הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה זמן אתם מתאמנים כבר?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
יאלה בואו נעשה מעין דיון חמדמד כזה, כל אחד יגיב פה כמה זמן הוא מתאמן... נראה מי ישבור פה שיא.
טוב אני עוד סהכ מתאמן שנתיים וחצי, מוזמנים לדון! 🙃

יאלה בואו נעשה מעין דיון חמדמד כזה, כל אחד יגיב פה כמה זמן הוא מתאמן... נראה מי ישבור פה שיא.
טוב אני עוד סהכ מתאמן שנתיים וחצי, מוזמנים לדון! 🙃

קצת יותר משנה, אבל עדיין נחשב רמה בדיחה מזוויעה

נמ....
התאמנתי שנתיים ברצף. ואז הפסקתי חצי שנה וחזרתי לעוד חצי שנה.
וכשחושבים על זה אני עדיין תקועה כמעט עם אותם המשקלים ._. 🫤

אני בין החדשים בתחום ... מתאמן חודשיים (מתוכם מכון כושר שבועיים וחצי ). וכבר תוצאות מדהימות שנראות לעין .
כנראה השפעת האימונים מאוד אפקטיבים . בזבוז איפה הייתי עד עכשיו ... 😣

מטורףףף ואו כל הכבוד לא חושב שתהיה לי כזו מוטיבציה להתאמן כלכך הרבה זמן. בטוח בזה שיש לך גוף יפה. 🙄

ברגע שהופכים ספורט לאורח חיים ובראש סדר העדיפויות שלך אז אני לא רואה סיבה להפסיק, אני פשוט אוהב את זה,

ברגע שהופכים ספורט לאורח חיים ובראש סדר העדיפויות שלך אז אני לא רואה סיבה להפסיק, אני פשוט אוהב את זה,

אני מאמין שאני לא אפסיק אף פעם, בשיא הכנות,כ יום מחכה כבר להתאמן, לפאמפ, להישגיות..

אני מאמין שאני לא אפסיק אף פעם, בשיא הכנות,כ יום מחכה כבר להתאמן, לפאמפ, להישגיות..

מעולה, אם התוצאות גם מגיע התאבון, מה שחשוב זה לשמור על קו אחיד ולא לקרוע את עצמך חודש-חודשיים (גם מבחינת תזונה) ואז להתעייף נפשית ופיזית, בגלל זה אני בשנים האחרונות שומר על קו אחיד, עולה 4-5 ק"ג בחורף (מאסה) ומחטב שוב בקיץ

מעולה, אם התוצאות גם מגיע התאבון, מה שחשוב זה לשמור על קו אחיד ולא לקרוע את עצמך חודש-חודשיים (גם מבחינת תזונה) ואז להתעייף נפשית ופיזית, בגלל זה אני בשנים האחרונות שומר על קו אחיד, עולה 4-5 ק"ג בחורף (מאסה) ומחטב שוב בקיץ

מה שמצחיק שאת כל זה אני עושה בלי "תוצאות" אלא ממש קצת עלייה במשקלים פה ושם...

מטורףףף ואו כל הכבוד לא חושב שתהיה לי כזו מוטיבציה להתאמן כלכך הרבה זמן. בטוח בזה שיש לך גוף יפה. 🙄

אם יש משהו שאני יכול להבטיח לך, זה שבוודאות לא תהיה לך מוטיבציה להתאמן כל כך הרבה זמן.
לכן ממליץ כבר עכשיו לעשות את השינוי המחשבתי הזה, שמדובר באורח חיים, ולא בגחמה של תקופה.
מוטיבציה זה אחלה בשביל להתחיל, אבל אם זה לא הפך לחלק מהשגרה שלך, אין לך סיכוי להתמיד.

• פותח/ת השרשור
אתה יודע שאתה אמור לעלות בערך 4-5 או מה? כאילו אני מניח שאתה הרי יודע אבל סתם שואל
אם יש משהו שאני יכול להבטיח לך, זה שבוודאות לא תהיה לך מוטיבציה להתאמן כל כך הרבה זמן.
לכן ממליץ כבר עכשיו לעשות את השינוי המחשבתי הזה, שמדובר באורח חיים, ולא בגחמה של תקופה.
מוטיבציה זה אחלה בשביל להתחיל, אבל אם זה לא הפך לחלק מהשגרה שלך, אין לך סיכוי להתמיד.
האמת שזה כן, אבל אני סתם חושב שאני אומר שטויות
בחדר כושר 11 שנה, מתאמן ברצינות 3 שנים בערך
מה זאת אומרת ברצינות? מה עשית כל זמן שהיה שבעצם אמרת לעצמך שעכשיו אתה לוקח את זה ברצינות?

אתה יודע שאתה אמור לעלות בערך 4-5 או מה? כאילו אני מניח שאתה הרי יודע אבל סתם שואל

ברור שאני יודע, זו תקופה שאני בפלוס קלורי, מרשה לעצמי לאכול קצת יותר, להתאושש, ולשפר אספקטים פחות חזקים אצלי.
מה זאת אומרת ברצינות? מה עשית כל זמן שהיה שבעצם אמרת לעצמך שעכשיו אתה לוקח את זה ברצינות?

אני מניח שהוא פחות או יותר בגילי
כשאני התחלתי להתאמן לא ידעתי מה זה חלבון, שומן ופחמימה ולא היה את את הפורום הזה ושאר האינטרנט כדי להחכים. הייתי חוזר מאימון והייתי מכין מלוואח לארוחת ערב
תהנו מזה שאתם צעירים ויש לכם את רוב הכלים כדי להגיע לתוצאות.

דרכתי בחד"כ לראשונה לפני כ 20 שנה, התחלתי באמת להתאמן ברצינות לפני 5 שנים, לפני שנתיים הפסקתי כמעט לגמרי בגלל אילוצים, בכמה חודשים האחרונים סוף סוף חזרתי להתאמן קבוע אבל הרבה פחות מפעם בגלל אילוצי זמן והתאוששות.
מסכים עם הכל חוץ מהחלק המודגש (כמובן שזה אינדיוידואלי). בתור מישהו שזה התחבחב שלו ולא העיסוק העיקרי בחיים זה נכון שזה ממוקם גבוה בסדר העדיפויות אבל הייתי אומר בכל זאת להבין שבסופו של דבר זה תחביב ויש לפעמים דברים חשובים יותר (לא להפסיק לגמרי אף פעם אבל לתת את המקום שלו)
אני אענה עליי. לא ידעתי כמעט כלום על תזונה, חוץ מזה שצריך לאכול הרבה חלבון כשמתאמנים, זהו. וגם פעם הייתה מוטיבציה פעם לא, אז התאמנתי און-אוף כל הזמן. ב 2014 גיליתי את הפורום וגם נכנסתי לאימוני כוח וממש "התמכרתי" לכוח וללהעלות משקלי עבודה, וגם כשידעתי יותר על תזונה התוצאות היו הרבה יותר טובות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית