אני מעוניין להתחיל לבנות תוכנה ועולם התוכן שחשבתי עליו הוא כושר ואימונים. אני רוצה לעשות תהליך פיתוח ולתעד אותו ומאוחר יותר להוסיף אותו לתיק העבודות שלי על מנת להציג לחברות שונות שארצה לעבוד בהן בעתיד.
התוכנה הולכת להיות חינמית ברגע שאסיים, ללא פרסומות וללא עלות. כרגע התכנון הוא לתוכנת מחשב אבל אני מאמין שאם ילך אפתח גם למכשירים ניידים.
מה אני צריך מכם ?
בגלל שאין מזמין למוצר ואני משקף דעה רק של מתאמן אחד הייתי רוצה לשמוע מה אתם הייתם רוצים מתוכנה כזאת:
יכולת לתעד אימונים, משקל (וממוצע שלו), חזרות וסטים לתרגלים, תרגילים שמורים או שאתם רוצים להכניס אותם...
דוגמאות:
"אני רוצה לקבל תוכנית אוטומטית של ss עבור משקלים שאני מכניס למספר חודשים קדימה"
"אני רוצה לתעד את המשקל שלי ולקבל ממוצע של כל תקופת זמן שאבחר אוטומטית"
"אני רוצה מעקב אחרי זמני ריצה "
"אני רוצה גרף שיראה כמה התקדמתי במשקלים של סקואט בשנה האחרונה"
"אני רוצה שיהיה נוח לשימוש ויקח כמה שניות ושלא אשבור את הראש"
דברים מהסוג הזה, תזרקו מה שעולה לכם לראש
כמו כן, מאוד אשמח אם תשתפו אותי בחוויות טובות (וחשוב עוד יותר פחות טובות) שלכם עם תוכנות מהסוג הזה, האם לא היה נוח, לא היה חשק להתמיד, מה לדעתכם היה הקושי וכו'
לדוגמא:
"ניסיתי MyFitnessProgramFromGooglePlay וזה נתקע כמה פעמים\ לא שמר\ נראה מכוער"
"אני מעדיף לכתוב במחברת כי פעם ניסיתי תוכנה כזאת וכזאת והיא היית יותר כאב ראש ממחברת ולקחה יותר זמן"
"אהבתי תוכנה שיש בה אפשרות לראות התקדמות עם גרף קווי או דיאגרמת מלבנים "
מאוד יכול להיות שאכניס לתיק עבודות שלי תגובות שלכם ואציג איך בניתי מזה דרישות אז אם מישהו לא רוצה שפשוט יכתוב "לא לפרסום" בסוף תגובתו
מקווה שפתחתי בחלק הנכון של הפורום
התוכנה הולכת להיות חינמית ברגע שאסיים, ללא פרסומות וללא עלות. כרגע התכנון הוא לתוכנת מחשב אבל אני מאמין שאם ילך אפתח גם למכשירים ניידים.
מה אני צריך מכם ?
בגלל שאין מזמין למוצר ואני משקף דעה רק של מתאמן אחד הייתי רוצה לשמוע מה אתם הייתם רוצים מתוכנה כזאת:
יכולת לתעד אימונים, משקל (וממוצע שלו), חזרות וסטים לתרגלים, תרגילים שמורים או שאתם רוצים להכניס אותם...
דוגמאות:
"אני רוצה לקבל תוכנית אוטומטית של ss עבור משקלים שאני מכניס למספר חודשים קדימה"
"אני רוצה לתעד את המשקל שלי ולקבל ממוצע של כל תקופת זמן שאבחר אוטומטית"
"אני רוצה מעקב אחרי זמני ריצה "
"אני רוצה גרף שיראה כמה התקדמתי במשקלים של סקואט בשנה האחרונה"
"אני רוצה שיהיה נוח לשימוש ויקח כמה שניות ושלא אשבור את הראש"
דברים מהסוג הזה, תזרקו מה שעולה לכם לראש
כמו כן, מאוד אשמח אם תשתפו אותי בחוויות טובות (וחשוב עוד יותר פחות טובות) שלכם עם תוכנות מהסוג הזה, האם לא היה נוח, לא היה חשק להתמיד, מה לדעתכם היה הקושי וכו'
לדוגמא:
"ניסיתי MyFitnessProgramFromGooglePlay וזה נתקע כמה פעמים\ לא שמר\ נראה מכוער"
"אני מעדיף לכתוב במחברת כי פעם ניסיתי תוכנה כזאת וכזאת והיא היית יותר כאב ראש ממחברת ולקחה יותר זמן"
"אהבתי תוכנה שיש בה אפשרות לראות התקדמות עם גרף קווי או דיאגרמת מלבנים "
מאוד יכול להיות שאכניס לתיק עבודות שלי תגובות שלכם ואציג איך בניתי מזה דרישות אז אם מישהו לא רוצה שפשוט יכתוב "לא לפרסום" בסוף תגובתו
מקווה שפתחתי בחלק הנכון של הפורום