הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן לשומן עיקש

inexplicable

משתמש מתחיל
57
9
נק' מוניטין:
12
57
9
שלום לכולם
בן 29, 1.85 שוקל 74
מתאמן כ8 חודשים, מסת שריר סבירה, נראית לעין
מתלבט מאוד אם לקחת קלן כדי להיפטר מהשומן בבטן (בחלק התחתון) מצבור שומן עיקש שלא ירד מעולם.
שאר הגוף חטוב ויפה, הבטן לא יורדת, לא משנה מה ניסיתי
האם במצב זה הפיתרון של הקלן הוא אידיאלי?
כמובן בתפריט מסודר, תוכנית AB מסודרת קבועה.
אשמח להמלצה על קלן ספציפי, ואיך אדע שהוא לא מזוייף?
ושאלה אחרונה- האם הוא פוגע בתפקוד המיני בדרך כלשהי? ועם מה לשלב אותו?
תודה רבה

במשקל גוף 74 בגובה 1.85 אין לך מה לשקול שום דבר להוריד משקל בשום דרך, גם לא מינוס קלורי.
תעבוד מסה נקיה, אחוז השומן שלך ירד בזכות מסת שריר גבוה יותר, וממילא השומן יעלם.

זה שומן שהצטבר במשך כל החיים שלך לכן קשה במיוחד בחיטוב ה-1 לאבד אותו.

קלן יכול לעזור, השאלה בכלל מה מסת השריר שקיימת בגוף שלך ואם יש בכלל מה לחטב. הייתי מציע לצרף תמונה של הגוף. קלן לא פוגע בחשק המיני, קלן משפיע על הלב, מערכת העצבים בגוף, חרדות, דופק מואץ וכו'

מה נהוג לשלב איתו ? אתה מודע לכך שקלבנטרול זה לא סטרואיד,כן? אפשר לקחת אותו לבד לפוש בהורדת אחוזי שומן.

קלן משתלב בסייקלים לחיטוב טסט מסטרון וויני וכו'

בקיצור גבר לפי השאלות שלך יש המון ללמוד תתרחק.

• פותח/ת השרשור
זה שומן שהצטבר במשך כל החיים שלך לכן קשה במיוחד בחיטוב ה-1 לאבד אותו.

קלן יכול לעזור, השאלה בכלל מה מסת השריר שקיימת בגוף שלך ואם יש בכלל מה לחטב. הייתי מציע לצרף תמונה של הגוף. קלן לא פוגע בחשק המיני, קלן משפיע על הלב, מערכת העצבים בגוף, חרדות, דופק מואץ וכו'

מה נהוג לשלב איתו ? אתה מודע לכך שקלבנטרול זה לא סטרואיד,כן? אפשר לקחת אותו לבד לפוש בהורדת אחוזי שומן.

קלן משתלב בסייקלים לחיטוב טסט מסטרון וויני וכו'

בקיצור גבר לפי השאלות שלך יש המון ללמוד תתרחק.

להתרחק זה לא פיתרון
מה אתה מציע במקום?
ללכת לאמריקן לייזר לעשות המסת שומן בקור?
באמת...
ניסיתי כבר כמה וריאציות של חיטוב, חודשים ארוכים של חיטוב דל פחמימה, הגעתי לאחוז שומן באמת נמוך, בתאורה מול הראי רואים קוביות, אבל הבטן לא יורדת לגמרי
המטרה היא שהיא תהיה שטוחה לגמרי
לא חושב שיש פיתרון אחר מלבד קלן
מעריך שאני על 11% שומן
מסת שריר סבירה, רואים שאני מתאמן, יש נפח בידיים ובעיקר בחזה, קצת מנופח.

להתרחק זה לא פיתרון
מה אתה מציע במקום?
ללכת לאמריקן לייזר לעשות המסת שומן בקור?
באמת...
ניסיתי כבר כמה וריאציות של חיטוב, חודשים ארוכים של חיטוב דל פחמימה, הגעתי לאחוז שומן באמת נמוך, בתאורה מול הראי רואים קוביות, אבל הבטן לא יורדת לגמרי
המטרה היא שהיא תהיה שטוחה לגמרי
לא חושב שיש פיתרון אחר מלבד קלן
מעריך שאני על 11% שומן
מסת שריר סבירה, רואים שאני מתאמן, יש נפח בידיים ובעיקר בחזה, קצת מנופח.
בגלל מסת שריר הנמוכה שלך, השומן נראה יותר ממה שהוא באמת. כשתעלה שריר השומן יוכל להתפזר יותר (כי הגוף יגדל), ויראו את הקוביות כי השריר תבלוט דרך השומן.

בקיצור, אתה שורף את הזמן שלך, אתה בתת משקל קטן ואתה מחפש שיטות לרדת עוד במשקל.
לא רק שזה לא יראה יפה על הגוף שלך, זה לא בריא.

תצטרך להשקיע במסה.
חוץ מזה, יכול להיות שמה שאתה מגדיר שומן בבטן זה עור עודף, וקלן או מינוס קלורי לא יעזרו לך להתפטר ממנו.

אם אתה רציני (ותסלח לי שאני חושש שאתה לא), תעלה תמונה של הגוף שלך ואולי תקבל תגובות אחרות, או שאני אחזור בי אפילו.

אבל לעת עתה, אתה צריך להשקיע במסה נקיה.

הקלן של בלקן - יש לו קוד שאפשר לוודא אם מזוייף או לא. יש לך באתר קילוגרם מאמר על הקלן, מציע לך לשבת ולקרוא אותו.

• פותח/ת השרשור
20190801_133601.jpg
Screenshot_20190801-133309_Gallery.jpg
Screenshot_20190801-133258_Gallery.jpg

מצטער שאני לא מצטט
אני קורא את התגובות ומקבל כיוונים מכולכם

צפה בקובץ המצורף 49636 צפה בקובץ המצורף 49637 צפה בקובץ המצורף 49638
מצטער שאני לא מצטט
אני קורא את התגובות ומקבל כיוונים מכולכם
תודה רבה על התמונות.
הוכחת את הנקודה שלי.
חיטוב או קלן הם ממש ל הכיוון שלך. אתה חייב מסה דחוף, אתה דחליל.
השומן הקטן שאתה מדבר עליו יעלם ברגע שמסת השריר תגדל.

אם בכל זאת אתה חושב להתחיל חיטוב או להשתמש בקלן, אני ממליץ לך מכל הלב לקבוע תור לפסיכולוג ולדבר איתו על הפרעת אנורקסיה שכנראה אתה סובל ממנו.
אנשים באחוז שומן כמו שלך שחושבים על חיטוב זה כנראה הפרעה או חוסר הבנה חמורה באיך גוף בריא צריך להראות.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התמונות.
הוכחת את הנקודה שלי.
חיטוב או קלן הם ממש ל הכיוון שלך. אתה חייב מסה דחוף, אתה דחליל.
השומן הקטן שאתה מדבר עליו יעלם ברגע שמסת השריר תגדל.

תודה אחי, פסיכולוג בינתיים זה עסק יקר
אני מודע לבעיה, ואני לא טרול
לא מחפש את מסת השריר המפלצתית, ואני יודע שזה תהליך ארוך שאני כן מיישם בינתיים
הכיוון הוא למסת שריר סבירה וכמה שפחות אחוז שומן, לכיוון ה8
העניין עם הבטן די מטריד, כי מה שווה כל העסק כשאני בסופו של דבר מוריד חולצה ונשאר עם בטן שהיא לא מתאימה לגוף הרזה
ועדיין אקשיב לעצות שלכם ואלך על מסה ארוכה עד שאגיע למצב של התחלת חיטוב
משם אני חושב שאין ברירה אלא להשתמש בשורף שומן, כי כמו שאתה רואה, אני עם אחוז שומן יחסית נמוך ועדיין הבטן לא מסכימה להיעלם.

אם בכל זאת אתה חושב להתחיל חיטוב או להשתמש בקלן, אני ממליץ לך מכל הלב לקבוע תור לפסיכולוג ולדבר איתו על הפרעת אנורקסיה שכנראה אתה סובל ממנו.
אנשים באחוז שומן כמו שלך שחושבים על חיטוב זה כנראה הפרעה או חוסר הבנה חמורה באיך גוף בריא צריך להראות.

אני כמעט אף פעם לא כזה תקיף והחלטי בתגובות שלי, אבל לעשות חיטוב יהיה טעות רצינית. לאן אתה רוצה להגיע? בוא נדבר אחרי מסה של ארבעה חודשים טובים ככה ואיזה חודשיים וחיטוב ותגיד אם יש אותה בעיה

• פותח/ת השרשור
אני כמעט אף פעם לא כזה תקיף והחלטי בתגובות שלי, אבל לעשות חיטוב יהיה טעות רצינית. לאן אתה רוצה להגיע? בוא נדבר אחרי מסה של ארבעה חודשים טובים ככה ואיזה חודשיים וחיטוב ותגיד אם יש אותה בעיה

סבבה גבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית