הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי מחליפים תוכנית?

Stav123

משתמש מתחיל
113
22
נק' מוניטין:
-11
113
22
אהלן אני משתמש בתוכנית שלו של הfbw למתחילים כבר חצי שנה @yanivgoft עכשיו השאלה שלי היא מתי להחליף תוכנית?

התוכנית הנל:
20190627_155600.jpg

עריכה: שכחתי להוסיף שהורדתי את כל המורכבים ל 5x3 חוץ מהדדליפט שבו אני עושה 5x2

במתח ובמקבילים אני עושה עד כשל

כי זה לא הכי טוב זה הכי טוב זה לנצל זמן וברגע שהטכניקה 80 להמשיך להתאמן על הטכניקה תוך כדי

אבל נשאל את זה אחרת למה בחרת דווקא SS
למה לך אכפת רק מסקוואט כי פעם אחרונה שבדקתי היא מזניחה פלג גוף עליון גם מבחינת טכניקה יותר קשה לשפר אצל מתאמן טכניקה כאשר יש לו פעם בשבוע 15 חזרות

פלג גוף עליון הוא לא עומד לגדול בכלל להגיד שכן זה להיות נאיבי
צפה בקובץ המצורף 49563
אני מסכים איתך שכשהטכניקה מספיק טובה זה השלב להתחיל להתקדם. אני פשוט לא מסכים איתך על כמה זמן זה לוקח. בss אתה תחדד טכניקה לרמה סבירה (מה שאתה מכנה 80) ואז תוכל להמשיך לעבוד עליה בשנים הבאות בתכניות עם נפח גבוה.
למה דווקא ss? לא באמת חייבים דווקא אותה, אבל כשמדובר על לקחת טמפלייט קיים ולא להמציא את הגלגל מחדש (כי אני לא מאמן) ss נותן את האופציה הזאת. גם stronglifts לצורך העניין יכול להיות טמפלייט מוצלח, אבל לטעמי יש בו יותר מדי נפח לצורך פיתוח כח כמו שצריך. איפה בss יש לך פלג גוף עליון פעם בשבוע? יש לך רוטציה בין בנץ לפרס בכל אימון ובתור התרגילים הפחות מורכבים טכנית הגיוני שהם יצטרכו פחות מאשר סקוואט.
פלג הגוף העליון יגדל. מעבר מלא להתאמן בכלל ללעשות אפילו סט אחד בשבוע יביא לגדילה למתאמן מתחיל. האם זאת תהיה הגדילה האופטימלית? כמובן שלא. אבל זאת לא הנקודה. תחשוב על מה יהיה בעוד 5-10 שנים ולא על התוצאות המיידיות. בשביל זה תכנית שמתרכזת רק בתרגילי הבסיס בחזרות נמוכות תהיה אופטימלית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית