא כולל אוכל מוצק כמובן).

אז לגמרי אתה תהנה ממנו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית