קודם כל אני חייב להודות לאתר הזה ולאנשים שבו, בלעדיכם אני חושב שהייתי שואל את זה ב־FXP ומקבל לא רק ספאמים באשכול אלא גם העלבות ועוד הרבה קרינג.
בכל מקרה הנה הפרטים והנתונים שלי.
2017- התחלתי להתאמן, משקל התחלתי: 125K
לקראת 2018 הייתי כבר 100K (ואפילו פחות, הגעתי ל71 כשאני בצבא זה היה השיא.)
>העלתי קצת ל74 שוב... "לקחתי" הפסקה מהחדר כושר מ־74
התחלתי מסה בשני ל־2019 עד אפריל בערך. עליתי ל־78.8.
לפני כמה שבועות החלטתי לחזור להתחטב כי מה לעשות ה"לופ" וה"רצון" להוריד קצת בצדדים ולראות קוביות... (אפילו שידעתי שאולי אצטרך מסה, הייתי ראש בקיר)
כעת אני 75.1.
הנה תמונה שלי מאתמול. אפשר לראות קצת את צורת הקוביות וכשאני עושה תרגילים שדרושים קפיצה או כל דבר כזה ואחר רואים את הקוביות אבל עור העודף קצת מסתיר.
עכשיו השאלה היא: מסה? או להמשיך בחיטוב?
משקל עכשיוי: 75.1
גובה: 1.73
.
אני אגיד שהייתי מאוד אידיוט והיו תקופות ש"הרעבתי" את עצמי. אין מה לעשות בתור אחד שהיה ועדיין קצת אובססיבי לגוף שלו ולרצון להיות ""מושלם"" AKA חטוב, זה טורף אותי מבפנים, סומך עליכם שבאמת תתנו לי עצה והייתי גם מעונין לדעת כמה אחוז שומן אני לדעתכם. תודה!!! 🤭
בכל מקרה הנה הפרטים והנתונים שלי.
2017- התחלתי להתאמן, משקל התחלתי: 125K
לקראת 2018 הייתי כבר 100K (ואפילו פחות, הגעתי ל71 כשאני בצבא זה היה השיא.)
>העלתי קצת ל74 שוב... "לקחתי" הפסקה מהחדר כושר מ־74
התחלתי מסה בשני ל־2019 עד אפריל בערך. עליתי ל־78.8.
לפני כמה שבועות החלטתי לחזור להתחטב כי מה לעשות ה"לופ" וה"רצון" להוריד קצת בצדדים ולראות קוביות... (אפילו שידעתי שאולי אצטרך מסה, הייתי ראש בקיר)
כעת אני 75.1.
הנה תמונה שלי מאתמול. אפשר לראות קצת את צורת הקוביות וכשאני עושה תרגילים שדרושים קפיצה או כל דבר כזה ואחר רואים את הקוביות אבל עור העודף קצת מסתיר.
עכשיו השאלה היא: מסה? או להמשיך בחיטוב?
משקל עכשיוי: 75.1
גובה: 1.73
.
אני אגיד שהייתי מאוד אידיוט והיו תקופות ש"הרעבתי" את עצמי. אין מה לעשות בתור אחד שהיה ועדיין קצת אובססיבי לגוף שלו ולרצון להיות ""מושלם"" AKA חטוב, זה טורף אותי מבפנים, סומך עליכם שבאמת תתנו לי עצה והייתי גם מעונין לדעת כמה אחוז שומן אני לדעתכם. תודה!!! 🤭