הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

MK-677 נוזלים

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
שלום לכולם
מתכון להתחיל "סייקל" של 677 אחרי תקופת חיטוב ארוכה.
הדבר הכי נכון זה לצאת לנייטרלי ורק אחרי זה להתחיל אותו?
המחשבה שלי היא בגלל הנוזלים, אני לא ידע לחשב את הניטרלי בגלל העליה בנוזלים
למי שיש ניסיון עם 677, כמה נוזלים פחות או יותר עולים? והאם סאונה מידי יום תעזור להוריד אותם?
עברתי על הוידיאו כאן -
פודקאסט - סקירה MK-677 - הורמון גדילה בכדורים
הבנתי הכל, רק לא הוסבר כמה נוזלים עולים פחות או יותר, ידוע שזה אינדיבידואלי אבל לפחות לדעת כמה פחות או יותר.
תודה

שמע אני אישית ניסיתי mk של שתי חברות שונות ובשתיהם לא ראיתי איזה עליית נוזלים משמעותית, אולי זה בגלל העבודה שלי שהיא מאוד פיזית והיא גם בשמש אז אני שורף כמויות של קלוריות ביום שרובן נוזלים, או שהחברות לא "וואו" וגם כל מקרה לגופו יש כאלה שעולים יותר ויש כאלה שעולים פחות, לשאלה שלך אני לא יכול לתת אפילו תשובה של בערך כי זה תלוי בהרבה דברים וזה אכן משתנה מאוד מאדם לאדם, בלי קשר זה בסך הכל נוזלים ברגע שתפסיק את השימוש הם יעלמו לבד די מהר, לפחות הרוב

ידוע שזה אינדיבידואלי אבל לפחות לדעת כמה פחות או יותר.
🙄

מעניין אם למישהו יהיה תשובה על זה .

למה כל כך אכפת לך מהנוזלים בתקופה של מסה .

רק תדע שיש מקצוענים סייקליסטים שיודעים לקחת MK ועוד להיות בחיטוב 😳 אבל זה כבר רמה גבוה ... רק נתתי דוגמא שתדע שהמשחק בתזונה יכול לשנות לך הכל .. שגם לא תאגור נוזלים . 😋🍴

נגיד אני תמיד נשאר חטוב ועל אחוז שומן נמוך אבל זה לא כי אני מקצוען זה סתם בגלל שיש לי חרא גנים (יש בהם גם דברים טובים)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
🙄

מעניין אם למישהו יהיה תשובה על זה .

למה כל כך אכפת לך מהנוזלים בתקופה של מסה .

רק תדע שיש מקצוענים סייקליסטים שיודעים לקחת MK ועוד להיות בחיטוב 😳 אבל זה כבר רמה גבוה ... רק נתתי דוגמא שתדע שהמשחק בתזונה יכול לשנות לך הכל .. שגם לא תאגור נוזלים . 😋🍴

הקטע הוא שאני מסיים חיטוב בקרוב, שוקל האם לחכות למסה (עברתי חיטוב מטורף והולך להיות נייטרלי לפחות חודש, מעבר לזה שאני מודד את המשקל שלי מידי יום ואוכל בזמן קבוע, משקל דיגיטלי ככה שיש לי מעקב ממש טוב על זה)
אז אם אני יעלה בנוזלים אני לא ידע לחשב כמה אני צריך לאכול, ואז יכול להיות סטיות של 500-250 קלוריות שזה הרבה, ועבדתי קשה על החיטוב הזה.
בעיקרון מצידי 20 קילו נוזלים, רק לדעת שאני שוקל למשל 100 קילו שמתוכם 20 נוזלים, אבל בלי בדיקת דקסה אני מאמין שזה קשה לדעת...

אכן .. אם יצא לך חיטוב ממש טוב תרוויח ממנו כמה שיותר.. באמת .. תן כמה חודשים שאתה שומר עליו .. תכיר את עצמך ..ואז אתה צודק אתה תדע מה הקלוריות הנטרליותשלך .. ואם בכלל תרצה להמשיך מסה רק אז תתחיל MK ...

מכיר הרבה ׳פורומים׳ בהם מהללים את ה mk677, מעניין ששם גם בין היתר מוכרים את הכדור. לא הייתי ממליץ עליו במיוחד, כם בתוך קטגוריית הסארמס יש חומרים שישפיעו יותר, ובטח בתקופה קצרה יותר.

• פותח/ת השרשור
מכיר הרבה ׳פורומים׳ בהם מהללים את ה mk677, מעניין ששם גם בין היתר מוכרים את הכדור. לא הייתי ממליץ עליו במיוחד, כם בתוך קטגוריית הסארמס יש חומרים שישפיעו יותר, ובטח בתקופה קצרה יותר.

כגון?... אשמח להמלצות
והזמנתי כבר את הכדורים, להפסיד מזה אי אפשר

איזה חברה הזמנת ? .. ניראה שלא הזמנת משהו שלא תבין בכלל על מה אנחנו מדברים כי זה כדורים ריקים בלי כלום 😆🤣

• פותח/ת השרשור
חח "חברה"
כאחד שמאוד מבין בשיווק אני יכול להגיד לך שחברה זה דבר שלא קיים
הזמנתי ממקור מאוד אמין מסין, בלי חברה במחיר יחסית יקר למוצר בלי חברה.
זה פשוט מפעל שמייצר את החומר, עם בקרת איכות.
ה"חברות" הגדולות מזמינות משם, מדביקות על הבקבוק את השם שלהם ומשווקים אותם.

• פותח/ת השרשור
חח
האמת ששילמתי עוד קצת לסינים שיכינו לי קפסולות של 20
חבל שאי אפשר לשלם להם שיתאמנו בשבילי
אבל בסין הכל אפשרי

אם מדובר באלי באבא אז ככה, אני אישית מפחד להתעסק עם אבקה, אני יודע שזה מה שיש בתוך הקפסולות אבל שזה מגיע מוכן בתור כדור זה נותן לי איזשהו שקט נפשי, מה גם שקצת מסובך לקנות באלי באבא וגם אי אפשר לדעת ממי לקנות ועל מי לסמוך, יכול להיות שהמוכר אמין אבל מי אמר שהחומר שלו אמין

אם מדובר באלי באבא אז ככה, אני אישית מפחד להתעסק עם אבקה, אני יודע שזה מה שיש בתוך הקפסולות אבל שזה מגיע מוכן בתור כדור זה נותן לי איזשהו שקט נפשי, מה גם שקצת מסובך לקנות באלי באבא וגם אי אפשר לדעת ממי לקנות ועל מי לסמוך, יכול להיות שהמוכר אמין אבל מי אמר שהחומר שלו אמין
אם תפתח את הכדורים שלך תראה שבפנים בול אותה אבקה רק מסודרת במינון נוח לשימוש אדם

אם תפתח את הכדורים שלך תראה שבפנים בול אותה אבקה רק מסודרת במינון נוח לשימוש אדם
זה בדיוק מה שאמרתי פשוט ברגע שזה כבר מסודר זה נותן לי איזה שקט נפשי
נ.ב
הבנת הנקרא זה דבר חשוב

לשאלתך אני קניתי MK677 של זנקו, לא הרגשתי עליה בנוזלים והייתי מאוד מרוצה מהשייפ שזה נתן לי.
מעבר לזה:
הרצתי את זה חודש, הרעב היה כל כך מוגזם לא האמנתי לכמויות אוכל שהייתי אוכל ולא מצליח לשבוע,
אחרי שבוע בערך שבאמת לא חוויתי שובע זה התחיל להתאזן,
חומר מעולה, הפחד היחידי שלי ממנו זה שגרלין קשור לא רק לרעב אלא גם לחלקים במוח שאחראים על למידה,
יש מכל מיני גופים בעולם שמעלים חששות שגירוי מאסיבי יומיומי של גרלין על המוח יכול לפגוע בתפקודים מסוימים
אז הפסקתי להריץ אותו, מחכה שיעבור קצת זמן וההשלכות של השימוש בו יהיו יותר מובנות, כמו לדוגמה עם טסטוסטרון שכבר
מכירים את התופעות וההשלכות שלו בצורה טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית