נק' מוניטין:
12
- 57
- 9
בואו נצא לרגע מחומרים לא חוקיים/לא טבעיים
באילו תוספים אתם משתמשים ולאיזו מטרה?
וחוות דעת כמובן
באילו תוספים אתם משתמשים ולאיזו מטרה?
וחוות דעת כמובן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היוש,למה גם את ויטמין c ,הרי אתה לוקח מולטי ויטמין..? אומגה 3 חובה? הרבה לוקחים ואף פעם לא לקחתי חוץ מכשהייתי קטן ואמא שלי דחפה לי בכוח חחחלבון בשביל השיער, עור, עצמות, ציפורניים ושרירים.
פחמימות בשביל אנרגיה.
שומן בשביל הורמונים תאי שומן.
מים, ירקות, פירות.
זה הבסיס שלי, בנוסף אני לוקח וויטמין c, מולטי ויטמינים, סידן ומגנזיום, ספירולינה, אומגה 3, פרוביוטיקה.
אה..תודה אחי ..לילה טוב,צריך לבנות שריר חבל לבזבז שעות שינה..אומגה 3 כי נתנו לי חבילה מתנה, אחרת לא הייתי לוקח.
ויטמין c, כי במולטי יש אולי 100 מ"ג, ואני צורך 3,000.
ידעתי שאתה מזריקחלבון בשביל השיער, עור, עצמות, ציפורניים ושרירים.
פחמימות בשביל אנרגיה.
שומן בשביל הורמונים תאי שומן.
מים, ירקות, פירות, טרן.
זה הבסיס שלי, בנוסף אני לוקח וויטמין c, מולטי ויטמינים, סידן ומגנזיום, ספירולינה, אומגה 3, פרוביוטיקה.
לקחתי את כל הכדורים האלה בשלבים שונים בחיי, גם את האשלגן.מגנזיום, אומגה 3, NAC, מולטי, אבץ, כורכום, טאורין, קו אנזים 10,TUDCA, ויטמין D, אנזימי עיכול, דנדליון, אשלגן
לעולם לאידעתי שאתה מזריק
לקחתי את כל הכדורים האלה בשלבים שונים בחיי, גם את האשלגן.
אבל למה אתה לוקח אשלגן? כל כך קל לקבל מספיק מפירות.
יש רק בעיה 2 בעיות שאני מכיר שנותנים להם אשלגן שישלול כרוני, ופה יבש להחריד.
לעולם לא
מה רע בסוכר?הרבה סוכר בפירות
מה רע בסוכר?
גם תוכל לקבל מירקות.
סוכר מזרגג את הגוף?למה שאני יאכל 88 גרם של סוכר כל יום ואזרגג לעצמי את הגוף?
יש לך מקור לזה? יש סיבה שאתה חושב ככה?עודף סוכרים גם אם ממקור בריא זה לא טוב לגוף
סוכר מזרגג את הגוף?
לפי מה שידוע לי סוכר הוא הדבר הכי חשוב לגוף מבין אבות המזון, עד כדי כך שהגוף יהפוך חלבון ושומן לאנרגיה אם חסר לו, אבל לא סוכר לחלבון.
יש לך מקור לזה? יש סיבה שאתה חושב ככה?
אני מסכים שסוכר מזוקק מהמינרלים והויטמינים שלו לוקה בחסר, ולכן נחשב לא בריא. אבל פירות אינם מזוקקים.
אתה סופר קלוריות או משהו?
יש לך מקור?סוכר בכמויות גבוהות גורם לדלקתיות
סוכר מזרגג את הגוף?
לפי מה שידוע לי סוכר הוא הדבר הכי חשוב לגוף מבין אבות המזון, עד כדי כך שהגוף יהפוך חלבון ושומן לאנרגיה אם חסר לו, אבל לא סוכר לחלבון.
יש לך מקור לזה? יש סיבה שאתה חושב ככה?
אני מסכים שסוכר מזוקק מהמינרלים והויטמינים שלו לוקה בחסר, ולכן נחשב לא בריא. אבל פירות אינם מזוקקים.
אתה סופר קלוריות או משהו?
סוכר בכמויות גבוהות גורם לדלקתיות
מצאתי את זה Is fructose bad for you? Benefits, risks, and other sugarsהמון מחקרים שנערכו בשנים האחרונות דווקא מאוד יוצאים נגד הפרוקטוז, מראים קשר ישיר בין השמנה לאכילת פרוקטוז, תחפש, אל תבקש מקורות