הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יוהימבין ופחמימה

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
אז ככה
אם אני לוקח אותו אחרי שהתעוררתי, עושה אירובי עם אינטרוולים ומחכה עוד 4 שעות סה''כ 8 כמו שרשום
האם מותר לאכול פחמימה? אני נמצא בתפריט חיטוב עם גרעון קלורי (500-700), אבל מיד בסיום הצום אוכל 3 ביצים, סלט קטן ו2-4 פרוסות לחם.
בכללי ביום יום אני אוכל סביב 150 גרם פחמימה, פחות מאמין בדיאטת דלת פחמימות אלה בתפריט שבו אוכל להישאר פעיל ולאורך זמן.
לפי מה שהבנתי זה בסדר? היוהימבין כבר לא פעיל אחרי 8 שעות וזה לא ישנה באיזה תפריט אני?
ושאלה נוספת קטנה, אחרי שסיימתי סייקל קלן של חודש עם קטיטופן, אפשר להמשיך ל- יוהימבין? זה בסדר?
תודה לכולם

אז ככה
אם אני לוקח אותו אחרי שהתעוררתי, עושה אירובי עם אינטרוולים ומחכה עוד 4 שעות סה''כ 8 כמו שרשום
האם מותר לאכול פחמימה? אני נמצא בתפריט חיטוב עם גרעון קלורי (500-700), אבל מיד בסיום הצום אוכל 3 ביצים, סלט קטן ו2-4 פרוסות לחם.
בכללי ביום יום אני אוכל סביב 150 גרם פחמימה, פחות מאמין בדיאטת דלת פחמימות אלה בתפריט שבו אוכל להישאר פעיל ולאורך זמן.
לפי מה שהבנתי זה בסדר? היוהימבין כבר לא פעיל אחרי 8 שעות וזה לא ישנה באיזה תפריט אני?
ושאלה נוספת קטנה, אחרי שסיימתי סייקל קלן של חודש עם קטיטופן, אפשר להמשיך ל- יוהימבין? זה בסדר?
תודה לכולם
על כמה אחוז שומן אתה ?
לדעתי אתה יכול להמשיך עם הקלן גם מעל חודש עם או בלי קוטוטפין אני לקחתי במשך תקופות ארכות טווח ותמיד נתן בראש אם אתה חושש שהרצפטורים רווים למשל* הייתי מריץ לפחות 6 שבועות ועוצר כי אתה עם קוטוטפין.

לגבי יהומבין ברגע שהכנסת משהו לפה נגמר הסיפור שלו.הוא לא יותר מנחמד התוצאות לא וואו גדול משלבים עם זה קפאין.

• פותח/ת השרשור
אני אוהב תגובות בדיוק לפני השינה 😃
אני על 11.5-10.5 אחוז שומן
מרגיש שהקלן כבר לא עובד, העלתי אותו ל-160 ואף 200 בתקופה האחרונה
קצת שבר אותי הקלן אחרי לילות עם מלא התעורריות בלילה... אפילו עם כדור שינה חזק
מה גם שכנראה הקלן לא הכי טוב, לא מרגיש יותר מידי כיווצים ורק בהתחלה דפיקות בלב, מה גם שאני עושה איתו סאונה חופשי וזה משהו שבקלן טוב לא קורה לי, הזמנתי לחיטוב הבא קלן של Hilma biocare ככה שהיה בלי בעיות
רציתי להריץ אנאבר אבל הבנתי שללא טסט זה לא שווה, בכל מקרה חשבתי על יהומבין בינתיים... רק הקטע של ה-4 שעות לפני ואחרי משוגע קצת

אני אוהב תגובות בדיוק לפני השינה 😃
אני על 11.5-10.5 אחוז שומן
מרגיש שהקלן כבר לא עובד, העלתי אותו ל-160 ואף 200 בתקופה האחרונה
קצת שבר אותי הקלן אחרי לילות עם מלא התעורריות בלילה... אפילו עם כדור שינה חזק
מה גם שכנראה הקלן לא הכי טוב, לא מרגיש יותר מידי כיווצים ורק בהתחלה דפיקות בלב, מה גם שאני עושה איתו סאונה חופשי וזה משהו שבקלן טוב לא קורה לי, הזמנתי לחיטוב הבא קלן של Hilma biocare ככה שהיה בלי בעיות
רציתי להריץ אנאבר אבל הבנתי שללא טסט זה לא שווה, בכל מקרה חשבתי על יהומבין בינתיים... רק הקטע של ה-4 שעות לפני ואחרי משוגע קצת
באיזה קלן אתה משתמש?
אחרי תקופה מין הסתם מסתגלים לתופעות לוואי של הקלן ולא מרגישים אבל הוא פועל ברקע ובתוצאות. 160 -200 ? זה מינון מטורף מסוכן ללב ללחץ דם לא הייתי עובר בחיים 120. וקלן פוגע בשינה דבר ידוע במיוחד בחיטוב. לא הייתי גם כ"כ נכנס איתו לסאונה במינון כזה אתה משוגע חח.. לגבי יהומבין הייתי לוקח שעה לפני אירובי על בטן ריקה, משתזף בזמן הזה במשך שעה, יוצא לאירובי 60 דק' מתקלח ואוכל. לא זכור לי איתו תוצאות של וואו גדול ויהומובין לפי מה שזכור לי מומלץ לאנשים בטווח ה6 אחוז שומן. לא חושב שכדי לך בכלל לגעת בחומרים האמת, וגם סייקל ללא טסט מיותר הייתי מציע לך לא לגעת בחומרים תכנס לזה שתהיה יותר בעיניינים

• פותח/ת השרשור
קלן של בלקן מדילר שמתעקש שזה קלן טוב
בדקתי בקוד ואין התאמה
אבל יש משהו בקלן שעובד.פשוט רגיל לתופעות לוואי של כיווץ שרירים וזה לא קורה הפעם...
פשוט זה דילר שאף פעם לא דפק אותי ואני עדיין מאמין לו

בדקתי בקוד ואין התאמה
אבל יש משהו בקלן שעובד.פשוט רגיל לתופעות לוואי של כיווץ שרירים וזה לא קורה הפעם...
כל דילר יתעקש שהמוצר שלו טוב זה לא חדש.
קלן של בלקן בהנחה שהוא אמיתי אתה אמור להרגיש אותו יפה. להגיע ל200 ובלי להרגיש תופעות אז זה זיוף יפה או שפשוט יש בו קצת חומר פעיל.

כל אחד מרגיש תופעות שונות, תעלה תמונה יותר פשוט.

בכל מקרה לפה או לשם תעשה את השיקולים שלך.

אל תעשה יותר את הניסוי לבדוק אם זה זיוף בסאונה ☠️

יכול לבוא לך יום אחד חומר שהוא לא זיוף 🤦‍♂️

בדקתי בקוד ואין התאמה

אז תחזיר לו.. לא חסר קלן בשוק

• פותח/ת השרשור
אל תעשה יותר את הניסוי לבדוק אם זה זיוף בסאונה ☠️

יכול לבוא לך יום אחד חומר שהוא לא זיוף 🤦‍♂️

מן הסתם שאם זה לא זיוף לא הייתי נכנס דקה לסאונה...

בכל מקרה אני ישן יותר טוב בלי הקלן, ממש טוב... לא מתעורר באמצע הלילה וממש עירני בעקבות זה במהלך כל היום שאחריו
בינתיים המשיך עם היהומבין
יש עוד טיפים לגביו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית