הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיתוף בסייקל מוזר

Ofirkoles

משתמש מתחיל
129
33
נק' מוניטין:
110
129
33
טוב אז אני כותב כאן פוסט שיתוף כי אני מאמין שכמה שיותר מידע יזרום כאן וזה יעזור לאנשים כמו שעזרו לי כאן
אז אני עשיתי סייקל טיפה מוזר
אני מתחיל במשהו שלא קשור התחלתי בהתחלה עם קריאטין עשיתי העמסה ובדיוק שהייתי בשבוע האחרון לקראטין התחלתי עם אוסטרין
עשיתי את זה כדי לבדוק את היחס ברגע שתרד השפעת הקראטין
ובאמת הרגשתי ירידה בכוח בסוף השימוש אחרי כמה זמן
אוקיי אז הסייקל הולך ככה אוסטרין לבד (בלי טסט)
אני עדיין לוקח נשארו עוד 6 ימים לשבוע הרביעי
והיום מגיע ראד 140 של ורטקס אז אני יוסיף אותו והדווח (יהיה לי רק 6 ימים על אוסטרין וראד ביחד שאר הימים יהיו רק ראד)
עכשיו לגבי האוסטרין:Sync-0h5y1d7:
התחלתי ב10mg יום ראשון וביום השני עליתי ל20mg
אני עכשיו 24 ימים בתוך הסייקל
ובאמת כמו שאמרו לי כאן לפניכן החומר עדין מבחינה אנאבולית (יש תוצאה רואים על הגוף אבל יחסית עדין)
•מבחינת כוח פיזי הייתה עליה במשקלים אבל לא קריטית
•מבחינת סיבולת שריר כאן היה שינוי משמעותי יותר ומאפשר לבצע יותר חזרות עם בערך אותו משקל שעשיתי מקודם
דוגמה:אם עבדתי לפני עם 80 קילו ל15 חזרות בבנצ׳ עכשיו אני עושה 25 חזרות אבל ל15 נגיד אני יעשה 90 קילו בערך
**תשימו לב שהיחס הוא 10 קילו ו10 חזרות שזה הבדל גדול**
•אבל הדבר הכי מורגש הוא ההתאוששות בין הסטים היא הייתה כל כל מהירה שכבר פחדתי לפצוע את עצמי ולפעמים אני עוצר כי ממש תוך חצי דקה אתה מרגיש שלא התאמנת-כמובן שאם תמשיך להתאמן תרגיש שהתאמנת ועייפות בשריר אבל הרבה פיות מבדרך כלל
שזה לדעתי כל מי שלוקח משהו צריך להיזהר בקטע הזה לא להעמיס יותר מידיי
כל זה אני רושם ועדיין באמת אני חושב שזה מדולל כמו שרשמו כאן
תופעות לוואי:
אז בשבוע הראשון היה לי קשה להירדם הרגשתי עירני ובלילה זה ממש נלחם בך שלא תישן אבל אחרי שבוע מתרגלים (לפחות אני)
לא יודע אם זה קשור אבל תחושת ריכוז ואנרגיה יותר גבוהה במהלך היום אני גם מרגיש.
לגביי הליבידו לא עשיתי בדיקות דם אבל אני לא מרגיש ירידה בכלל בחשק המיני ההפך הוא עלה בהרבה
וזהו בינתיים

זה מביא "גנבה" לאימון
חחח המשפט הקבוע שלך
לא יודע אם זה נכון או לא אבל לדעתי יש כאן גם קטע פסיכולוגי, ברגע שאתה לוקח חומר כלשהו ובראש שלך אתה יודע שהוא אמור לתת לך איזה רייג' פתאום הגוף באמת מוציא יותר כוח כי הגוף משוכנע כרגע שיש חומר שגורם לזה לקרות, יכול מאוד להיות שאני טועה אבל זאת דעתי

כן מה עכשיו נסביר זה עושה לחץ דם מביא דם לשרירים , מעלה את החנקן .. נותן עצבים ואומץ למשקלים שפחדת מהם .. לא ..
זה מביא גנבות 🤯🏋️😅

• פותח/ת השרשור
זה משולב עם הרבה מנגנונים בגוף שלא תמיד פועלים באימונים רגילים בלי חומרים ש"מדליקים" אותם .
כמו אנדרנלין , צודק מאזן חנקני , פאמפ זרימת דם . שגורמים לך גם לאומץ לעלות משקל .. יכול להיות ש90 ל25 יכלת לעשות אבל לא העזת .
לחברים אני לא משתמש בכל המילים האלה אני אומר כן זה מביא "גנבה" לאימון .
תאמת הרגשתי שאני יכול יוצר מ110 להרים גם ל8 חזרות אבל נכנס כאן גם הפחד מפציעה
גם אם אני יכול להרים עדיין כדי בהדרגה להתרגל לעומס אני חושב
חחח המשפט הקבוע שלך
לא יודע אם זה נכון או לא אבל לדעתי יש כאן גם קטע פסיכולוגי, ברגע שאתה לוקח חומר כלשהו ובראש שלך אתה יודע שהוא אמור לתת לך איזה רייג' פתאום הגוף באמת מוציא יותר כוח כי הגוף משוכנע כרגע שיש חומר שגורם לזה לקרות, יכול מאוד להיות שאני טועה אבל זאת דעתי
זה גם נכון אני חושב כי כמו שאתה אומר אתה לוקח משהו שבסוף זאת אחת המטרות שלו.. ואיזה דרך יש לך לבדוק אם זה עובד חוץ מלהוסיף משקל?
אז לא יודע אם לקרוא לזה פסיכולוגי אבל זה סוג של..
לגבי שינוי במאסה זה כבר פחות פסיכולוגי
כן מה עכשיו נסביר זה עושה לחץ דם מביא דם לשרירים , מעלה את החנקן .. נותן עצבים ואומץ למשקלים שפחדת מהם .. לא ..
זה מביא גנבות 🤯🏋️😅
אבל מה לגבי מינון 40 מג כאילו זה משנה משהו או שלא?

• פותח/ת השרשור
מישהו כאן יכול להסביר לי מה אני צריך לומר לרופאה כדי לעשות בדיקות דם.. כי באתי אליה עכשיו אנרתי לה אני צריך לבדוק רמות טסט היא הסתכלה עליי מופתעת למה אתה צריך את זב וזה לא יודע
צריך לבקש ספציפית בדיקה לאבא איך נקרא הגבר הזה אולי שם אחר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית