רמות טסטסטרון - בן 30

Sparrow

משתמש מתחיל
56
16
נק' מוניטין:
35
56
16
אהלן, חדש כאן.
מרגיש עייפות, מצב רוח מדוכא, פגיעה בביטחון עצמי, העדר זיקפת בוקר בחודשים האחרונים ולאחרונה הזקיפה בעת קיום יחסי מין הפכה להיות חלשה. לפני מספר חודשים ביקשתי מרופא המשפחה בדיקת טסטסטרון (לבירור סיבות לעייפות המצב המנטלי, באותו הזמן הזיקפה שלי הייתה בסדר), רופא המשפחה אמר לי שהתוצאות יצאו תקינות למרות שהן בטווח הנמוך של הנורמה. האם לבקש שוב בדיקת טסטסטרון ולהתעקש על טיפול בטוסטסטרון, יתכן שרמות ההורמון ירדו עוד יותר? האם רופא המשפחה רשאי לתת מרשם לטיפול בטסטסטרון?

תודה.

ללא שם.jpg

נערך לאחרונה:
אני לא מתאמן בחד"כ
זה לקחתי כמובן מאליו 🤬
😡😡

ממהההררר 🏋️ ו 🍽️🥹 🚴
הייתי אומר לך תבחר לעשות בחיים איזה ספורט שאתה אוהב שחייה . . טניס ,
אבל אתה לא במצב של בחירה , תחזיר בשר לתפריט ותבחר חדר כושר.

יש פה יותר מידי משתנים. אתה צריך ייעוץ מקצועי בנושא

זה יכול להיות ממחסור בויטמינים/מינרלים. זה יכול להיות בגלל % שומן גבוה (אתה אומר שלא..). זה יכול להיות מגרעון קלורי (אם אתה בו הרבה זמן ובגרעון חריף ו/או עם הרבה אירובי). זה יכול להיות ממילארד דברים כאלו ואחרים ובמיוחד כשאין לך את כל הבדיקות אי אפשר לומר פה יותר מידי.

תעשה עוד חודש-חודשיים שוב את כל הפרופיל שכתוב בקישור הבא:
האם אתם ממליצים לעבור בדיקות דם לפני תחילת הייעוץ?

ממליץ לך להירשם לחדר כושר ולבצע תרגילים כמו סקוואט דדליפט (מתח ובנץ) שמעלים את הטסט בצורה טבעית.

זה לא אומר מה הבעיה ..
זה אומר שיש בעיה
שיחרור הטסטוסטרון אצלך מוחלש
(שם את כל הכסף שלי ואין לי הרבה 🤣 על הטבעונות שפגעה בך)
תזונה טבעונית לא מורידה את הטסט'. תזונה לקוייה מורידה את הטסט' בדיוק כמו אחד שאוכל בשר.

לכותב הפוסט, די מאמין שאתה יכול להישאר בתזונה שלך, רק תבדוק אילו חוסרים (אם בכלל זו התזונה) יש לך כי לטבעוני יותר קל להגיע לחוסרים מאשר אחד שאוכל כל.

בהצלחה.

לכותב הפוסט, די מאמין שאתה יכול להישאר בתזונה שלך, רק תבדוק אילו חוסרים (אם בכלל זו התזונה) יש לך כי לטבעוני יותר קל להגיע לחוסרים מאשר אחד שאוכל כל
אכן נכון .
כל כך קשה לקלוע מה חסר .
כשהוא נימצא כבר בבעיה אני אומר עזוב הכל תאכל הכל .
ימותו כל החיות בעולם . רק תרגיש טוב .
תזונה טבעונית לא מורידה את הטסט'. תזונה לקוייה מורידה את הטסט' בדיוק כמו אחד שאוכל בשר.
בלי לגרוע מנכונות המשפט -
אני מכיר 8 טבעונים .
100% מהם פגועיי תזונה כל אחד והבעיה שנהיית לו מזה .

אכן נכון .
כל כך קשה לקלוע מה חסר .
כשהוא נימצא כבר בבעיה אני אומר עזוב הכל תאכל הכל .
ימותו כל החיות בעולם . רק תרגיש טוב .

אני מכיר 8 טבעונים .
זה אפשרי בטבעונות פשוט אתה צריך להיות די מקצוען ולדעת מה אתה עושה כדי להגיע למצב שלא חסר לך כלום

אני מכיר 8 טבעונים .
אתה לא גורע. הם פשוט עושים תזונה לקוייה.
זה אפשרי בטבעונות פשוט אתה צריך להיות די מקצוען ולדעת מה אתה עושה כדי להגיע למצב שלא חסר לך כלום
לא צריך להיות מקצוען, צריך פשוט להקפיד לאכול מס' מוצרים על מנת לא להגיע לחוסרים ולתסף בויטמין בי 12.

אין לי ניסיון עם טבעונות. האקסית שלי הייתה טבוענית ולא היה לה חוסרים. התוספים היחידים שלה היה בי 12, יוד (בלוטת התריס) ואבקת חלבון. זהו.
והיא הגיעה למשקלים יפים בחדכ כטבוענית.

סוף כל סוף, לאחר שבועיים של המתנה להגעת כל התוצאות, הן הגיעו. משתף, אולי מישהו יצליח לבין לפי כל הפרמטרים ומה זה אומר לגבי (את הE2 ומה שהוא אומר לגבי אני לא מבין, תוצאות הסוכר יצאה גבוה כי כמו טמבל שתיתי קפה מסוכר לפני הבדיקה.המתנה ארוכה). ושוב תודה לכם.
@Mike לפי התגובה שלך הבנתי שאתה מתמצא בעניין, תוכל לחוות את דעתך בנושא הממצאים?

184.jpg

183.jpg

נערך לאחרונה:
יש לך בדיקות דם שניראות כמו אחריי חומר ..
מה לקחת ??

קודם כל יש לך בעיה רצינית ואני מקווה שאתה ממשיך ללכת לאנדוקרינולוג ולבקש שיטפל בהעלת הטסטוסטרון הטבעי .

יש מצב שתקבל US אשכים .
תתפלל שזה באמת מתזונה לקוייה .

יש לך בדיקות דם שניראות כמו אחריי חומר ..
מה לקחת ??

קודם כל יש לך בעיה רצינית ואני מקווה שאתה ממשיך ללכת לאנדוקרינולוג ולבקש שיטפל בהעלת הטסטוסטרון הטבעי .
יש מצב שתקבל US אשכים .
תתפלל שזה באמת מתזונה לקוייה .

תסביר לי אחי מה אתה רואה מהממצאים מהידע שלך, איזה בעיות? חח איזה חומר?
Us אשכים עשיתי לאחרונה, ללא ממצאים חריגים.

התוצאות ששיתתפתי נראות ממש נורא? עד כמה אני צריך לאכול סרט על עצמי?

הe2 והפרולוקטין שלי סבירים?

יום ראשון אני חוזר לרופא משפחה שלי להמשך בירורים, איך שהבנתי התורים לMRI ולאנדוקרינולוג ממש ארוכים (עניין של חודשים).
אם הבעיה קשורה לבלוטת המוח - מה עושים עם זה בדכ?

באותה הפגישה מחר עם הרופא משפחה לבקש הפניה ל:
1. MRI לבדוק שזה לא מהבלוטה במוח

2. לעשות בדיקת דם SHBG

3. כל מה שחסר מכאן:
האם אתם ממליצים לעבור בדיקות דם לפני תחילת הייעוץ?
במיוחד פרופיל ויטמינים כמו ויטמין D והשאר

4. ספירת זרע

תודה.

נערך לאחרונה:
תוצאות ששיתתפתי נראות ממש נורא? עד כמה אני צריך לאכול סרט על עצמי?
לא .
יכול להיות סתם מתזונה לקוייה .

הe2 והפרולוקטין שלי סבירים?
אכן סבירים .

אם הבעיה קשורה לבלוטת המוח - מה עושים עם זה בדכ?
אתה לא צריך לעשות כלום הרופא צריך לעשות. אתה רק צריך לדאוג שאנדוקרינולוג יסכים איתך על צילום MRi לבלוטות המוח.

ספרו קודם כל שמח שקיבלת את תוצאות הבדיקות .
ב' - ידוע לך לגבי אנדוקרינולוגים פרטיים במידה ותצטרך? ומה בערך המחיר?

ג' שלח הודעה פרטית שנוכל קצת לקשקש - אתה חסום

היי,
פתחתי חשבון חדש בגלל בעיות טכניות. יש עדכון למי שמתעניין בהתגלגלות הסיפור (ועצה שאני זקוק לה). ביקרתי אצל איזה אנדוקרינולוגית בכירה באופן פרטי (להתראות כמה מאות שקלים) שהתרשמה מבדיקות המעבדה שלי שמדובר ב"היפוגונדיזם היפוגונדוטרופי מבודד" בלי עדות לפגיעה בצירים אחרים, יותרת המוח לא משחררת LH ו FSH כפי שהיה צריך להיות ובעקבות כך הטסט שלי בטווח הנמוך של הנורמה (ע"פ ההתרשמות שלה זה לא משהו מולד, כי סימני מין משניים שלי תקינים, למרות שהזקן דליל..ואין לי בעיות עם חוש הריח).

הרופאה נתנה לי מרשם של כלומיד/ clomiphine במינון של 25 מ"ג כל שלושה ימים והסבירה לי שהתרופה אמורה לגרות את יותרת המוח ליצור את ההורמונים הדרושים ליצירת טסט' (כי US אשכים שלי תקין), עד כה לקחתי את הכלומיד 4 פעמים ואינני חש איזה השפעה או הבדל כלשהו, ללא שינוי בחיוניות ובאנרגיה שלי, ללא השפעה על איכות הזיקפה (ע"פ הנבירה שלי ברשת אני רואה שחלק אומרים שכלומיד כן עזר להם, אחרים שהוא לא עזר להם, לחלק עזר בשבוע הראשון אחרים מספר שבועות..במינונים שונים ומשונים טווחי טיפול שונים וכדומה..).

אשמח אם מישהו יספר על הניסיון האישי שלו מכלומיד שלא בסייקל של טסט..אם יש מישהו כזה.

נערך לאחרונה:
פעם סתם לקחתי כלומיד כדי להרגיש מזה :drOfzb0GcH:חרמנות של אנס , כיף באימונים כמו פריוורק ..
ובכלל שתדע מסרטי פורנו נותנים לשחקנים איזה שבוע לפני כלומיד בשביל שהשפריצים יהיו יפים . 👉👌

פעם סתם לקחתי כלומיד כדי להרגיש מזה :drOfzb0GcH:חרמנות של אנס , כיף באימונים כמו פריוורק ..
ובכלל שתדע מסרטי פורנו נותנים לשחקנים איזה שבוע לפני כלומיד בשביל שהשפריצים יהיו יפים . 👉👌

כמה זמן לקחת ובאיזה מינון/ תדירות?
אבל זה גם יכול להיות שהטסט' שלך ברמות גבוהות יחד עם יתר המדדים וזה פשוט "שידרג" אותך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית