נק' מוניטין:
12
- 57
- 9
בואו נצא לרגע מחומרים לא חוקיים/לא טבעיים
באילו תוספים אתם משתמשים ולאיזו מטרה?
וחוות דעת כמובן
באילו תוספים אתם משתמשים ולאיזו מטרה?
וחוות דעת כמובן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצאתי את זה Is fructose bad for you? Benefits, risks, and other sugars
https://www.shape.com
Fructose Consumption in the Development of Obesity and the Effects of Different Protocols of Physical Exercise on the Hepatic Metabolism
אכן לא ידעתי שיש מחקרים שקושרים פרוקטז להשמנה.
אני חושב שמדובר בתוסף פרוקטוז ללא הפרי, בטח תגיד שאין הבדל בין פרוקטוז מזוקק לפרי עצמו, אבל אני חושב שעדיין יש הבדל בין פרוקטוז מזוקק לפרי.
המסקנה של המחקר הראה שמי שעושה פעילות גופנית סדירה אין למה לחשוש.
צפה בקובץ המצורף 49691
זה מאוד מעניין מה שאתה אומר, שבעצם פירות זה דבר לא בריא.תוסף פרוקטוז בכוונה לסירופ אגבה, סירופ תירס וכו שמוסיפים כמעט לכל המוצרים היום?
אם לזה התכוונת אז כמובן וכמובן הם באים עם הנזקים שלהם- הם קודם כל בשימוש נרחב משום שהם זולים מאוד לשימוש ומתוקים בהרבה מסוכר רגיל.
לגבי פרוקטוז שנמצא בפירות- להבדיל מגלוקוז, פרוקטוז בחלקו לא נכנס למטבוליזם, כלומר אי אפשר להפיק מכל הפרוקטוז שנצרך אנרגיה.
הוא בעצם סוכר פעיל כימית, הוא נאגר בגוף וגורם לצימוד חלבונים ברקמות של קולגן
מצב שגורם לפגיעה בדופן כלי הדם, פגיעה בתאי כבד,
מצב שיכול להוביל להיצרות כלי הדם
אם הוא מכיר 10 אנשים ומדבר מהניסיון שלהם ושלו זה נחשב?יש לך מקור?
זה מאוד מעניין מה שאתה אומר, שבעצם פירות זה דבר לא בריא.
אני אצטרך לקרוא על הנושא עוד.
אם הוא מכיר 10 אנשים ומדבר מהניסיון שלהם ושלו זה נחשב?
אני אבין אותו, אבל זה לא יהיה מספיק בשבילי.אם הוא מכיר 10 אנשים ומדבר מהניסיון שלהם ושלו זה נחשב?
אלירן סבג
למה ככה חזק??
קצת מוזר בהתחשב בזה שזה מספיק לך בהמון מקרים נראה כאילו אתה מאמין למה שנוח לך ולמה שאתה רוצה להאמיןאני אבין אותו, אבל זה לא יהיה מספיק בשבילי.
זה לא מה שהמחקר הראה Fructose Consumption in the Development of Obesity and the Effects of Different Protocols of Physical Exercise on the Hepatic Metabolismשום סוכר בכל צורה שהיא לא גורם בפני עצמו להשמנה או מחלה מטבולית כזאת או אחרת, זה רק כשזה מגיע בכמויות בשילוב עם עודף קלורי, עודף במשקל וחוסר פעילות, שאז מתחילות הבעיות
האם כולנו לא ככה. אנשים מאמינים במה שנוח להם, אם זה לפעמים דת או בורא או מסלול מסוים בתזונה. לפעמים נוח להאמין רק אחרי שיש מחקר ארוך על הנושא, לפעמים סיפור אחד או שניים יספיקו.קצת מוזר בהתחשב בזה שזה מספיק לך בהמון מקרים נראה כאילו אתה מאמין למה שנוח לך ולמה שאתה רוצה להאמין
למזלנו לא כולם ככה.האם כולנו לא ככה.
אני אחדד את מה שאמרתי.
מי זה הרופא הזהאני אחדד את מה שאמרתי.
שום סוכר בפני עצמו יכול לגרום לבעיות מטבוליות.
גם אם פרוקטוז מתערב במעגלים מטבוליים אחרים, זה לא מספיק כדי ליצור תנגודת אינסולין או מחלה מטבולית.
רק כאשר אתה נמצא בעודף משקל ועודף קלורי, ללא פעילות גופנית מספקת, השומנים שהפרוקטוז עוזרים לייצר הופכים לבעיה, ואז אתה מתחיל לפתח דיסליפידמיה, משם סינדרום מטבולי ותנגודת אינסולין, ורק אם זה תהליך כרוני שנמשך שנים על גבי שנים
תכבד... הוא באמת רופאמי זה הרופא הזה
הרבה סוכר בפירות
יש להבדיל בין פרוקטוז מזוקק לבין פרוקטוז הנמצא בתוך הפירות, ממש אבל ממש לא מסוכן, ההיפך.
לא משנה אם זה מעובד אם לא
ריכוז גבוה של סוכרים בדם משחרר תגובות דלקתיות בגוף באופן אקוטי, ואם זה לטווח ארוך באופן קבוע זה גם יעשה בעיה כרונית
לא מדבר אפילו על תנגודת לאינסולין וכל שאר השטויות
אין סיבה שבן אדם יצרוך מעל 50 גרם סוכר ביום וזה גם נדיב
לא משנה אם זה מעובד אם לא
ריכוז גבוה של סוכרים בדם משחרר תגובות דלקתיות בגוף באופן אקוטי, ואם זה לטווח ארוך באופן קבוע זה גם יעשה בעיה כרונית
לא מדבר אפילו על תנגודת לאינסולין וכל שאר השטויות
אין סיבה שבן אדם יצרוך מעל 50 גרם סוכר ביום וזה גם נדיב
ואיך זה סותר את עניין הפירות?
בכל פרי יש ממוצע של 9-12 גרם סוכר, עדין משאיר לך מקום בכיף ל 3-4 פירות ביום