הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה חשובה לגבי סוג האבקה

asaf.a.a

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
1
24
1
היי חברה.

עד עתה רכשתי אבקה של חברת "פרובודי" מישראלבודי, האבקה הרגילה שמחירה 301 בערך.
עכשיו הם יצאו במבצע של 3 קופסאות של 2.1 עם ערכים טובים ב500 ש"ח בלבד אבל של חברה בשם "אולטרה לאבס" שאיני מכיר. רציתי לדעת אם משיהו מכיר במקרה או התנסה, ודרך אגב, ראיתי שזה מיוצר באותו מקום כמו האבקה הרגילה שאני צורך למרות שזה חברה שונה, האם זה אומר שמבחינת האיכות או נקרא לזה "האמינות" של המוצר הדבר דומה ?

שאלה שנייה חשובה.
אני רגיש ברוך השם ברמה לא גדולה ללקטוז. כיוון שאין איזו שהוא חלב ישראל רציתי לדעת האם ה3-4 גרם פחמימה שאני צורך באבקה רגילה הוא כל כולו לקטוז או שהוא גם מכיל לקטוז בתוכו והשאר ערבוב של עוד פחמימות ? כי זה נשמע לי ממש מעט לקטוז האמת ואולי אין צורך באיזו.

אשמח לתשובות כיוון שאני רוצה לקנות את האבקה כבר מחר ואני מתלבט בין הרגיל לבין ה"חדשה" שבמצע 3 ב500, במידה ואחליט שזה לא קריטי בעניין הלקטוז. תודה רבה !!
זו האבקה שאני צורך בדרך כלל : (בלבן זו האבקה ה"חדשה" )
PROWHEY.jpg
3 500.jpeg
3 500 ערכים.jpg

אבקה מעולה אני קניתי טעם בננה וואלה אפילו בלי חלב היא ממש טעימה מתערבבת טוב
אני בעד
כל החברות כמו אופטימום זה רוב הזמן עוד 50 שקל על זה שרשום אופטימום

• פותח/ת השרשור
אבקה מעולה אני קניתי טעם בננה וואלה אפילו בלי חלב היא ממש טעימה מתערבבת טוב
אני בעד
כל החברות כמו אופטימום זה רוב הזמן עוד 50 שקל על זה שרשום אופטימום

ומה לגבי האמינות ? הרבה טוענים שרק מחו"ל באמת מועיל כביכול. והאם התכוונת לאבקה שאני מתכנן לקנות (הלבנה) ? או שדיברת על מה שאני צורך כרגע של "פרובודי" ?

תודה!

ומה לגבי האמינות ? הרבה טוענים שרק מחו"ל באמת מועיל כביכול. והאם התכוונת לאבקה שאני מתכנן לקנות (הלבנה) ? או שדיברת על מה שאני צורך כרגע של "פרובודי" ?

תודה!
הרבה אוהבים לומר כל מיני דברים לא יודע מה הסיפור
למה לא אמין בגלל שישראלים תחמנים? או שבחו״ל יש מפקח אמינות עם פוליגרף שבודק אותם?
היו כבר תוספי פרי וורקאווט שדחפו בהם קוקאין גם של חברות מעולות בחו״ל (ובטוח שהקוק זה חלק מהמוניטין אבל עזוב)
אבקת חלבון מעולה ישלה משקל טוב על הלשון גם היא לא מים כזה
תקנה אותה אחי תשמע לי לא תתחרט תיקח שוקו ובננה וניל פחות טוב
ואחרי שאתה קונה תחזור לכאן תרשום לי מה אתה אומר
ועוד דבר תדע שכל המאכלים הכשרים יש עליהם פיקוח גבוהה יותר
וגם אתה עושה כאן מה שנקרא ״עניי עירך קודמים״ אתה מפרנס אנשים בישראל ולא מדינות זרות

קבצים מצורפים

• 3EC3246F-80F5-4720-996A-739354A4CD85.jpeg
    3EC3246F-80F5-4720-996A-739354A4CD85.jpeg
    KB 61.9 · צפיות: 56
  • פותח/ת השרשור
הרבה אוהבים לומר כל מיני דברים לא יודע מה הסיפור
למה לא אמין בגלל שישראלים תחמנים? או שבחו״ל יש מפקח אמינות עם פוליגרף שבודק אותם?
היו כבר תוספי פרי וורקאווט שדחפו בהם קוקאין גם של חברות מעולות בחו״ל (ובטוח שהקוק זה חלק מהמוניטין אבל עזוב)
אבקת חלבון מעולה ישלה משקל טוב על הלשון גם היא לא מים כזה
תקנה אותה אחי תשמע לי לא תתחרט תיקח שוקו ובננה וניל פחות טוב
ואחרי שאתה קונה תחזור לכאן תרשום לי מה אתה אומר
ועוד דבר תדע שכל המאכלים הכשרים יש עליהם פיקוח גבוהה יותר
וגם אתה עושה כאן מה שנקרא ״עניי עירך קודמים״ אתה מפרנס אנשים בישראל ולא מדינות זרות

תודה רבה אחי עזרת מאוד ! אקנה היום ב"ה

ולמה לדעתך ההבדל במחיר כ"כ משמעותי לעומת "פרובודי" ? הרי זה אותו מפעל לפי מה שאני רואה ואותם ערכים

*** ולמישהו יש תשובה לגבי הלקטוז ?

אני סביבות השנה משתמש באולטרה לאבס וגם קניתי במבצע זה יוצא 166 לקופסא שזה זול בטירוף.
אחלה אבקה טעימה מאוד ממליץ על הבננה מתערבבת אחלה אין גושים או צורך לשקשק שעה ממליץ בחום.

תודה רבה אחי עזרת מאוד ! אקנה היום ב"ה

ולמה לדעתך ההבדל במחיר כ"כ משמעותי לעומת "פרובודי" ? הרי זה אותו מפעל לפי מה שאני רואה ואותם ערכים

*** ולמישהו יש תשובה לגבי הלקטוז ?
כי על זה יש תמונה של בן אדם עושה שרירים ורשום פרובודי זה ההבדל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית