הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חומרים טבעיים שאתם משתמשים בהם

inexplicable

משתמש מתחיל
57
9
נק' מוניטין:
12
57
9
בואו נצא לרגע מחומרים לא חוקיים/לא טבעיים
באילו תוספים אתם משתמשים ולאיזו מטרה?
וחוות דעת כמובן

חלבון בשביל השיער, עור, עצמות, ציפורניים ושרירים.
פחמימות בשביל אנרגיה.
שומן בשביל הורמונים תאי שומן.
מים, ירקות, פירות.

זה הבסיס שלי, בנוסף אני לוקח וויטמין c, מולטי ויטמינים, סידן ומגנזיום, ספירולינה, אומגה 3, פרוביוטיקה.

פחמימות בשביל אנרגיה.
מים, ירקות, פירות.

זה הבסיס שלי, בנוסף אני לוקח וויטמין c, מולטי ויטמינים, סידן ומגנזיום, ספירולינה, אומגה 3, פרוביוטיקה.
היוש,למה גם את ויטמין c ,הרי אתה לוקח מולטי ויטמין..? אומגה 3 חובה? הרבה לוקחים ואף פעם לא לקחתי חוץ מכשהייתי קטן ואמא שלי דחפה לי בכוח חח

מגנזיום, אומגה 3, NAC, מולטי, אבץ, כורכום, טאורין, קו אנזים 10,TUDCA, ויטמין D, אנזימי עיכול, דנדליון, אשלגן

פחמימות בשביל אנרגיה.
מים, ירקות, פירות, טרן.

ידעתי שאתה מזריק

ויטמין D
אבץ
B12
מולטי (לאחרונה)

לקחתי גם כורכומין תקופה. ''הוא נפוץ באסיה ובהודו'' המדינות עם הbone mass ונתונים פיזיים מהגרועים שיש.
אולי אנסה בורשט או משהו, כורכומין עלק. סקאם של הודים. ''הסתיים המחקר, המסקנה היא שדרוש מחקר נוסף''

נערך לאחרונה:
האמת שרק חלבון, די סקפטי לגבי תוספי תזונה, הרוב פשוט לא באמת עושים משהו ולכן חבל לדעתי על הכסף, וגם אם זה מועיל לא נראה לי שבאמת זקוקים לזה

מגנזיום, אומגה 3, NAC, מולטי, אבץ, כורכום, טאורין, קו אנזים 10,TUDCA, ויטמין D, אנזימי עיכול, דנדליון, אשלגן
לקחתי את כל הכדורים האלה בשלבים שונים בחיי, גם את האשלגן.
אבל למה אתה לוקח אשלגן? כל כך קל לקבל מספיק מפירות.
יש רק בעיה 2 בעיות שאני מכיר שנותנים להם אשלגן שישלול כרוני, ופה יבש להחריד.
ידעתי שאתה מזריק
לעולם לא

🙄
וואאוו
עכשיו אני מתבייש .. אני לא לוקח כלום

לתקופה שבא לי להתחטב קונה גיינר .. לא מצליח להגיע לחיטוב כמו בזמן שאני שותה גיינר .

לקחתי את כל הכדורים האלה בשלבים שונים בחיי, גם את האשלגן.
אבל למה אתה לוקח אשלגן? כל כך קל לקבל מספיק מפירות.
יש רק בעיה 2 בעיות שאני מכיר שנותנים להם אשלגן שישלול כרוני, ופה יבש להחריד.

לעולם לא

הרבה סוכר בפירות

למה שאני יאכל 88 גרם של סוכר כל יום ואזרגג לעצמי את הגוף?
סוכר מזרגג את הגוף?
לפי מה שידוע לי סוכר הוא הדבר הכי חשוב לגוף מבין אבות המזון, עד כדי כך שהגוף יהפוך חלבון ושומן לאנרגיה אם חסר לו, אבל לא סוכר לחלבון.
עודף סוכרים גם אם ממקור בריא זה לא טוב לגוף
יש לך מקור לזה? יש סיבה שאתה חושב ככה?
אני מסכים שסוכר מזוקק מהמינרלים והויטמינים שלו לוקה בחסר, ולכן נחשב לא בריא. אבל פירות אינם מזוקקים.
אתה סופר קלוריות או משהו?

סוכר מזרגג את הגוף?
לפי מה שידוע לי סוכר הוא הדבר הכי חשוב לגוף מבין אבות המזון, עד כדי כך שהגוף יהפוך חלבון ושומן לאנרגיה אם חסר לו, אבל לא סוכר לחלבון.

אני מסכים שסוכר מזוקק מהמינרלים והויטמינים שלו לוקה בחסר, ולכן נחשב לא בריא. אבל פירות אינם מזוקקים.

סוכר בכמויות גבוהות גורם לדלקתיות

• פותח/ת השרשור
סוכר מזרגג את הגוף?

1.
סוכר הוא מקור אנרגיה כמו תרכובות אורגניות אחרות.
סוכר הוא לא הכי חשוב, אבל הוא בהחלט התרכובת האורגנית הראשונה שהגוף משתמש בה להפקת אנרגיה.
חלבון ושומן מין הסתם גם הן תרכובות אורגניות והגוף משתמש בהן להפקת אנרגיה בדיוק כמו שהוא מסנתז מפחמימות (סוכר) ((מעגל קרבס))
* הגוף יהפוך חלבון לגלוקוז במידה והגוף יהיה במצב של מחסור אנרגטי חמור (שוב- מעגל קרבס)
אך לא אפשרי ליצור גלוקוז משומן
כמובן וכמובן שאפשר לתפקד על שומן ללא שימוש בגלוקוז (גופי קיטון)

2.
המון מחקרים שנערכו בשנים האחרונות דווקא מאוד יוצאים נגד הפרוקטוז, מראים קשר ישיר בין השמנה לאכילת פרוקטוז, תחפש, אל תבקש מקורות
סוכר בכמויות גבוהות גורם לדלקתיות

אני חושב שאתה מתכוון למצב של תנגודת אינסולין
כלומר,
תנגודת אינסולין--> דלקתיות--> השמנה
ישנם גם מצבים שונים כמו היפוקסיה שגורם לצלקות ברקמות כתוצאה מדלקתיות שנוצרת מגלוקוז

המון מחקרים שנערכו בשנים האחרונות דווקא מאוד יוצאים נגד הפרוקטוז, מראים קשר ישיר בין השמנה לאכילת פרוקטוז, תחפש, אל תבקש מקורות
מצאתי את זה Is fructose bad for you? Benefits, risks, and other sugars
https://www.shape.com
Fructose Consumption in the Development of Obesity and the Effects of Different Protocols of Physical Exercise on the Hepatic Metabolism
אכן לא ידעתי שיש מחקרים שקושרים פרוקטז להשמנה.
אני חושב שמדובר בתוסף פרוקטוז ללא הפרי, בטח תגיד שאין הבדל בין פרוקטוז מזוקק לפרי עצמו, אבל אני חושב שעדיין יש הבדל בין פרוקטוז מזוקק לפרי.
המסקנה של המחקר הראה שמי שעושה פעילות גופנית סדירה אין למה לחשוש.
פרוקטוז.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית