הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד שבוע מתחיל מסה ויש לי שאלה לגבי זה

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
כמו שכתוב בכותרת, עוד שבוע מתחיל מסה, עכשיו יש לי כמה שאלות:
אני מחפש מוצר שיוכל להמריץ אותי ולתת לי יותר כוח בסטים ואפילו במשקלים... יש באמת משהו כזה? או שפשוט לעשות מסה וזה יבוא לבד? כי שמעתי שיש כמה משקאות אנרגיה או שיט כזה. אם זה באמת יעיל אשמח למשהו כזה.
2) אני אהיה בערך על 2500 קלוריות (משקל 74\1.73 הייתי על 1700\1800 קלוריות חישבתי הכל ויצא שאני שורף בערך 2100 ומשהו קלוריות) זה יחסית כמות (2500) סבבה למסה לדעתכם עם הפרטים שסיפקתי?
3) אם אני רוצה משהו מתוק במסה מותר לי? יש ימי ציט או מה? איך זה הולך בדיוק...
תודה

נערך לאחרונה:
1. קריאטין מומלץ. מעבר לזה יש לך המון pre-workouts בשוק, אבל לא הייתי מתעסק עם זה כרגע.
2. כן. אתה גם יכול להתחיל מקצת פחות בהתחשב בהיסטוריה שלך.

מובן, יש לי עוד שאלה כבר אוסיף אותה גם בראשי
אם אני רוצה משהו מתוק במסה מותר לי? יש ימי ציט או מה? איך זה הולך בדיוק...
איך שאתה רוצה שזה ילך..
אין דבר כזה מותר או אסור. הכל תלוי בך, במטרות שלך, לאן אתה רוצה להגיע.

• פותח/ת השרשור
איך שאתה רוצה שזה ילך..
אין דבר כזה מותר או אסור. הכל תלוי בך, במטרות שלך, לאן אתה רוצה להגיע.
המטרה שלי במסה זה כמה שיותר לעלות בשריר ופחות בשומן, אני מבין אז שאסור לי מתוק אם זו המטרה שלי במסה, נכון?

המטרה שלי במסה זה כמה שיותר לעלות בשריר ופחות בשומן, אני מבין אז שאסור לי מתוק אם זו המטרה שלי במסה, נכון?

אתה יכול כל עוד אתה עומד בתקציב הקלוריות היומי שלך ובכפוף לשמירה על סך הכמות של החלבון והשומן.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול כל עוד אתה עומד בתקציב הקלוריות היומי שלך ובכפוף לשמירה על סך הכמות של החלבון והשומן.
תודה רבה, אני רוצה לשאול משהו אחרון אני מרגיש כזה קוץ בתחת אבל בתור אחד שבא ממקום של אדם שמן פעם חחח מקווה שתבינו
אם אני אקפיד על קלוריות כזה וכו וממש אתאמן ואוכל בריא וכל זה, קיצר אשמור על מסה באמת נקייה, יש מצב שעודף העור שלי באמת יראה יותר טוב? בכללי כל איזור הבטן.. ועוד משהו - אני בן אדם שמאוד אוהב את הקוביות בגוף, אני חושב שזה מאוד יפה. חושבים שבמסה אוכל לגרום לזה עדיין להיראות ואפילו להגדיל = לעצב אותן יפה יותר? או שזה כבר יהיה בחיטוב הבא? תודה רבה לך ולכל מי שענה פה! אנשים זהב.😍

תודה רבה, אני רוצה לשאול משהו אחרון אני מרגיש כזה קוץ בתחת אבל בתור אחד שבא ממקום של אדם שמן פעם חחח מקווה שתבינו
אם אני אקפיד על קלוריות כזה וכו וממש אתאמן ואוכל בריא וכל זה, קיצר אשמור על מסה באמת נקייה, יש מצב שעודף העור שלי באמת יראה יותר טוב? בכללי כל איזור הבטן.. ועוד משהו - אני בן אדם שמאוד אוהב את הקוביות בגוף, אני חושב שזה מאוד יפה. חושבים שבמסה אוכל לגרום לזה עדיין להיראות ואפילו להגדיל = לעצב אותן יפה יותר? או שזה כבר יהיה בחיטוב הבא? תודה רבה לך ולכל מי שענה פה! אנשים זהב.😍

קשה לענות על זה, כי זה משתנה מאדם לאדם, תלוי בהרבה משתנים וגנטיקה

אם אני אקפיד על קלוריות כזה וכו וממש אתאמן ואוכל בריא וכל זה, קיצר אשמור על מסה באמת נקייה, יש מצב שעודף העור שלי באמת יראה יותר טוב?
כן
ועוד משהו - אני בן אדם שמאוד אוהב את הקוביות בגוף, אני חושב שזה מאוד יפה. חושבים שבמסה אוכל לגרום לזה עדיין להיראות ואפילו להגדיל = לעצב אותן יפה יותר?
כן
תהיה בפלוס קלורי מתון, אל תעשה שום צ'יט, פשוט תכניס את המתוק למסגרת הקלורית עם הקפדה על כמות ראויה של חלבון.
אתה תראה פצצה עם קוביות.

• פותח/ת השרשור
כן

כן
תהיה בפלוס קלורי מתון, אל תעשה שום צ'יט, פשוט תכניס את המתוק למסגרת הקלורית עם הקפדה על כמות ראויה של חלבון.
אתה תראה פצצה עם קוביות.
תמיד אהבתי וחיבבתי את התגובות שלך פה ותמיד היית נותן לי מוטיבציה, תודה רבה לך גבר! לגמרי עשית אותי מאושר... כל התקופה הזו פחדתי והייתי בלופ אינסופי, תמיד אתה ועוד כמה פה כתבתם לי שאני חייב לעשות מסה וזה. כשראיתי את מה שמייק כתב החלטתי שאני באמת אלך על זה, חשבתי על זה בהגיון ובאמת צדקתם. תודה לך!

תמיד אהבתי וחיבבתי את התגובות שלך פה ותמיד היית נותן לי מוטיבציה, תודה רבה לך גבר! לגמרי עשית אותי מאושר... כל התקופה הזו פחדתי והייתי בלופ אינסופי, תמיד אתה ועוד כמה פה כתבתם לי שאני חייב לעשות מסה וזה. כשראיתי את מה שמייק כתב החלטתי שאני באמת אלך על זה, חשבתי על זה בהגיון ובאמת צדקתם. תודה לך!
תודה, תמיד שמח לעזור.
תצליח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית