עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סיבכו לי תחיים שעה אני איתם מתכתב באימייל לא מבין מה הבעיה לשים אפשרות לכרטיס אשראי...הם היחידים שמצאתי עם ביקורות ממש טובות ,כול שאר החברות שראיתי ביקורות רעותאפשר עם ביטקויין אבל זה חתיכת סיפור לקנות ככה, לא פשוט בכלל, ניסיתי את זה פעם אבל עד היום לא ממש הבנתי איך עושים את זה
לא מסובך להיכנס לביטקוין וכל הרישום?אני גם קונה בביטקוין.
יוצא טיפה יקר יותר עם העמלות והמרות של מטבעות לביטקוין וחזרה אבל זה הכי בטוח
יש ביטוח ?אני גם קונה בביטקוין.
למה שלא תעשה פשוט העברה בנקאית במקום את כל התהליך הזה ? לא מעט אתרי שמוכרים תרופות פועלים כךיש אתר בשם virwox, שם אני קונה דולרים דרך פייפאל ואז ממיר לביטקוין. מעביר ביטקוין משם לחשבון ביטקוין שלי ומשם משלם.
יש עמלות על כל ההמרות האלה ובפועל יוצא לי 50 דולר יותר ממה שהיה אמור לצאת אבל אין דרך בטוחה יותר
אני גם לא מדבר על סארמס כמובן...
סארמס אפשר למצוא בלי שום בעיה,אפילו בebay
יש כמה וכמהוואי סיבוך ביטקוין אני בקושי יודע להדליק מחשב נראה לך אדע לעבוד עם ביטקוין חח..נדפקתי אין לי איך לקנות...אצטרך לחפש מקום אחר שמוכר שמקבל ויזה
ברור שאפשר למצוא אבל חברות פח, חברה טובה קשה למצואאני גם לא מדבר על סארמס כמובן...
סארמס אפשר למצוא בלי שום בעיה,אפילו בebay
מיי אני לא מוצאאאאאא כול הזמן מפחידים אותי בreddit על חברות שאני מוצאיש כמה וכמה
הוא נתן לך אתר בו אפשר להשתמש בכרטיס אשראימיי אני לא מוצאאאאאא כול הזמן מפחידים אותי בreddit על חברות שאני מוצא
שלא נדבר על וסטרון יוניון מורדים לך תמכנס מחדרים ועוד רוצים שתגיד תודהאני גם קונה בביטקוין.
חח אין לי מושג אבל איך מתעסקים בביטקוין או באי צ'אק..אתר שנותן לקנות באשראי אל תקנה ממנו .
כניראה הוכיח בבית משפט שסתם הוא כותב על תוויות שמות אבל אין שם שום חומר . 🤩
מי שיקלו לו את כל הכספים, עברו לכל מיני ארצות והעברות כספים שהחוק בהם רופף .