עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה. הבעיה היא שאי אפשר לדעת אם זה כהה מספיק או לאאמריקן איגל באתר האמריקאי
אסוס
נקסט
אורבניקה
HnM
תודה. יש כאלה שהם קצץ יותר שקופים כשהם נמתחים ויש כאלה שפחות. בכל מקרה אפשר המלצה לאחד זול ואחד קצת יותר יקר?יש לי הרבה חברות מהזולות לממש יקרות ואף אחד מהם לא שקוף. פשוט לא לקחת מידה צמודה מידי(גם ככה זה טייץ ולא צריך לדמיין בשביל לראות)
פשש טחונה כל טייץ פה ברשימה זה 100+אני בעיקר לובשת נייק/אדידס/אנדר ארמור/פומה
ויש לי של s.wear שיחסית זולים יותר מהחברות שציינתי ואני מתה עליהם. הם לא שקופים בכלל.
אני אסביר לך איך זה עובד אצל אישה....אם המוטיבציה יורדת,מה אנחנו עושות? הולכות לקנות טייץ או מתחדשות בנעל ספורט. ואז המוטיבציה חוזרת לתקופה קצרה ואז זה בעצם מעגל אין סופי של התחדשויות....פשש טחונה כל טייץ פה ברשימה זה 100+
יש לחברה שלי של אמריקן מהאתר האמריקאי ב10-15 דולר כל אחד לא שקוף, מחזיק מעמד ואיכותי
אני אסביר לך איך זה עובד אצל אישה....אם המוטיבציה יורדת,מה אנחנו עושות? הולכות לקנות טייץ או מתחדשות בנעל ספורט. ואז המוטיבציה חוזרת לתקופה קצרה ואז זה בעצם מעגל אין סופי של התחדשויות....
סתם,אני אוהבת. ואם אני יכולה לאפשר לעצמי להשקיע על הדברים האלו שעושים לי טוב,למה לא?
לא....הדיכאון מגיע כי אתה קורע את התחת במשך כל החודש ועובד קשה בשביל הכסף. זה חלק מהדברים שמחזיקים אותך שפוי. לא אומרת לך תתפרע ותחשוב כיאילו אין מחר. אבל לפעמים בשביל הנפש צריך לקנות גם דברים לעצמך. אנחנו לא רובוטים מייצרי כסף.כי שכחת את הדיכאון שמגיע כשאת מסתכלת על החשבון בנק שלך
במיוחד שאני משכירה דירה לבד ומממנת את עצמילא....הדיכאון מגיע כי אתה קורע את התחת במשך כל החודש ועובד קשה בשביל הכסף. זה חלק מהדברים שמחזיקים אותך שפוי. לא אומרת לך תתפרע ותחשוב כיאילו אין מחר. אבל לפעמים בשביל הנפש צריך לקנות גם דברים לעצמך. אנחנו לא רובוטים מייצרי כסף.