הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

באסה

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
איזה סרט.
הייתי היום במכון ולא הרשו לי להתאמן כי לא היה לי אישור רפואי.
אז תכננתי לחזור ביום רביעי.
עכשיו חבר שלי שמתאמן שם דיבר אם המאמן והמאמן אמר לו שהוא לא יסכים לי דדליפט כבד כי הוא חושב שאני בן 16, כי עבדתי על המאמן שאני בן 16 כי חשבתי שהוא יתן לי להתאמן עם אישור הורים.איזה באסה!!!

הצלחת לבלבל אותי.
תחפש מכון אחר, גם ככה אתה הולך רק לפעם אחת.

איזה חרטא,
מה זה "המדריך לא יסכים לעשות דדליפט"?
כל עוד המכון לא שלא, ואין בתכנון/חוקים איסור לדדליפט, אתה יכול לעשות.

• פותח/ת השרשור
איזה חרטא,
מה זה "המדריך לא יסכים לעשות דדליפט"?
כל עוד המכון לא שלא, ואין בתכנון/חוקים איסור לדדליפט, אתה יכול לעשות.
מה אני יעשה, חבר שלי דיבר איתו והמאמן אמר לי שלא יסכים לי דדליפט במשקל גבוה מחשש לפריצת דיסק.

לא נורא, אתה לא חייב פה שום דבר לאף אחד..פשוט תתאמן טוב ותשקיע הכול, כשתהיה גדול יותר (או מתי שתרצה) ותרגיש שאתה בשל מספיק, תרשם לתחרות ותפתיע את כל המתחרים, בהצלחה.

אלברו אם אתה רוצה בשעה 07:00 עד שעה 10:00 המאמן הרגיל לא שם ואבא שלו נמצא שם במקומו.
ויש עוד מאמן שאינלי מושג באיזה שעות הוא בא.
וגם לי הוא חפר עם האישור הרפואי,אם אתה תביא לו תדאג שיהיה רשום לחדר כושר כי בגלל שלא היה רשום הוא לא נתן לי להתאמן.

שום מקום כמעט לא בודקים אישור רפואי אני כבר לפי חצי שנה הייתי אמור לעוף מהמכון כי לא הבאתי אישור...

תאמין לי שמה הוא חפרן...
אני הבאתי לו אישור מרופא שאני יכול לעסוק בכל פעילות ספורטיבית אבל הוא לא תן לי כי לא היה רשום לחדר כושר...

איזה זונות.. מה יקרה אם נגיד תעשה לו דד ליפט מול הפנים?? הוא יעיף אותך משם בכוח??

• פותח/ת השרשור
עכשיו הלכתי לבקש אישור רופא במרפאה של היקבוץ ואמרו לי שהרופאה נמצאת רק ביום חמישי!!!!!
והאחות שמודדת לי לחץ דם אמרה שהרופאה בחיים לא תביא לי אישור כי יש לי לחץ דם גבוה.
קיצר אבוד

עכשיו הלכתי לבקש אישור רופא במרפאה של היקבוץ ואמרו לי שהרופאה נמצאת רק ביום חמישי!!!!!
והאחות שמודדת לי לחץ דם אמרה שהרופאה בחיים לא תביא לי אישור כי יש לי לחץ דם גבוה.
קיצר אבוד

א. לא אובחנת בלחץ דם גבוה.
ב. האחות מפגרת אם היא חושבת שאנשים עם לחץ דם גבוה לא מתאמנים.

א. לא אובחנת בלחץ דם גבוה.
ב. האחות מפגרת אם היא חושבת שאנשים עם לחץ דם גבוה לא מתאמנים.

היא גם מפגרת אם היא חושבת שפעילות גופנית לא יכולה להוריד לחץ דם, אבל כן, הרבה רופאים לא נותנים אישור רפואי לפעילות גופנית אם לחץ הדם גבוה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית