הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תחרות דדליפט בשבת הקרובה-בוטל

• פותח/ת השרשור ish
  • פורסם בתאריך

ish

משתמש מתחיל
252
0
נק' מוניטין:
2,535
252
0
ונדהמתי לראות תופעה -
אנשים (במיוחד נוער) מרימים משקלים יפים מאוד (160-180 ואף 210 בגיל 18-19 שזה מעוללללה!)
אבל חושבים שזה לא מספיק ומתביישים לבוא לתחרות 😲

אנשים - גם 100 ק"ג בתחרות ראשונה זה טוב!
אם לא תתחרו לא תדעו את המקסימום האמיתי שלכם, את האדרנלין וההתרגשות!!!
תפסיקו עם "כמה טוב הRM1 שלי" בפורומים - בואו לתחרות ותראו למה אתם מסוגלים באמת.

מי שלא בא מפסיד.
מפסיד בלי תחרות

0006c80e

---------- התגובה התווספה ב 00:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:51 ----------

נ.ב. למי שצחק על תרגום דדליפט כיישור גו - זה מושג של וינגייט. עברית שפה קשה 😉
נכון שעדיף LIFT untill you DEAD ?

קבצים מצורפים

• weigh in INFO.jpg
    weigh in INFO.jpg
    KB 190 · צפיות: 195
נערך לאחרונה:
אני לא מבין מה הבעיה שלכם עם זה שאין בדיקות סמים. זה לא שמישהו אסר על שימוש בחומרים. רוצה תשתמש, לא רוצה אל תשתמש. כנ"ל ציוד.

גם בחו"ל יש ארגונים שעושים בדיקות ויש כאלה שלא. שכל אחד יבחר מה שנוח לו.

נכון מאוד , ואני לא רוצה להתחרות בארגון שמתיר סמים וציוד .

למה כל כך הרבה קטגוריות, אפשר לחשוב מינימום 1000 יתחרו..
13-15 ועכשיו גם בוא ונחלק לקטגוריות משקל..

מה זה משנה?? רוצה תבוא, לא רוצה אל תבוא. חפרתם עם הבקשות. תארגנו תחרות משלכם עם התנאים שאתם רוצים.

אני לא מבין מה הבעיה שלכם עם זה שאין בדיקות סמים. זה לא שמישהו אסר על שימוש בחומרים. רוצה תשתמש, לא רוצה אל תשתמש. כנ"ל ציוד.

גם בחו"ל יש ארגונים שעושים בדיקות ויש כאלה שלא. שכל אחד יבחר מה שנוח לו.

מילא היו לתחרויות קהל גדול בישראל, אבל אין, אתה גם יודע את זה. (זה לא שאין פוטנציאל)
אז אם כבר מתחילים להרים תחרויות, שיינסו לתת תחרות כמה שיותר שווה לכל אחד בהתחלה, ככה לדעתי זאת הדרך להרים תחרויות גדולות יותר בעתיד.
אבל בסדר לא מפתיע, כסף זה המניע הכי גדול פה

מילא היו לתחרויות קהל גדול בישראל, אבל אין, אתה גם יודע את זה. (זה לא שאין פוטנציאל)
אז אם כבר מתחילים להרים תחרויות, שיינסו לתת תחרות כמה שיותר שווה לכל אחד בהתחלה, ככה לדעתי זאת הדרך להרים תחרויות גדולות יותר בעתיד.

זו תחרות שווה. אין איסור על ציוד (לא שציוד עוזר בדדליפט), ואין איסור על סמים. הכל שווה בפני כולם.

אז את צריכה להבין שאם יש אנשים עם ציוד, ואנשים בלי ציוד, אז האנשים בלי הציוד לא ירצו להתמודד מול אנשים עם ציוד. זה הכל.

זו תחרות שווה. אין איסור על ציוד (לא שציוד עוזר בדדליפט), ואין איסור על סמים. הכל שווה בפני כולם.

1. איך זה שאין איסור הופך את העיניין לשווה?
2. אחלה, אז לדברייך ציוד לא עוזר בדדליפט גם ככה, אז מה הקושי לארגן תחרות בלי ציוד?

2. אחלה, ציוד לא עוזר בדדליפט גם ככה, אז מה הקושי לעשות תחרות בלי ציוד?
לגבי 2:
היום מישהו בגו-אקטיב, שמבין קצת בציוד, אמר לי שעם ציוד בדדליפט אתה יכול להוסיף את ה40-50 קילו. 40-50 קילו זה לא צחוק.

אני בספק אם כסף זה המניע פה, אף אחד לא הולך להרוויח מזה מספיק כסף בשביל לכסות את ההשקעה שלו מבחינת זמן ומאמץ (אם בכלל).

מי שרוצה להתחרות שילך להתחרות, מי שרוצה לזיין בשכל שימצא שרשור אחר, הגזמתם פה.

לצורך העניין, תחרות דדליפט היא תחרות עם רף כניסה נמוך יחסית, ההשפעה של ציוד היא יותר קטנה מבתרגילים האחרים ואין פה הרבה מה לדעת. באים ומושכים.

2. אחלה, אז לדברייך ציוד לא עוזר בדדליפט גם ככה, אז מה הקושי לארגן תחרות בלי ציוד?

מצויין, בוא לחופשת מולדת ותארגן כזאת, אני מבטיח להשתתף ולהביא איתי עוד אנשים.

• פותח/ת השרשור
תסכימי איתי שיש לזה פוטנציאל להפחית את הסיכויים שאנשים כאלו יבואו?
זה שהיא יכולה להיות מיותרת זה דבר אחד, זה שאתם לא רוצים להוציא על זה כסף זה דבר אחר, ואם זה בכלל מעניין אותכם זה דבר אחר.

אז הראש שלכם הוא לא לנסות להרים את הרמה בישראל, ולא לנסות לעשות תחרות כמה שיותר שווה אם ככה, לא?
אני מבין שיש לכם כאן מטרת הכנסה כספית זה ברור מאליו, אבל אתם מפספסים את עיניין של 'ללכת בשביל הקהל', שזה מה שקורה בישראל בתחומים האלו בדרך כלל.
תחרות כמה שיותר שווה- עם או בלי ציוד, כי שוב, יש כאלו שאינם יכולים להרשות לעצמם ציוד למרות שרוצים.

את חושבת שציוד מקצועי עולה מעט כיום ?
זה כבר מעבר לעיניין של רצון, זה עיניין של יכולת כלכלית, מה שאין לכל אחד.
והעיניין של סטרואידים זה עיניין אחר, אחד שייקח הוא אחד שגם התחיל וימשיך לאחר התחרות,
בניגוד לאותם קבוצת אנשים שצריכים את הציוד הזה רק לתחרות. (בשביל להשוות את הסיכויים שלהם כמה שיותר עם אחרים)

לא, לא נגיע למסקנה הזאת, את מפספסת את כל הפואנטה.

רוצים לקבל קהל טוב יותר? קהל שיתמוך בהם הלאה? להגביר את הרמה בעתיד?
תלכו בשביל הקהל, תנסו להראות שאתם כן רוצים להשוות את הסיכויים בין כל אחד ואחד (בנוגע לציוד לדוגמא).

דוגמא יפה לכך שאתם שמים זין על עיניין הרמה או על הקהל, היא התגובה שלך לקורן..
שהוא אחד מבין הרבה אנשים כאן שדווקא כן רציניים וכן היו נשארים לתחרויות נוספות ולא רק בשביל התחרות אלא גם בשביל הכיף.

הינה אמרתי

אמרת?! לכלכת.
תנסה לארגן תחרות ותרא כמה חרא אתה אוכל.

הכנסת כסף?! הצחקת אותי. 125 ש"ח דמי השתתפות אולי יכסו לנו שכירות של אולם וקנית מדליות. מארגנים עובדים בחינם. בהתנדבות. בשביל האידאה. וזה הרבה מאוד עבודה.

לגבי ציוד, בדיקות וכו'
הקמנו בארץ סניף של GPC ואנו פועלים לפני חוקי הפדרציה.
לא מתאים לך? אין בעיה. תקים פדרציה/סניף ותארגן תחרויות. ואם זה יתאים ל"אני המאמין" שלי - אבוא להתחרות.

לגבי כסף ומחיר הציוד
רציתי ציוד - התאמצתי וקניתי. חסכתי על דברים אחרים. כל אחד וסדר עדיפויות שלו.

לגבי 2:
היום מישהו בגו-אקטיב, שמבין קצת בציוד, אמר לי שעם ציוד בדדליפט אתה יכול להוסיף את ה40-50 קילו. 40-50 קילו זה לא צחוק.

האמת קורן באמת שאני לי ידע בזה ככה שלא יכולתי להגיד את דעתי בעניין,
אבל אם מה שאתה אומר זה באמת נכון אז זה באמת לא צחוק בכלל.

אני בספק אם כסף זה המניע פה, אף אחד לא הולך להרוויח מזה מספיק כסף בשביל לכסות את ההשקעה שלו מבחינת זמן ומאמץ (אם בכלל).
אני דווקא די מקבל את הרושם שהמניע פה הוא כן כספי, והשקעה ומאמץ לא עולים כסף ככה שמבחינה כספית יש לך רווח נטו.
(זה שהשקעה ומאמץ שווים כסף בזה אין וויכוח)

לגבי החלק עם הציוד והתרומה שלו כבר הגבתי לאלכס

כי כל אחד יכול לעשות מה שבא לו. רוצה קח סמים, לא רוצה אל תקח. כל האפשריות פתוחות בפניך.
מה הנקודה?

לגבי 2:

גם לי פעם מישהו שמבין אמר שאם אתה יורד לסקוואט מלא, אתה דופק את הברכיים. הוא מבין קצת בסקוואטים.

גם לי פעם מישהו שמבין אמר שאם אתה יורד לסקוואט מלא, אתה דופק את הברכיים. הוא מבין קצת בסקוואטים.

לי מישהוא אמר פעם שאם אתה בחיטוב אתה יכול להכין לימודנה עם סוכרזית , והוא מבין קצת בלימונדות .

אח שלי, לא התכוונתי להעליב אף אחד.
נ.ב. למדת טכיקה ממרימי משקולות? אחלה CLEAN יכול לצאת מזה.

לא למדתי מאף אחד,קראתי את הפרק על הדדליפט,צפיתי בסרטונים של ריפטו,וכל הזמן העלתי סרטונים לפורום ע"מ לקבל ביקורת.
ואני מגיע לתחרות להתחרות.

אמרת?! לכלכת.

הכנסת כסף?! הצחקת אותי. 125 ש"ח דמי השתתפות אולי יכסו לנו שכירות של אולם וקנית מדליות. מארגנים עובדים בחינם. בהתנדבות. בשביל האידאה. וזה הרבה מאוד עבודה.

לגבי ציוד, בדיקות וכו'
לא מתאים לך? אין בעיה. תקים פדרציה/סניף ותארגן תחרויות. ואם זה יתאים ל"אני המאמין" שלי - אבוא להתחרות.

לגבי כסף ומחיר הציוד

אמרת?! לכלכת.
מצטער, אני כתבתי באותה נימה שהגבת לקורן זה הכל.
זה שאוכלים חרא במידה מסויימת זה די צפוי, אבל זה לא מחייב היתנהגות שווה לא ?

הכנסת כסף?! הצחקת אותי. 125 ש"ח דמי השתתפות אולי יכסו לנו שכירות של אולם וקנית מדליות. מארגנים עובדים בחינם. בהתנדבות. בשביל האידאה. וזה הרבה מאוד עבודה
אני לא יודע כמה ההוצאות שלכם על כל זה ככה שלא אדבר על זה..
אני מאמין שאת מבינה שזה לגיטימי לא להאמין לדברים כאלו בלי הוכחות.

לגבי ציוד, בדיקות וכו'
האמת לי אין בעיה בכלל פה, סך-הכל מביע את דעתי, אני פשוט קובע אותה ע"פ תחרויות שראיתי כאן. (גרמניה~הולנד)
אפילו בתחרויות שכונתיות כאן יש עשרות משתתפים ובכל זאת שזה לא הכי רישמי, עדיין יש איסורים כגון על ציוד, בשביל מה? כבר הסברתי לך בתגובה הקודמת

לגבי כסף ומחיר הציוד
אמן שבאותה פשטות שבה רשמת את זה ככה זה היה הולך בשטח..
מילא להודיע כמה חודשים לפני, אז הסיכויים לחסוך מספיק היו גדלים יותר..
אבל טוב נו, אפשר לטחון מים בנושא הזה עד שנה הבאה, זה מאוד אינדיבדואלי העיניין הזה, במיוחד שאנחנו מערבים נוער.

Seth Able:
בכיף, הייתה היזדמנות פעם (הייתה לי גישה מלאה למכון), חבל פיספסתי, ננסה בעתיד אם יתאפשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית