הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחשבות בשמן באורז

gift1234

משתמש מתחיל
133
9
נק' מוניטין:
39
133
9
אם כתוב לי לאורז אחרי בישול 120 קלוריות ל100 גרם , זה בסדר להוסיף עוד כמה קלוריות כי יש שמן גם באורז ?
אני מתעלם כרגע מהעובדה שעדיף לשקול לפני , אבל גם בלפני צריך לדעת אם להחשיב את השמן או לא ..

זה קצת התעסקות בקקי לפי דעתי כי לא אמור להיות הרבה שמן בהכנת האורז - פרט לכמות קטנה שבאה על מנת למנוע מהאורז להידבק לשכבה החיצונית

אם כתוב לי לאורז אחרי בישול 120 קלוריות ל100 גרם , זה בסדר להוסיף עוד כמה קלוריות כי יש שמן גם באורז ?
אני מתעלם כרגע מהעובדה שעדיף לשקול לפני , אבל גם בלפני צריך לדעת אם להחשיב את השמן או לא ..

אם אתה מוסיף כמה טיפות של שמן, אז מדובר במספר נמוך של קלוריות
אם אתה מבשל כמו סבתא מזרחית, אז כדאי למדוד את השמן לפני, או לפחות ליחס לו מעט חשיבות ספירה 😃

זה קצת התעסקות בקקי לפי דעתי כי לא אמור להיות הרבה שמן בהכנת האורז - פרט לכמות קטנה שבאה על מנת למנוע מהאורז להידבק לשכבה החיצונית
האמת שאני שם מלא חמאה כי זה פשוט הרבה יותר טעים לי ככה ואני מת על המרקם שיוצא ובנוסף אחלה תוספת
של קלוריות ושומן

האמת שאני שם מלא חמאה כי זה פשוט הרבה יותר טעים לי ככה ואני מת על המרקם שיוצא ובנוסף אחלה תוספת
של קלוריות ושומן
מסכים, אין על אורז שמן, אחת הפחמימות הכי טעימות..
וקל לאכול ממנו הרבה

אתה לא במסה?
מסה. אוכל חצי קילו אורז כל יום ומחלק ל 2 מנות. מצד שני, אם אני חושב על זה, דווקא זה טוב שזה מתעכל מהר (יחסית) כי יוצא שאני מכניס המון פחמימה וקלוריות רק מהאורז ואז הבטן מוכנה מהר מאוד לעוד אוכל 😋🍴

נערך לאחרונה:
מסה. אוכל חצי קילו אורז כל יום ומחלק ל 2 מנות. מצד שני, אם אני חושב על זה, דווקא זה טוב שזה מתעכל מהר יחסית כי יוצאת שאני מכניס המון פחמימה וקלוריות רק מהאורז ואז הבטן מוכנה מהר מאוד לעוד אוכל 😋🍴

זהו לא הבנתי ממה אתה מתבאס..
והלוואי והייתה לי את היכולת לאכול כמוך, הייתי חוסך הרבה שנים של בכי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית