הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם בדיקת טוטל טסט מספיקה?

• פותח/ת השרשור rampor
  • פורסם בתאריך

rampor

משתמש מתחיל
80
4
נק' מוניטין:
4
80
4
ביקשתי בדיקות דם הורמונליות והרופאה רשמה לי רק טוטל טסט, האם זה יכול להספיק לסייקל אוסטרין או שצריך לבדוק הכל?
יש לי בדיקות מ 2017 עם יותר פרמטרים אבל מניח שזה לא רלוונטי.

🙄 למה ? גש לאנדוקרינולוג ... בכיף
למה לא

אני בשביל להוציא טמוקסיפן מבית מרחקת עברתי US שדיים ואשכים , MRi כליות בלוטות אדרנל 🤦‍♂️
Wtf חייב לספר סיפור אמיתי חבר שעשה סייקל רצה להוציא בזול טמוקסי הלך לרופא משפחה ואמר לו תשמע אני לקחתי סטראוידים וכואב לי הפטמות הרופא אשכרה שאל אותו "מה עושים" אז הוא אמר "שהוא צריך חוסמי אסטרוגן ועדיף טמוקסיפן" בום קיבל את המרשם,מצעד שני זה נירא מאוד מוזר שרופא משפחה משחרר מרשם כזה הרי כל זה נרשם בתיק וכו ואני כן מאמין כי אשכרה יש לו מרשם,

Wtf חייב לספר סיפור אמיתי חבר שעשה סייקל רצה להוציא בזול טמוקסי הלך לרופא משפחה ואמר לו תשמע אני לקחתי סטראוידים וכואב לי הפטמות הרופא אשכרה שאל אותו "מה עושים" אז הוא אמר "שהוא צריך חוסמי אסטרוגן ועדיף טמוקסיפן" בום קיבל את המרשם,מצעד שני זה נירא מאוד מוזר שרופא משפחה משחרר מרשם כזה הרי כל זה נרשם בתיק וכו ואני כן מאמין כי אשכרה יש לו מרשם,
הכל תלוי בקשר עם הרופא משפחה חחח

למה זה בעיה שיהיה לו רשום בתיק?

למה זה בעיה שיהיה לו רשום בתיק?
אם בעתיד תרצה לתבוע ביטוח,קופת חולים,עבודה או לא חשוב מה,יוציאו מהתיק שלך הוכחה שהשתמשת בסטרואידים ויגידו שבגלל זה נפצעת,חלית,אתה לא מרגיש טוב וכו'

אם בעתיד תרצה לתבוע ביטוח,קופת חולים,עבודה או לא חשוב מה,יוציאו מהתיק שלך הוכחה שהשתמשת בסטרואידים ויגידו שבגלל זה נפצעת,חלית,אתה לא מרגיש טוב וכו'
או שתנסה לשחק אותה ראש קטן ותגיד שאתה לא יודע מה זה סטרואידים, הרופא רשם לך תרופה שאין לך מושג מה היא אבל הרופא אמר אז לקחת אותה
זה היה בצורת שאלה ☝️ אני לא יודע מה בדיוק רושמים בתיק הרפואי במצב הזה

זה היה בצורת שאלה ☝️ אני לא יודע מה בדיוק רושמים בתיק הרפואי במצב הזה
הרופא מציין את הכל בדוח במחשב,וזה נשמר לשנים רבות
הוא כנראה ירשום שדיווחו לו על שימוש בסטרואידים ללא מרשם ולכן הוא נתן טמוקסיפן

כן הרופא רצה שאני אגיד לו כבר שאני משתמש הוא ירשום את זה ויוכל לתת לי מה שאני רוצה .
אז לא אמרתי ומוכן לעבור את כל הבדיקות בשביל לקבל .
אמר לי בפנים אם השתמשת תגיד , זה יעזור לי לתת לך מה שתבקש . (וזה אנדוקרינולוג)

כן הרופא רצה שאני אגיד לו כבר שאני משתמש הוא ירשום את זה ויוכל לתת לי מה שאני רוצה .
אז לא אמרתי ומוכן לעבור את כל הבדיקות בשביל לקבל .
אמר לי בפנים אם השתמשת תגיד , זה יעזור לי לתת לך מה שתבקש . (וזה אנדוקרינולוג)
תספר לרופא שעשית סייקל מה הוא כבר יכול לעשות תאמר לו שאתה מרגיש חשק מיני ירוד ובעיות זקפה ושאתה צריך בדיקות הורמנליות הוא יבצע אותם לבד תדגיש לו פרי טסט וטסט טוטאל ו shbg , אם הוא לא מבין בזה שום דבר תגיד לו חד משמעית שאתה רוצב לראות אנדרוקרינולוג.

תספר לרופא שעשית סייקל מה הוא כבר יכול לעשות תאמר לו שאתה מרגיש חשק מיני ירוד ובעיות זקפה ושאתה צריך בדיקות הורמנליות הוא יבצע אותם לבד תדגיש לו פרי טסט וטסט טוטאל ו shbg , אם הוא לא מבין בזה שום דבר תגיד לו חד משמעית שאתה רוצב לראות אנדרוקרינולוג

אה אתה מדבר אליי ? אני רק אצל אנדוקרינולוג.. לא מתעסק בכלל עם רופאת משפחה .. אין לי שום בעייה אני מקבל מה שאני רוצה . ואפילו לא נותן שיכתבו לי בתיק סטרואידים (שזה מאוד בעייתי לתביעות בביטוחים פרטיים).

כדרך אגב אתם לכאורה לא מודים בשימוש אבל בודקים את ההורמונים דרך קופת חולים באופן קבוע ורואים ירידה חדה בטסטסטרון או לחילופין בדיה בסייקל שההורמונים מבולבלים לגמרי גבוהים בדרך , מן הסתם שניתן להסיק במידה וחס ושלום קורה משהו ואותה חברת ביטוח תוציא את התיק הרפואי שלך תוכיח חד משמעית שהיה שימוש בתכשיר מסויים שהעלה את הטסטסטרון או האסטרודיל ובגלל זה יש את המחלה או הפציעה , כמובן שעדיף שלא להזכיר ואולי עשיתי טעות שהזכרתי שעשיתי סייקל אחד לא אזכיר יותר מן הסתם , אבל שוב ניתן להסיק באופן חד משמעי את העובדה הזו זה גם בעייתי אלא אם כן עושים בדיקות פרטיות, בדיעבד ניתן להזכיר שימוש בטריבולוס שיכול אולי להקל על הנושא לדעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית