מזל טוב.בתור אב טרי לתינוקת בת שלושה חודשים, אני אחלוק עצה שקיבלתי לא מזמן מחבר בארץ (נשוי+2) כשאמרתי לו שממש קשה עם התינוקת - הוא אמר לי שכשהילדים שלו היו קטנים אמא של אשתו פשוט עברה לגור אצלם כמה חודשים בסלון, הוא עבר לחדר נפרד בשביל שהתינוקת לא תפריע לו לישון בלילה ובא שלום על ישראל. אשתו עבדה חצי משרה לפני ההריון אז כמובן שהיא נשארה בבית והוא מעולם לא החליף אפילו חיתול אחד.
העצה שהוא נתן לי היא לעבור לחדר נפרד בבית בשביל שלא יפריעו לי לישון ולתת לאשתי לטפל בזה כי היא ב"חופשת לידה" ובכל מקרה אני לא יכול לעשות כלום כי היא מניקה אז גם אין לי מה לעשות בבית כשהיא בוכה - פשוט לתת לאשתי לטפל בזה.
אז כן, זה אפשרי לשבור שיאים ולא להפסיד אימון עם ילדה בת כמה חודשים, בסופו של דבר אתה צריך להחליט איזה סוג של אבא ובעל אתה רוצה להיות לפי סולם הערכים שלך.
כל זה יפה אם אתם לא מתמודדים עם דיכאון אחרי לידה, זה ילד ראשון או שני, יש לכם הורים בקרבה שלכם שמסכימים וזורמים.
בקיצור, לרוב האנשים בעולם כשהמשפחה גודלת יהיה קצת קשיים. חשוב לחפש דרך להתנהל למרות הקשיים ולכל אחד יש את הפתרונות שלו.
אבל אין משהו לכולם.
אני כן חושב שיש כאלה שלא יכולים להתאמן ברמה מספקת כשיש להם משפחה גודלת באופן זמני. אבל הרבה עדיין יכולים.