עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יאלה בואו נעשה מעין דיון חמדמד כזה, כל אחד יגיב פה כמה זמן הוא מתאמן... נראה מי ישבור פה שיא.
טוב אני עוד סהכ מתאמן שנתיים וחצי, מוזמנים לדון! 🙃
מטורף!קצת יותר מ 8 שנים ..
מטורףףף ואו כל הכבוד לא חושב שתהיה לי כזו מוטיבציה להתאמן כלכך הרבה זמן. בטוח בזה שיש לך גוף יפה. 🙄12 שנים
מטורףףף ואו כל הכבוד לא חושב שתהיה לי כזו מוטיבציה להתאמן כלכך הרבה זמן. בטוח בזה שיש לך גוף יפה. 🙄
ברגע שהופכים ספורט לאורח חיים ובראש סדר העדיפויות שלך אז אני לא רואה סיבה להפסיק, אני פשוט אוהב את זה,
אני מאמין שאני לא אפסיק אף פעם, בשיא הכנות,כ יום מחכה כבר להתאמן, לפאמפ, להישגיות..
מעולה, אם התוצאות גם מגיע התאבון, מה שחשוב זה לשמור על קו אחיד ולא לקרוע את עצמך חודש-חודשיים (גם מבחינת תזונה) ואז להתעייף נפשית ופיזית, בגלל זה אני בשנים האחרונות שומר על קו אחיד, עולה 4-5 ק"ג בחורף (מאסה) ומחטב שוב בקיץ
מטורףףף ואו כל הכבוד לא חושב שתהיה לי כזו מוטיבציה להתאמן כלכך הרבה זמן. בטוח בזה שיש לך גוף יפה. 🙄
אני מאמין שאני לא אפסיק אף פעם, בשיא הכנות,כ יום מחכה כבר להתאמן, לפאמפ, להישגיות..
אתה יודע שאתה אמור לעלות בערך 4-5 או מה? כאילו אני מניח שאתה הרי יודע אבל סתם שואלמעולה, אם התוצאות גם מגיע התאבון, מה שחשוב זה לשמור על קו אחיד ולא לקרוע את עצמך חודש-חודשיים (גם מבחינת תזונה) ואז להתעייף נפשית ופיזית, בגלל זה אני בשנים האחרונות שומר על קו אחיד, עולה 4-5 ק"ג בחורף (מאסה) ומחטב שוב בקיץ
האמת שזה כן, אבל אני סתם חושב שאני אומר שטויותאם יש משהו שאני יכול להבטיח לך, זה שבוודאות לא תהיה לך מוטיבציה להתאמן כל כך הרבה זמן.
לכן ממליץ כבר עכשיו לעשות את השינוי המחשבתי הזה, שמדובר באורח חיים, ולא בגחמה של תקופה.
מוטיבציה זה אחלה בשביל להתחיל, אבל אם זה לא הפך לחלק מהשגרה שלך, אין לך סיכוי להתמיד.
מה זאת אומרת ברצינות? מה עשית כל זמן שהיה שבעצם אמרת לעצמך שעכשיו אתה לוקח את זה ברצינות?בחדר כושר 11 שנה, מתאמן ברצינות 3 שנים בערך
אתה יודע שאתה אמור לעלות בערך 4-5 או מה? כאילו אני מניח שאתה הרי יודע אבל סתם שואל
מה זאת אומרת ברצינות? מה עשית כל זמן שהיה שבעצם אמרת לעצמך שעכשיו אתה לוקח את זה ברצינות?
מסכים עם הכל חוץ מהחלק המודגש (כמובן שזה אינדיוידואלי). בתור מישהו שזה התחבחב שלו ולא העיסוק העיקרי בחיים זה נכון שזה ממוקם גבוה בסדר העדיפויות אבל הייתי אומר בכל זאת להבין שבסופו של דבר זה תחביב ויש לפעמים דברים חשובים יותר (לא להפסיק לגמרי אף פעם אבל לתת את המקום שלו)ברגע שהופכים ספורט לאורח חיים ובראש סדר העדיפויות שלך אז אני לא רואה סיבה להפסיק, אני פשוט אוהב את זה,
אני אענה עליי. לא ידעתי כמעט כלום על תזונה, חוץ מזה שצריך לאכול הרבה חלבון כשמתאמנים, זהו. וגם פעם הייתה מוטיבציה פעם לא, אז התאמנתי און-אוף כל הזמן. ב 2014 גיליתי את הפורום וגם נכנסתי לאימוני כוח וממש "התמכרתי" לכוח וללהעלות משקלי עבודה, וגם כשידעתי יותר על תזונה התוצאות היו הרבה יותר טובות.מה זאת אומרת ברצינות? מה עשית כל זמן שהיה שבעצם אמרת לעצמך שעכשיו אתה לוקח את זה ברצינות?