הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה

בובו

משתמש מתחיל
284
79
נק' מוניטין:
123
284
79
יצא לי לאחרונה לקרוא בנושא ואני לא מצליח להביו למה אדם שלא מתחרה או לא מתעסק בבאדי בילדינג משתמש בחומרים.
יש השפעות ונזקים מצבי רוח וכאלה שהגוף סופג מזה שאני לא מצליח להבין למה אדם פרטי יעשה את זה לעצמו?

להברה אני לא בא לתקוף או משהו אני מנסה להבין את ההגיון מאחורי העניין

בדיוק רציתי לפתוח את אותו נושא.
אני מבין אם בכוונתך להיות באדיבילדר מטורף, פאוורליפטר חזק, סטרונגמן ענק אז סבבה תזריק תגיע למטרות שך למרות החסרונות... אבל סתם ככה להזריק ? לי זה נראה כמישהו עצלן שלא רוצה לעבוד קשה בשביל קצת שרירים ולא אכפת לו מהחסרונות. לדוגמא יש אצלי בחדר כושר אחד שרירן יש לו שרירים בכל מקום מנופח אחושילינג, אבל מרים שתי קילו, נראה מביך.

אתה בטוח?
שאם נשווה אובר דוס עם טסט ואובר דוס עם ויטמין c זה יראה תרופה לתינוקות?
חאלס חברה לחשוב שזה לגיטימי אני לא אשתכנע ועובדה שהחברה הפסיקו לענות שקיבלו תשובות
כי כל אחד ודעתו. לא מבין מה איכפת לך מה לגיטמי ומה לא כל עוד זה לא פוגע בך, בפריטיותך ובסביבתך.

• פותח/ת השרשור
כי כל אחד ודעתו. לא מבין מה איכפת לך מה לגיטמי ומה לא כל עוד זה לא פוגע בך, בפריטיותך ובסביבתך.
דיברתי על עובדה זה שלא לגיטימי בעיני זה נספח ולהגיד שוויטמין c ליד טסט באובר דוס זה כמו תרופה לתינוקות זו דמגוגיה זולה בחיאת חברה אין לכם דברים חכמים להגיד אל תגידו אני יותר אעריך בן אדם שיבוא ויגיד לי כן אני הורס את הגוף שלי ולא אכפת לי מאשר בן אדם שינסה לתרץ למה זה בסדר כזה לא.

• פותח/ת השרשור
הפסקתי לענות כי אני מרגיש שאתה בזבוז זמן עבורי.
אין ולא יהיה אובר דוז של טסט.
לא קיים מינון קטלני כי אף אחד מעולם לא מת מזה
הכוונה לפגיעה חמורה בגוף והעניין של האובר דוס עלה אחרי שהפסקת להגיב כנראה שהטסט לא עושה טוב תבדוק את הריכוז שלך..

• פותח/ת השרשור
גם זה לא קיים.אבל תמשיך להאמין בחדי קרן ומה שבא לך,רק אל תשנא את האחרים בגלל שאתה לא יודע מספיק
תן לי מאמר שטסט במינונים גבוהים לא פוגע בגוף ואני מתחיל להשתמש מחר.
יודע למה אני לא אתחיל כי זה לא יקרה....
אז חלאס לתרץ משהו שהוא לא תקיו בתירוצים חסרי בסיס תגידו שלא אכפת לכם מההשלכות ולבוא ולשקר לצמכם לא יגרום להן להעלם9

זה נראה כמישהו עצלן שלא רוצה לעבוד קשה
בוא אני אספר לך מה קורה כשאני מזריק ותגיד לי איפה אתה מזהה עצלנות

1. נמנע לחלוטין מאלכוהול
2. מתעורר בלילה (עם שעון) לשתות שייק
3.מתאמן פעמיים ביום כשמתאפשר לי
4.מכפיל את ההוצאות שלי על גבינות/חלב/בשר
5.ישן פחות בשביל להספיק יותר
6.מתאמן פצוע(כל עוד יש לי טווח תנועה מלא)

לא שקלת את האפשרות שאנשים מזריקים בשביל אורח חיים אחר? בגלל אהבה לתחום? למה הכל חייב להיות קשור לקיצורי דרך?
אז חלאס לתרץ משהו שהוא לא תקיו בתירוצים חסרי בסיס
עוד לא נתת פה סיבה אחת ללמה אתה צודק ואנחנו טועים,אתה פשוט צועק "זאב זאב" ורוצה שכולם יקשיבו לך,לא יקרה.
הצגתי בפניך מספיק טיעונים ועובדות שכמעט כל התרופות האחרות בשוק מסוכנות יותר מטסט,והוכחות וגיבוי של זה אתה יכול למצוא בחיפוש קצרצר.

בדיוק רציתי לפתוח את אותו נושא.
אני מבין אם בכוונתך להיות באדיבילדר מטורף, פאוורליפטר חזק, סטרונגמן ענק אז סבבה תזריק תגיע למטרות שך למרות החסרונות... אבל סתם ככה להזריק ? לי זה נראה כמישהו עצלן שלא רוצה לעבוד קשה בשביל קצת שרירים ולא אכפת לו מהחסרונות. לדוגמא יש אצלי בחדר כושר אחד שרירן יש לו שרירים בכל מקום מנופח אחושילינג, אבל מרים שתי קילו, נראה מביך.
זאת שטות גמורה מהסיבה הפשוטה שמי שמזריק צריך לעבוד הרבה יותר קשה מאשר אדם שלא מזריק, צריך להקפיד הרבה יותר על תזונה על אימונים ועל שעות שינה, צריכים לשים דגש אפילו על דברים קטנים, זה ממש לא קשור לעצלות כי תכל'ס בן אדם שלא מזריק פחות קריטי אם הוא לא מקפיד כל כך על הדברים הנ"ל

• פותח/ת השרשור
בוא אני אספר לך מה קורה כשאני מזריק ותגיד לי איפה אתה מזהה עצלנות

1. נמנע לחלוטין מאלכוהול
2. מתעורר בלילה (עם שעון) לשתות שייק
3.מתאמן פעמיים ביום כשמתאפשר לי
4.מכפיל את ההוצאות שלי על גבינות/חלב/בשר
5.ישן פחות בשביל להספיק יותר
6.מתאמן פצוע(כל עוד יש לי טווח תנועה מלא)

עוד לא נתת פה סיבה אחת ללמה אתה צודק ואנחנו טועים,אתה פשוט צועק "זאב זאב" ורוצה שכולם יקשיבו לך,לא יקרה.
הצגתי בפניך מספיק טיעונים ועובדות שכמעט כל התרופות האחרות בשוק מסוכנות יותר מטסט,והוכחות וגיבוי של זה אתה יכול למצוא בחיפוש קצרצר.
האמן לי שחיפשתי מספיק ואתה יודע מה מצאתי?
בעיות לב התקפי לב
בעיות בפוריות
בעיות כבד
בעיות ביצור זרע
מצבי רוח משתנים קיצונית
אגרסביות
נשמע בריא אחי
וכן התקפי לב ובעיות כבד כן יגרמו לך למות אבל בסדר תמשיך לשקר לעצמך בשביל עוד כמה קילו שריר העיקר שתרגיש טוב עם זה..

• פותח/ת השרשור
זה ממש חמוד בעיני התמימות שלך..

מישהו רוצה להקריא לו תופעות לוואי של אקמול או קפאין?
חחחחח אתה מצחיק אותי דבר איתי כשתהיה מבוגר יותר שגם לא יהיה לך שריר וגם לא יעמוד לך אם תגיע לגיל בלי לקבל התקף לב או למות בעיות כבד.
ושוב אתה נכנס לשטיות זולות כי אנשים לא צורכים את הדברים שרשמת בכמות של טסט ומי שצורך בכמות פסיכית מתמודד עם ההשלכות להגיד שבן אדם אלכוהליסט פוגע בעצמו אז זה בסדר להשתמש בטסט זו בדיחה גמורה

• פותח/ת השרשור
מאיפה אתה יודע באיזה מינונים אני ואחרים משתמשים אדון ליצן?

אני לא אדבר איתך גם אם ישלמו לי,אתה פוגע לי בiq
קשה להאמין לאור התשובות שלך שיש לך בכלל.
ושוב תשובות מתחמקות.
מי שמנהל אפשר לנעול זה כמו לנסות להסביר לנרקומן למה סמים זה לא בריא.
שתבין תבין על הבשר שלך שיהיה בהצלחה ידידי

קשה להאמין לאור התשובות שלך שיש לך בכלל.
ושוב תשובות מתחמקות.
מי שמנהל אפשר לנעול זה כמו לנסות להסביר לנרקומן למה סמים זה לא בריא.
שתבין תבין על הבשר שלך שיהיה בהצלחה ידידי
יש עוד הרבה דברים שאנשים עושים כדי להראות יותר טוב שהם ממש לא בריאים

למה אתה מתמקד רק בסטרואידים ולא הולך להטיף לאנשים בים לדוגמא?

• פותח/ת השרשור
יש עוד הרבה דברים שאנשים עושים כדי להראות יותר טוב שהם ממש לא בריאים

למה אתה מתמקד רק בסטרואידים ולא הולך להטיף לאנשים בים לדוגמא?
כי אני כרגע לא בים ועניין אותי להתמקד בנושא הזה פשוט קשה לי לראות אנשים שמשקרים לעצמם ולא מוכנים להבין ולקבל את האמת אבל בסדר חיין בהכחשה הם גם חיים

כי אני כרגע לא בים ועניין אותי להתמקד בנושא הזה פשוט קשה לי לראות אנשים שמשקרים לעצמם ולא מוכנים להבין ולקבל את האמת אבל בסדר חיין בהכחשה הם גם חיים
מה עם אנשים שעושים ניתוחים פלסטיים ומזריקים בוטוקס ועוד כל מיני גם יש להם בעיות לדעתך?

קשה לי לראות אנשים שמשקרים לעצמם
חחחחחח זה הדבר הכי צבוע שרשמת היום,אני מתחיל להנות מלקרוא תגובות שלך.

קפאין באובר דוז יהרוג אותך במקום
כנ"ל אקמול
כנ"ל אלכוהול
כנ"ל מולטי ויטמין
כנ"ל אנטיביוטיקה

תצא כבר מהקופסה שלך ותבין שאין שום דבר מסוכן בטסט,ומי שמשתמש מודע להשלכות של נשירת שיער ואקנה. כל השאר לא רלוונטי כי זה כמעט ולא קיים ברמה חובבנית+.
יש חומרים מאוד ספציפים(שטסט לא אחד מהם) שגורמים נזק לכבד
וצריך שימוש ארוך מאוד(שנים) בשביל ליצור נזק ללב או לפרופיל שומנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית