עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחח לא נשוינשוי?
ילדים?
גיל 23 גובה מטר 1.75תן קצת פרטים, גיל, גובה, משקל וכ'ו
כמה זמן אתה מתאמן ומה הניסיון שלך בתחום?
האם יצא לך ללמוד קצת על הנושא הנ"ל?
לגבי תוכנית אימונים ותזונה יש לי פגישה עם מאמן כושר ודיאטניתאז קודם תעשה סייקל טוב של תזונה נכונה אימונים עצימים ביעוץ נכון של חברי האתר.
תשלב המון חזה עוף ביצים דגים ירקות פחממה איכותית וחיים בריאים.
לאחר מכן תתחתן תביא ילדים ואז תחשוב על לפגוע בפוריות שלך.
חבל לרוץ למקומות אפלים בלי לעבור קודם את הפשוט והנכון.
שוקל כרגע 78 קילו ואני התאמנתי בעבר איזה שנה משהו כזהכמה זמן אתה מתאמן וכמה אתה שוקל?
מבין אותך והכל אבל עוד לא החלטתי עוד אם אני רוצה להשתמש רק רוצה לדעת עד כמה זה לא בריא וכמה מסת שריר אוכל לבנות בשנה/שנתיים של שימוש בסטרואידיםשחרר את החומרים שחרר מהם לגמרי.
אתה יכול להגיע לתוצאות מושלמות ללא חומרים כלל.
תגיע לגיל תתישב עלייך דעתך תבין מה אתה רוצה ולאן פניך מועדות ואז תחשוב בכיוון של חומרים אם בכלל תשאר בעולם פיתוח הגוף
מתכנן לעלות לפחות 20-30 קילו במסת שריר
תודה רבה על המידע מאוד עזר לי אני חושב שאני איהיה טבעי אני רק רוצה להיראות אסתטי לא יותר מזה לפחות להיות ב80-75 קילו ב10-8 אחוז שומןתשמע, אתה נשמע כמו בחור טוב.
ואני לא מעוניין שינעלו לך את הדיון, אז רק אניח כאן קישור בשבילך.
מטר 1.75מה הגובה שלך ?
לא תצטרך בכלל חומרים 🫤לפחות להיות ב80-75 קילו ב10-8 אחוז שומן
אני גובה 1.72 שוקל 83 עם 14% שומן בערך. זה בלי חומרים, ובלי שהמטרה שלי בכלל משקל גוף ואחוז שומן נמוך.תודה רבה על המידע מאוד עזר לי אני חושב שאני איהיה טבעי אני רק רוצה להיראות אסתטי לא יותר מזה לפחות להיות ב80-75 קילו ב10-8 אחוז שומן
מקווה שאוכל להגיע לזה:)