הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם בדיקת טוטל טסט מספיקה?

• פותח/ת השרשור rampor
  • פורסם בתאריך

rampor

משתמש מתחיל
80
4
נק' מוניטין:
4
80
4
ביקשתי בדיקות דם הורמונליות והרופאה רשמה לי רק טוטל טסט, האם זה יכול להספיק לסייקל אוסטרין או שצריך לבדוק הכל?
יש לי בדיקות מ 2017 עם יותר פרמטרים אבל מניח שזה לא רלוונטי.

• פותח/ת השרשור
ביקשתי בדיקות הורמונליות מהרופאה עקב הרגשה של חוסר כוח, חולשה וכו׳ והיא הביאה לי רק טוטל טסט ..
אנסה לבקש גם את שאר הבדיקות אם היא לא תתן אוותר על הסייקל.

ביקשתי בדיקות הורמונליות מהרופאה עקב הרגשה של חוסר כוח, חולשה וכו׳ והיא הביאה לי רק טוטל טסט ..
אנסה לבקש גם את שאר הבדיקות אם היא לא תתן אוותר על הסייקל.
LH, FSH ואסטרדיול אלו בדיקות יחסית סטדנטריות. טסט פרי פחות כי הבנתי שזו בדיקה מאוד יקרה.

אתקן את עצמי, טסט פריי זה הכי אידאלי אבל לרוב לא נותנים לעשות כי הבדיקה יקרה.
מחזק, ואצלי אפילו עד שקיבלתי בהפנייה, לא חשפו לי את הפרטים בטענה שטוטאל גבוה מידי בשביל שיבדקו את זה בכלל

לא תשמע את זה הרבה כאן אבל אוסטרין מאוד עדין מבחינת השפעה על הציר... 90 אחוז שתשתקם לבד מהר מאוד

אנדרוקרינולוגית מומחית טוענת שטסט טוטאל תקין מספיק כדי לדעת אם ההורמונים שלך תקינים ,הערכה שלי שזה סוג של שרשרת זאת לאחר שסיפרתי לרופאה את כל הסיפור עם הסייקלים שעשיתי , אז אם מומחית אומרת את זה מעריך שמספיק כדי לדעת אם השתקמת, אם הצלחת להשיג את שאר ההורמונים מצויין במידה ולא זה מספיק !!!!

המומחים האלה לא שווים כלום. הן לומדים מצבים תיאורטיים "על הנייר".
יכול להיות לך טוטאל גבוה מאוד ובמקביל shbg גבוה מאוד. מה שיסתכם בטסט חופשי נמוך,ליבידו נמוך ושאר ירקות של טסט נמוך.

אם כבר לוקחים רק בדיקה אחת בלבד,שיהיה טסט חופשי.

אפשר גם לעבוד עם טוטאל,בתנאי שבודקים shbg

המומחים האלה לא שווים כלום. הן לומדים מצבים תיאורטיים "על הנייר".
יכול להיות לך טוטאל גבוה מאוד ובמקביל shbg גבוה מאוד. מה שיסתכם בטסט חופשי נמוך,ליבידו נמוך ושאר ירקות של טסט נמוך.

אם כבר לוקחים רק בדיקה אחת בלבד,שיהיה טסט חופשי.

אפשר גם לעבוד עם טוטאל,בתנאי שבודקים shbg
אולי אתה צודק אבל שוב פעם אתה מתווכח עפ מומחית לאנדרוקרינולוגיה לדעתי היא צודקת , ציינתי עובדה אם הצלחת להשיג מה טוב אם לא אין צורך להלחץ ולחפש בדיקות נוספות היא הסבירה לי שהטסט טוטאל הוא העיקר.

יש פה מספיק אנשים שהחוויה שלהם עם אנדו הסתכמה ב "אין מה לעשות. ייעבור לבד".
הרופאים מכירים את התחום מהצד הרפואי ומהשימוש הבריא והנכון של תרופות.
אנחנו עושים שימוש אחר שהוא לא חלק מהידע והלמידה שלהם.
אין שום דבר הגיוני בלסמוך על טסט טוטאל בלבד.

שתבין,מבחינת בדיקות דם שאני מכיר,יכול להיות טסט טוטאל מעל הרף העליון,וטסט חופשי מתחת לרף התחתון.

את מצבל הנוכחי אפשר אולי לסכם בטסט טוטאל בלבד כי אתה גם מרגיש טוב ויש לך חשק מיני. ככה שאין סימנים בכלל לטסט נמוך.
אם היו לך תסמינים של טסט נמוך הרופאה הייתה אומרת לך שזה פסיכולוגי ולא הייתה בודקת לך shbg וטסט free.
זה בדיוק למה אמרתי שהרופאים לא תמיד בקיעים בתחום

יש פה מספיק אנשים שהחוויה שלהם עם אנדו הסתכמה ב "אין מה לעשות. ייעבור לבד".
הרופאים מכירים את התחום מהצד הרפואי ומהשימוש הבריא והנכון של תרופות.
אנחנו עושים שימוש אחר שהוא לא חלק מהידע והלמידה שלהם.
אין שום דבר הגיוני בלסמוך על טסט טוטאל בלבד.

שתבין,מבחינת בדיקות דם שאני מכיר,יכול להיות טסט טוטאל מעל הרף העליון,וטסט חופשי מתחת לרף התחתון.

את מצבל הנוכחי אפשר אולי לסכם בטסט טוטאל בלבד כי אתה גם מרגיש טוב ויש לך חשק מיני. ככה שאין סימנים בכלל לטסט נמוך.
אם היו לך תסמינים של טסט נמוך הרופאה הייתה אומרת לך שזה פסיכולוגי ולא הייתה בודקת לך shbg וטסט free.
זה בדיוק למה אמרתי שהרופאים לא תמיד בקיעים בתחום
סבבה אולי אתה צודק אבדוק להבא את הshbg והטסט פרי בנוסף , החשק המיני שלי בסדר לא כמו בסייקל מן הסתם אבל תקין לדעתי.

• פותח/ת השרשור
ביקשתי ממנה את הבדיקות שהעלו פה והיא אמרה לי שהיא שאני צריך לגשת לאנדרוקרינולוג ולקבל ממנו.
כנראה שאוותר על כל העניין.

תודה על העזרה פה.

🙄 למה ? גש לאנדוקרינולוג ... בכיף
למה לא

אני בשביל להוציא טמוקסיפן מבית מרחקת עברתי US שדיים ואשכים , MRi כליות בלוטות אדרנל 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
🙄 למה ? גש לאנדוקרינולוג ... בכיף
למה לא

אני בשביל להוציא טמוקסיפן מבית מרחקת עברתי US שדיים ואשכים , MRi כליות בלוטות אדרנל 🤦‍♂️
התור הכי קרוב זה עוד חצי שנה רק חחח
וגם זה צריך עם הפנייה. בדיקות פרטיות לא משתלם בגלל המחיר נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית