עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
LH, FSH ואסטרדיול אלו בדיקות יחסית סטדנטריות. טסט פרי פחות כי הבנתי שזו בדיקה מאוד יקרה.ביקשתי בדיקות הורמונליות מהרופאה עקב הרגשה של חוסר כוח, חולשה וכו׳ והיא הביאה לי רק טוטל טסט ..
אנסה לבקש גם את שאר הבדיקות אם היא לא תתן אוותר על הסייקל.
אתקן את עצמי, טסט פריי זה הכי אידאלי אבל לרוב לא נותנים לעשות כי הבדיקה יקרה.טסט Free זה ההכי חשוב !
לא לבלבל אותו .
מחזק, ואצלי אפילו עד שקיבלתי בהפנייה, לא חשפו לי את הפרטים בטענה שטוטאל גבוה מידי בשביל שיבדקו את זה בכללאתקן את עצמי, טסט פריי זה הכי אידאלי אבל לרוב לא נותנים לעשות כי הבדיקה יקרה.
נכון, ועם חומר עדין כמו אוסטרין זה יהיה מהיר עד בלתי מורגשמכל חומר תשתקם לבד בשימוש לא ארוך מאוד.
Pct זה רק לזרז שיקום
אולי אתה צודק אבל שוב פעם אתה מתווכח עפ מומחית לאנדרוקרינולוגיה לדעתי היא צודקת , ציינתי עובדה אם הצלחת להשיג מה טוב אם לא אין צורך להלחץ ולחפש בדיקות נוספות היא הסבירה לי שהטסט טוטאל הוא העיקר.המומחים האלה לא שווים כלום. הן לומדים מצבים תיאורטיים "על הנייר".
יכול להיות לך טוטאל גבוה מאוד ובמקביל shbg גבוה מאוד. מה שיסתכם בטסט חופשי נמוך,ליבידו נמוך ושאר ירקות של טסט נמוך.
אם כבר לוקחים רק בדיקה אחת בלבד,שיהיה טסט חופשי.
אפשר גם לעבוד עם טוטאל,בתנאי שבודקים shbg
סבבה אולי אתה צודק אבדוק להבא את הshbg והטסט פרי בנוסף , החשק המיני שלי בסדר לא כמו בסייקל מן הסתם אבל תקין לדעתי.יש פה מספיק אנשים שהחוויה שלהם עם אנדו הסתכמה ב "אין מה לעשות. ייעבור לבד".
הרופאים מכירים את התחום מהצד הרפואי ומהשימוש הבריא והנכון של תרופות.
אנחנו עושים שימוש אחר שהוא לא חלק מהידע והלמידה שלהם.
אין שום דבר הגיוני בלסמוך על טסט טוטאל בלבד.
שתבין,מבחינת בדיקות דם שאני מכיר,יכול להיות טסט טוטאל מעל הרף העליון,וטסט חופשי מתחת לרף התחתון.
את מצבל הנוכחי אפשר אולי לסכם בטסט טוטאל בלבד כי אתה גם מרגיש טוב ויש לך חשק מיני. ככה שאין סימנים בכלל לטסט נמוך.
אם היו לך תסמינים של טסט נמוך הרופאה הייתה אומרת לך שזה פסיכולוגי ולא הייתה בודקת לך shbg וטסט free.
זה בדיוק למה אמרתי שהרופאים לא תמיד בקיעים בתחום
התור הכי קרוב זה עוד חצי שנה רק חחח🙄 למה ? גש לאנדוקרינולוג ... בכיף
למה לא
אני בשביל להוציא טמוקסיפן מבית מרחקת עברתי US שדיים ואשכים , MRi כליות בלוטות אדרנל 🤦♂️