הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רמות טסטסטרון - בן 30

Sparrow

משתמש מתחיל
56
16
נק' מוניטין:
35
56
16
אהלן, חדש כאן.
מרגיש עייפות, מצב רוח מדוכא, פגיעה בביטחון עצמי, העדר זיקפת בוקר בחודשים האחרונים ולאחרונה הזקיפה בעת קיום יחסי מין הפכה להיות חלשה. לפני מספר חודשים ביקשתי מרופא המשפחה בדיקת טסטסטרון (לבירור סיבות לעייפות המצב המנטלי, באותו הזמן הזיקפה שלי הייתה בסדר), רופא המשפחה אמר לי שהתוצאות יצאו תקינות למרות שהן בטווח הנמוך של הנורמה. האם לבקש שוב בדיקת טסטסטרון ולהתעקש על טיפול בטוסטסטרון, יתכן שרמות ההורמון ירדו עוד יותר? האם רופא המשפחה רשאי לתת מרשם לטיפול בטסטסטרון?

תודה.

ללא שם.jpg

נערך לאחרונה:
ראיתי כאן בפוסט שאמרת וגם אמרו לך שיכול להיות שזה בגלל התזונה שלך ואולי כדאי לנסות תזונה מהחי וכו', אתה עושה עם זה משהו?

גם אני חושב שזה מצחיק שמישהו טבעוני (אפילו לא צמחוני!) מתלונן על עייפות וחוסר מוטיבציה וממליצים לו על trt, טוב שלא.

כמובן שלא הייתי מצפה למשהו אחר כשהוא מתייעץ בפורום סטרואידים 😃

גם אני חושב שזה מצחיק שמישהו טבעוני (אפילו לא צמחוני!) מתלונן על עייפות וחוסר מוטיבציה וממליצים לו על trt, טוב שלא.

כמובן שלא הייתי מצפה למשהו אחר כשהוא מתייעץ בפורום סטרואידים 😃
ניסיתי לגשת לזה בעדינות אבל ניסחת את זה יותר טוב 🤣

מאז ההמלצה כאן, לפני כשבוע, התחלתי לאכול דגים בעיקר..
ופניתי לכאן כי הטסט שלי נמוך יחסית לגילי וכו'.

נערך לאחרונה:
מאז ההמלצה כאן, לפני כשבוע, התחלתי לאכול דגים בעיקר..
ופניתי לכאן כי הטסט שלי נמוך יחסית לגילי וכו'.

דגים זה נחמד, אבל מתי בפעם האחרונה אכלת בקר? גבינות שמנות?

דגים זה נחמד, אבל מתי בפעם האחרונה אכלת בקר? גבינות שמנות?
עוד לא הגעתי לזה..חוץ משווארמה בלאפה שדפקה לי את הקיבה ליום. אבל באמת לא נראה לי שזה עניין התזונה, יש מספיק טבעונים / צמחונים שהטסט שלהם סבבה..אצלי אני בטוח עניין אחר..גם יש לי גינו קטן מהילדות..זה משהו דפוק במערכת שלי שכנראה לא עלו עליו בילדות..פשוט כנראה רמות ההורמונים אצלי הגיעו לנקודה הקריטית..מחכה עדיין לתוצאות של הבדיקות האחרונות.
טוב זה פורום שממוקד בכושר ולא קבוצת תמיכה לחסרי מזל הורמונלי כמוני 😃 כנראה אפסיק לחפור בטופיק הזה. מרגיש שאני אוכל את הראש מדי.

נערך לאחרונה:
עוד לא הגעתי לזה..חוץ משווארמה בלאפה שדפקה לי את הקיבה ליום. אבל באמת לא נראה לי שזה עניין התזונה, יש מספיק טבעונים / צמחונים שהטסט שלהם סבבה..אצלי אני בטוח עניין אחר..גם יש לי גינו קטן מהילדות..זה משהו דפוק במערכת שלי שכנראה לא עלו עליו בילדות..פשוט כנראה רמות ההורמונים אצלי הגיעו לנקודה הקריטית..מחכה עדיין לתוצאות של הבדיקות האחרונות.
טוב זה פורום שממוקד בכושר ולא קבוצת תמיכה לחסרי מזל הורמונלי כמוני 😃 כנראה אפסיק לחפור בטופיק הזה. מרגיש שאני אוכל את הראש מדי.

אני לא מכיר טבעוניים שמחים ואנרגטים, כולם היו חסרי מוטיבציה ודכאוניים בדיוק כמוך - אבל אולי זה רק הניסיון שלי.
לרוב ההסבר הפשוט ביותר הוא הפתרון לבעיה - תערו של אוקאם תקף בחיים בכלל, לא רק לפוסט הזה. לפני שמוציאים פטיש 20 ק"ג (trt) בשביל לנסות לפתור את הבעיה שלך הייתי מנסה לשנות את הדברים הפשוטים ביותר.

ובלי שום קשר, להתחיל לאכול שווארמה בתור בשר? אני לא אוכל שווארמה יותר מ-20 שנה אחרי שהקאתי את נשמתי לילה שלם בגלל מנה מקולקלת, זה אפילו לא נחשב אצלי אוכל.

אני לא מכיר טבעוניים שמחים ואנרגטים, כולם היו חסרי מוטיבציה ודכאוניים בדיוק כמוך
וואאווו גם אני אותו דבר. עוד לא פגשתי את הטבעוני האנרגטי . 😳
@Sparrow גם לי יש ג'ינו קטן מגיל ההתבגרות , אז מה 🫤 לא אומר כלום על הטסט הטבעי שלנו בהמשך חיינו , תלמד את הגוף שהוא חייב להיות גבר , ולפגוש פעם בשבוע דדליפט 160 ק"ג, יהיה חייב להיות גבר לשחרר טוב טוב טסטוסטרון . 😁

גם לי היה ג'ינו, אפילו גדול, בצד אחד, שבסופו של דבר הוציאו בניתוח, וההורמונים היו תקינים.
אני לא מכיר כמעט טבעונים בשביל להגיד על שמחת החיים שלהם, מה שכן אני מניח שרכיבים תזונתיים שאפשר להשיג בקלות ממזון מהחי צריך להתאמץ בשביל להשיג בתזונה טבעונית, או לתסף, אז אולי אם אתה לא משקיע בתזונה שלך מספיק יש מצב שיש לך חוסרים שמשפיעים

לפני שמוציאים פטיש 20 ק"ג (trt) בשביל לנסות לפתור את הבעיה שלך הייתי מנסה לשנות את הדברים הפשוטים ביותר
בדיוק. במקום לחשוב שתזונה זאת לא הבעיה הייתי משנה את זה ומוודא.
כמובן תחליט מה חשוב לך, אם לא לאכול מהחי זה מספיק חשוב לך בשביל לחפש פתרונות כמו trt לא נראה לי שלמישהו יש זכות להגיד לך אחרת.

אני כבר שבוע פלוס אוכל חי, מקווה שזה התזונה..אבל בינתיים לא רואה שום הבדל.

חכה.. שום שינוי אתה לא אמור להרגיש בשבוע....
אין לי ספק שלאורך זמן אתה תרגיש שינוי וכבר לא תרצה לחזור לטבעונות המטופשת הזו (סלח לי על הביטוי)

קראתי את השרשור של פיזה על התוסף תזונה אשוונגדה, לפי הבדיקות של האיש רמות הטסט שלו עלו לאחר מס חודשי נטילת התוסף. יש כאן אנשים נוספים שנוטלים את זה ועשו בדיקות מעבדה שמעידות על עליית הטסט?

וואאווו בשר מהחי - המון מנגנונים שעובדים על הטסט הטבעי שלנו .. לא עולים לי כולם .. אבל אני אתן לך כאן את מה שעולה לי עכשיו -
שומן מהחי מעלה לנו את הטסטוסטרון .
הקיראטין שיש לחייה .
כולוסטרול ממנו מורכב הטסטוסטרון עוזר לגוף למצוא חומרי ביניין ליצור טסט . ועוד מלא דברים קטנים שאין לי כוח להזכר בהם .

אל תלחם בטבע על חשבון הגוף שלך .
אתה רוצה לחסוך לא לשלם על בית ירוק .. סבבה תעשה מזגנים בכל חדר ותלחם בטבע , אבל לא על חשבון הגוף שלך .. אנחנו נצטרך לאכול חיות כל עוד העולם ישרוד . 😭

וואאווו בשר מהחי - המון מנגנונים שעובדים על הטסט הטבעי שלנו .. לא עולים לי כולם .. אבל אני אתן לך כאן את מה שעולה לי עכשיו -
שומן מהחי מעלה לנו את הטסטוסטרון .
הקיראטין שיש לחייה .
כולוסטרול ממנו מורכב הטסטוסטרון עוזר לגוף למצוא חומרי ביניין ליצור טסט . ועוד מלא דברים קטנים שאין לי כוח להזכר בהם .

אל תלחם בטבע על חשבון הגוף שלך .
אתה רוצה לחסוך לא לשלם על בית ירוק .. סבבה תעשה מזגנים בכל חדר ותלחם בטבע , אבל לא על חשבון הגוף שלך .. אנחנו נצטרך לאכול חיות כל עוד העולם ישרוד . 😭

הבנתי את הכיוון הפליאוליתי שלך
אני צמחוני 8 שנים ואין לי שום בעיות חוץ מזה שאמרו לי שאני דחליל
ובכל זאת, מסכים עם הקונצנזוס של אכילת בשר

אני מכיר טבעונית שכבר 13 שנים .
אומרת שאין לה שום בעיות . מרגישה טוב .

יש לה מלא , הרבה יותר ממה שאני רואה .
וגם לך ..
לא תדע אם לא תחזור שנים לאכול בשר ואז תגיד "אאהה מה זה היה בגלל זה" .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית