הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קושי בזמן מחזור וסת

דובדבנית

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
יש לי קושי גדול לעשות ספורט בזמן מחזור הוסת, יש לי כאבים חזקים ואני מרגישה חולשה ועייפות.

גם יש לי מחזורי וסת ארוכים מאד, ואני מתקשה לעמוד בקצב הספורטיבי שקבעתי לעצמי.

מה עושים?

מצד אחד חברה המליצה לי על צמח אלת המסטיק, או מסטיק תימני אבל אין לי מושג איפה משיגים את זה, ברשת ניתן להשיג את זה רק בכדורים כאלו http://www.vitamin.022.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=384875 לא בצמח טבעי

אני חוששת מאד לקחת כדורים,

האם יש משהו אחר שניתן לעשות ושיעזור לי? אני מעדיפה פעילות גופנית מסוימת שתעזור לי, מאשר להכניס דברים לא ברורים לפה.

הממ...
התייעצת עם רופאת המשפחה? גניקולוגית?
היו לי כמה חברות שסבלו מתופעות לוואי מחרידות כמו כאבים ברמה של צירים (או ככה לפחות היא טענה, אבל נשבעת לך שהיא הייתה צורחת חח) ולאחרת היו בחילות והקאות...
הכי טוב שתתייעצי עם רופא שמכיר אותך, מאשר שתקחי סתם תוספים משונים. (אני בעד להיות חשדנית בקטעים האלה.)
בנוגע לספורט - אני לא בטוחה אם זה יוכל לעזור, אבל אולי תרגילים לבטן התחתונה? כמו הנפות רגליים וכאלה...

ממליץ כמובן להתייעץ עם רופא נשים בנושא, לפעמים וסת כזה או אחר מעורר חשדות לדברים אחרים וצריך להיות במעקב וכו׳.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית