הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Proven Peptides

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
אשמח לעזרה בנוגע איך לרכוש מהאתר שלהם,אין אפשרות לשימוש בכרטיס אשראי,רק אופציות האלו: bitcoin ,zelle pay,echeck. אם למישהו יש מושג אני יותר מאשמח לעזרה ,במידה וזה עובר על חוקי הפורום אנא לעדכן אותי שאדע,תודה 😃

אפשר עם ביטקויין אבל זה חתיכת סיפור לקנות ככה, לא פשוט בכלל, ניסיתי את זה פעם אבל עד היום לא ממש הבנתי איך עושים את זה

• פותח/ת השרשור
אפשר עם ביטקויין אבל זה חתיכת סיפור לקנות ככה, לא פשוט בכלל, ניסיתי את זה פעם אבל עד היום לא ממש הבנתי איך עושים את זה
סיבכו לי תחיים שעה אני איתם מתכתב באימייל לא מבין מה הבעיה לשים אפשרות לכרטיס אשראי...הם היחידים שמצאתי עם ביקורות ממש טובות ,כול שאר החברות שראיתי ביקורות רעות

אני מצאתי עד לא מזמן איזה חברה של סארמס שעשתה עליי רושם ממש טוב ויש להם הרבה ביקורות טובות ואין להם אופציה לאשראי, דיברתי איתם והם אמרו שאין להם אופציה כזאת בגלל שזה חומרים לא חוקיים אז לחברות האשראי יש בעיה לעבוד איתם

אני גם קונה בביטקוין.
יוצא טיפה יקר יותר עם העמלות והמרות של מטבעות לביטקוין וחזרה אבל זה הכי בטוח

יש אתר בשם virwox, שם אני קונה דולרים דרך פייפאל ואז ממיר לביטקוין. מעביר ביטקוין משם לחשבון ביטקוין שלי ומשם משלם.
יש עמלות על כל ההמרות האלה ובפועל יוצא לי 50 דולר יותר ממה שהיה אמור לצאת אבל אין דרך בטוחה יותר
אני גם לא מדבר על סארמס כמובן...
סארמס אפשר למצוא בלי שום בעיה,אפילו בebay

יש אתר בשם virwox, שם אני קונה דולרים דרך פייפאל ואז ממיר לביטקוין. מעביר ביטקוין משם לחשבון ביטקוין שלי ומשם משלם.
יש עמלות על כל ההמרות האלה ובפועל יוצא לי 50 דולר יותר ממה שהיה אמור לצאת אבל אין דרך בטוחה יותר
אני גם לא מדבר על סארמס כמובן...
סארמס אפשר למצוא בלי שום בעיה,אפילו בebay
למה שלא תעשה פשוט העברה בנקאית במקום את כל התהליך הזה ? לא מעט אתרי שמוכרים תרופות פועלים כך

אצלנו בראשון יש למשל סניף של ביטקויין.
נותנים לי כתובת שתקפה ל-15 דק' ומתחלפת כל הזמן, אני נותן את הכתובת/קוד (יש להם סורק)
משלם, נותן לו כמה אחוזי עמלה וזהו

• פותח/ת השרשור
וואי סיבוך ביטקוין אני בקושי יודע להדליק מחשב נראה לך אדע לעבוד עם ביטקוין חח..נדפקתי אין לי איך לקנות...אצטרך לחפש מקום אחר שמוכר שמקבל ויזה

אתר שנותן לקנות באשראי אל תקנה ממנו .
כניראה הוכיח בבית משפט שסתם הוא כותב על תוויות שמות אבל אין שם שום חומר . 🤩
מי שיקלו לו את כל הכספים, עברו לכל מיני ארצות והעברות כספים שהחוק בהם רופף .

אני גם קונה בביטקוין.
יוצא טיפה יקר יותר עם העמלות והמרות של מטבעות לביטקוין וחזרה אבל זה הכי בטוח
שלא נדבר על וסטרון יוניון מורדים לך תמכנס מחדרים ועוד רוצים שתגיד תודה

• פותח/ת השרשור
אתר שנותן לקנות באשראי אל תקנה ממנו .
כניראה הוכיח בבית משפט שסתם הוא כותב על תוויות שמות אבל אין שם שום חומר . 🤩
מי שיקלו לו את כל הכספים, עברו לכל מיני ארצות והעברות כספים שהחוק בהם רופף .
חח אין לי מושג אבל איך מתעסקים בביטקוין או באי צ'אק..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית