הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תחרות דדליפט בשבת הקרובה-בוטל

• פותח/ת השרשור ish
  • פורסם בתאריך

ish

משתמש מתחיל
252
0
נק' מוניטין:
2,535
252
0
ונדהמתי לראות תופעה -
אנשים (במיוחד נוער) מרימים משקלים יפים מאוד (160-180 ואף 210 בגיל 18-19 שזה מעוללללה!)
אבל חושבים שזה לא מספיק ומתביישים לבוא לתחרות 😲

אנשים - גם 100 ק"ג בתחרות ראשונה זה טוב!
אם לא תתחרו לא תדעו את המקסימום האמיתי שלכם, את האדרנלין וההתרגשות!!!
תפסיקו עם "כמה טוב הRM1 שלי" בפורומים - בואו לתחרות ותראו למה אתם מסוגלים באמת.

מי שלא בא מפסיד.
מפסיד בלי תחרות

0006c80e

---------- התגובה התווספה ב 00:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:51 ----------

נ.ב. למי שצחק על תרגום דדליפט כיישור גו - זה מושג של וינגייט. עברית שפה קשה 😉
נכון שעדיף LIFT untill you DEAD ?

קבצים מצורפים

• weigh in INFO.jpg
    weigh in INFO.jpg
    KB 190 · צפיות: 195
נערך לאחרונה:
נכון מאוד , ואני לא רוצה להתחרות בארגון שמתיר סמים וציוד .

אין לי שום בעיה עם זה. זכותך ללכת עם האמונה שלך.
יש לי בעיה כשעובדים על אנשים. שלמרות הבדיקות יש ספורטאים לא נקיים בארגונים האלה. עד שלא ימצאו כלי בדיקה אמין 100% - 🤡

גם לי פעם מישהו שמבין אמר שאם אתה יורד לסקוואט מלא, אתה דופק את הברכיים. הוא מבין קצת בסקוואטים.
מה אתה יודע על ציוד? אני לא יודע הרבה. הבן אדם שאמר לי את זה מתחרה בלחיצת חזה (אורן ארצי) ועבר כבר על כמה חולצות לחיצה וגם כמה חליפות לסקוואט ולדדליפט, אני משער שיש לו יותר ניסיון מלנו ואם הוא אומר (והוא עוקב אחרי פאוורליפטינג בערך כמו שסאבזירו עוקב אחרי בית"ר י-ם) אז כנראה שהוא יודע.

עידן אתה יכול למצוצ

מה אתה יודע על ציוד? אני לא יודע הרבה. הבן אדם שאמר לי את זה מתחרה בלחיצת חזה (אורן ארצי) ועבר כבר על כמה חולצות לחיצה וגם כמה חליפות לסקוואט ולדדליפט, אני משער שיש לו יותר ניסיון מלנו ואם הוא אומר (והוא עוקב אחרי פאוורליפטינג בערך כמו שסאבזירו עוקב אחרי בית"ר י-ם) אז כנראה שהוא יודע.

עידן אתה יכול למצוצ

אני לא יודע הרבה על ציוד. אני יודע שחליפה לא תוסיף לך 40-50 קילו בשום מצב בעולם, והבחור זיין לך את השכל.
תגיד לו שיודיע לקונסטנטינוב שיקפיץ את הדדליפט שלו ב-50 קילו.

כי כל אחד יכול לעשות מה שבא לו. רוצה קח סמים, לא רוצה אל תקח. כל האפשריות פתוחות בפניך.
מה הנקודה?

סמים+ציוד=$
זה שיש אפשרויות פתוחות זה אחלה, אבל צריך להתאים אותם לאוכלוסיה כמה שיותר, לא?
שוב, זאת הגישה פה שיותר מציקה לעין.

אבל בסדר, לא נטחן מים יותר מדי, גם ככה לא הכי נוגע לי העיניין, תעשו מה שבראש שלכם.

עידן אתה יכול למצוצ

לך תשווה את השיאים עם ציוד ובלי .

אז את צריכה להבין שאם יש אנשים עם ציוד, ואנשים בלי ציוד, אז האנשים בלי הציוד לא ירצו להתמודד מול אנשים עם ציוד. זה הכל.

יש הרבה שיתחרו בלי ציוד.
וגם ינצחו את אלה עם ציוד.
ומי שמוותר מראש - רושמים לו הפסד טכני.

דוגרי, בדדליפט אין הרבה משמעות לציוד (יחסית לסקוואט או בנצ').
ומי שרוצה לארגן תחרות ללא ציוד - 👋

סמים+ציוד=$
זה שיש אפשרויות פתוחות זה אחלה, אבל צריך להתאים אותם לאוכלוסיה כמה שיותר, לא?
שוב, זאת הגישה פה שיותר מציקה לעין.

אבל בסדר, לא נטחן מים יותר מדי, גם ככה לא הכי נוגע לי העיניין, תעשו מה שבראש שלכם.

שוב סוציאליזם? ומה עם זה שלחלק מהמתחרים יש ציוד יותר טוב באימונים, אוכל יותר טוב, תוספים יותר טובים, מאמנים יותר טובים, רופאים יותר טובים, פיזיוטרפיסטים יותר טובים וכו'?

אני לא יודע הרבה על ציוד. אני יודע שחליפה לא תוסיף לך 40-50 קילו בשום מצב בעולם, והבחור זיין לך את השכל.
תגיד לו שיודיע לקונסטנטינוב שיקפיץ את הדדליפט שלו ב-50 קילו.

נראה. בולטון הזמין כמה מהדדליפטרים הגדולים בעולם לקרב מולו, יהיה מותר שם ציוד. נראה אם הם יחליטו להשתמש, יהיה מעניין.

http://www.powerliftingwatch.com/node/14570

שוב סוציאליזם? ומה עם זה שלחלק מהמתחרים יש ציוד יותר טוב באימונים, אוכל יותר טוב, תוספים יותר טובים, מאמנים יותר טובים, רופאים יותר טובים, פיזיוטרפיסטים יותר טובים וכו'?

שוב, אנחנו מדברים כאן על ישראל שבה הספורט לא הכי מתקדם, אם כבר מנסים להרים דברים כאלו, לא הכי עדיף ללכת כמה שיותר בשביל הקהל ?

אם כבר הולכים על זה, אז ללכת עד הסוף

שוב, אנחנו מדברים כאן על ישראל שבה הספורט לא הכי מתקדם, אם כבר מנסים להרים דברים כאלו, לא הכי עדיף ללכת כמה שיותר בשביל הקהל ?

אם כבר הולכים על זה, אז ללכת עד הסוף

אם זאתי בחתימה שלך באה אני שם

צודק , אבל לפחות הם עשו הנחה לחיילים בסדיר 🤡

אמן שבאותה פשטות שבה רשמת את זה ככה זה היה הולך בשטח..
מילא להודיע כמה חודשים לפני, אז הסיכויים לחסוך מספיק היו גדלים יותר..
אבל טוב נו, אפשר לטחון מים בנושא הזה עד שנה הבאה, זה מאוד אינדיבדואלי העיניין הזה, במיוחד שאנחנו מערבים נוער.

לא, זה לא היה קל בכלל למרות שאני כבר לא בנוער.

ביקורת לגבי התראה קצרה מקובלת - לקח המון זמן לסגור על אולם.
מקוה שבפעם הבאה ילך יותר קל (אחרי שיראו שאנחנו לא ברברים ולא הורסים).

הולנד זה בהולנד. :(
גם בסלובקיה וצ'כיה יש תחרות כמעט כל חודש.
פעם זה עם ציוד, פעם בלי ציוד - יש שם כמה פדרציות פעילות.
ומתחרים שלא מתבכיינים על צורך לנסועה שעתיים באוטו....

בארץ מקימים מאפס.
על תחרות אחת יורקים דם כבר חודשיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית