נק' מוניטין:
18,773
- 7,794
- 6,163
השיטה הכי טובה לגלות ״איך אפשר״ זה פשוט לשלוח הודעה לליפטר ברמה עולמית עם משרה מלאה ומשפחה. תשאל אותם, אני בטוח שרובם יענו לך בכיף ובכנות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מישהי שאני מכיר פרסמה פוסט לא מזמן על אנשים שלא מוצאים זמן להתאמן, שהיא מאמנת מנכ״לים ועובדים מאוד עסוקים ובכירים שמוצאים זמן, קמים יותר מוקדם בבוקר, מתאמנים בין פגישות, בהפסקת צהריים וכו׳ וכו׳ וכו׳.
כמו שאמרת, זוועה לספוראי ברמה גבוהה- חלקם ישנים פחות (למרות שזה זוועה לספורטאי עלית)
- חלקם לוקחים את הילד למכון מדי פעם
- חלקם מאמנים / בעלי מכון
- חלקם עובדים און ליין ונהנים מגמישות רבה
- חלקם עובדים בסופ״ש גם (לדוגמא מאמנים) ככה שיכולים לעבוד פחות
- חלקם בעלי עסקים שלא צריכים פיזית לעבוד 40 שעות בשבוע (לעומת זאת חלקם בעלי עסקים שעובדים 80 שעות בשבוע...)
הסברים מתקבלים על הדעת, וזה מה שאמרתי- חלקם מתאמנים עם האישה / ילדים (אני למשל הייתי מתאמן קבוע עם חברה שלי, כרגע עדיין מתאמן איתה בדר״כ 1-2 פעמים בשבוע)
ההסבר היחיד שלי הוא שאותם האחוזים הבודדים או שמתפרנסים מספורט, לא ישירות מהתחרויות אלא מאמנים, עובדים/מחזיקים מכון, מעבירים סמינרים וכו', או שיש להם עבודה בשעות סופר נוחות,
זה היה כל הטיעון שלי מהתחלה, לא על מבלים פחות אלא כנראה לא מבלים איתם בכלל.- חלקם מבלים פחות זמן עם האישה / ילדים
- חלקם מתאמנים בבית
דוגמא שלי: אישתי עובדת משרה חלקית ואני מתאמן בבית, העבודה לוקחת לי כ11 שעות ביום (העבודה עצמה 9:15 בד"כ ולא מעט זמן הגעה). אם הייתי מכוון לשם, אני לא מצליח לראות את עצמי משקיע את הזמן שצריך להיות ספורטאי תחרותי בלי להקריב פחות או יותר כל אספקט אחר בחיים.- חלקם האישה לא עובדת / משרה חלקית
אני לא יודע כמה פעמים כבר אמרתי בפוסט הזה אבל אני אגיד שוב, לא דיברתי על "להתאמן" לעומת "לא להתאמן בכלל", אני בדעה שזה מאוד חשוב לעשות פעילות גופנית, גם בשנה שעברה כשהייתי יוצא מהבית ב 6 בבוקר וחוזר ב 9-10 בלילה בגלל עבודה+אילוצים/סידורים כל יום, הייתי לוקח לפחות חצי שעה פעמיים-שלוש בשבוע בשביל להרגיש שאני לא מתנוון לגמרי. כל השרשור אני מדבר על כמות ההשקעה לספורטאי תחרותי ואתה נותן דוגמאות לאנשים "מן השורה" שמוצאים זמן לפעילות כלשהי, דברים שונים לגמרי.מישהי שאני מכיר פרסמה פוסט לא מזמן על אנשים שלא מוצאים זמן להתאמן, שהיא מאמנת מנכ״לים ועובדים מאוד עסוקים ובכירים שמוצאים זמן, קמים יותר מוקדם בבוקר, מתאמנים בין פגישות, בהפסקת צהריים וכו׳ וכו׳ וכו׳.
האמת שזה נגיד אפשרות שלא חשבתי עליה...ההבדל לדעתי, זה לא שספורטאי עלית כאן מעולם לא לוקחים הפסקה, אני מכיר הרבה חבר׳ה שהורידו הילוך ל1-3 שנים למשל שנולד ילד, או מצב אחר בחיים שדורש יותר זמן, התאמנו בנתיים בצורה מאוד בסיסית (נגיד כמו אנשים רגילים) ואז שהחיים שלהם אפשרו להם - חזרו להתאמן ולהתחרות ברמה גבוהה.
הוא דיבר איתנו (אני וולאד) מאוד פתוח, פירט אפילו על חומרים שהוא לוקח... קשה לי להאמין שהוא מחרטט לגבי השינה..רוני קולמן סיפר שהוא טבעי אאל"ט 😃
יכול להיות שזה הכמות שהוא ישן אבל "סיפר שהוא..." זה לא ראיה לכלום