הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספירולינה

בובו

משתמש מתחיל
284
79
נק' מוניטין:
123
284
79
אהלן חברה
ראיתי שהיו פה כמה פוסטים על ספירולינה מלפני 3-5 שנים ולא משהו חדש ורציתי לדעת אם יש פה חברה עם נסיון עם אבקה/טרי כי כל מה שקראתי נשמע כמו פרסומת אחת גדולה למוצר.
הפוסטים שהיו פה לא כל כך נתנו מידע ככה שאני סקרן לדעת.
רציתי אולי לשלב טרי עם השייק בבוקר שהבנתי שמפוצץ בחלבונים וויטמינים

יש שם לא מעט חלבון לצמח, אבל קח בחשבון כמה אתה צריך לקחת כדי אשכרה לקבל כמות טובה של חלבון, מאות גרמים

• פותח/ת השרשור
יש שם לא מעט חלבון לצמח, אבל קח בחשבון כמה אתה צריך לקחת כדי אשכרה לקבל כמות טובה של חלבון, מאות גרמים
אם אני משלב את זה עם בשייק עם סקופ של חלבון יכולה לצאת כמות יפה.
ב100 גרם ספירולינה יש 57 גרם חלבון נניח אני שם 50 גרם ספירולינה יוצא לי כמעט 29 גרם חלבון רק מהספירולינה ועוד 25 מהאבקה שלי זה יוצא הרבה חלבון.

ב100 גרם ספירולינה יש 57 גרם חלבון נניח אני שם 50 גרם ספירולינה יוצא לי כמעט 29 גרם חלבון רק מהספירולינה ועוד 25 מהאבקה שלי זה יוצא הרבה חלבון.
אבל למה לא פשוט לשים 100 גרם אבקת חלבון וזהו?
100 גרם ספירולינה עולה הרבה יותר מ-100 גרם אבקת חלבון למיטב ידיעתי

• פותח/ת השרשור
אבל למה לא פשוט לשים 100 גרם אבקת חלבון וזהו?
100 גרם ספירולינה עולה הרבה יותר מ-100 גרם אבקת חלבון למיטב ידיעתי
אין את כל הויטמינים שיש בספירולינה וסתם מסתקרן אם מישהו פה יוצא לו להשתמש באחד הפוסטים הישנים ראיתי שמישהו מגשל גם אולי זה גם אופציה אני מתעניין כרגע

קראתי איפה שהוא שלא טוב לצרוך כמות גדולה מדי של ספירולינה ביום בגלל שלא ליצור עודף גדול מדי בויטמין K.
אני לא זוכר כל כך אבל תבדוק את זה לפני שאתה צורך כמות גדולה כזאת כל יום.

אני צורך ספירולינה כל יום כמעט 4 שנים.

התחלתי לקחת אותו בגלל הכמות הגדולה של הפיגמנט כלורופיל שמצוי בו בשפע. כלורופיל בריא להרבה דברים בגוף כמו הדם ומערכת העיכול.

לספירולינה יש גם הרבה מינרלים אבל גם הרבה יוד, שהוא חיוני לתפקוד בלוטת התריס (לא בשביל זה אני לוקח אותו) וממריץ.

אני לוקח כדורים, יוצא גרם וחצי ביום. מרגיש שזה עושה לי טוב.

בתור צמח ימי הוא מלא מינרלים.

הסיבה שלא לקחתי אבקה, כי זה פחות נוח לי, וגם לא טעים, זה יהרוס לך את השייק.

אני לא חושב שצריך מינונים גבוהים שלו בשביל היתרונות הבריאותיות שלו.
ולא הייתי רודף אחרי החלבון שבו, יש חלבון הרבה יותר טוב מהחי.

• פותח/ת השרשור
אני צורך ספירולינה כל יום כמעט 4 שנים.

התחלתי לקחת אותו בגלל הכמות הגדולה של הפיגמנט כלורופיל שמצוי בו בשפע. כלורופיל בריא להרבה דברים בגוף כמו הדם ומערכת העיכול.

לספירולינה יש גם הרבה מינרלים אבל גם הרבה יוד, שהוא חיוני לתפקוד בלוטת התריס (לא בשביל זה אני לוקח אותו) וממריץ.

אני לוקח כדורים, יוצא גרם וחצי ביום. מרגיש שזה עושה לי טוב.

בתור צמח ימי הוא מלא מינרלים.

הסיבה שלא לקחתי אבקה, כי זה פחות נוח לי, וגם לא טעים, זה יהרוס לך את השייק.

אני לא חושב שצריך מינונים גבוהים שלו בשביל היתרונות הבריאותיות שלו.
ולא הייתי רודף אחרי החלבון שבו, יש חלבון הרבה יותר טוב מהחי.
מאיפה קנית?עליות וכו?

צרכתי תקופה מאבקה לפני מספר שנים, וזה היה מאוד קרבי, טעם לוואי נוראי ומשתלט מאוד על הטעם, לא ממליץ

והיו השפעות חיוביות במהלך היום?

לצערי לא הייתי מספיק מקצועי אז, בתקופה שלקחתי לא שמרתי על עקרונות בסיסיים אפילו, כיוון שהייתי גם במסגרת צבאית
אז לצערי אני לא יכול לענות על זה,
הדבר היחידי שזכור לי הוא שפשוט אחרי מספר פעמים נמענתי מלקחת את התוסף בגלל הטעם..

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית