הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תגידו אם אני הולך להישתמש נכון בדברים הבאים:

• פותח/ת השרשור hulk2
  • פורסם בתאריך

hulk2

משתמש מתחיל
147
0
נק' מוניטין:
-60
147
0
קלנבוטרול:שבועיים,יום1(20)יום2(40)יום3(60)יום4(80)יום5(100)יום6-12(120) יום13(100)יום14(80). אפדרין+קפאין:שבועיים,יום 1-3 30\200 יום4-6 60\200 יום7-14 90\200 (זה 3מנות של 30\200)...עושה עוד 4 שבועות כאלה קלן שבועיים ואפדרין שבועיים..
אחר כך ממשיך רק עם יוהמבין 4 שבועות יום (1) 5מג יום(3) 10מג יום (7) 15 מג..
1.האם אני צריך לקחת את הקלנבוטרול בבת אחת? ומתי? וצריך לשתות איתו KITOTEFEN
2.אולי להמשיך את ה4 שבועות האחרונים שבועיים קלן ושבועיים יוהמבין? ומתי לקחת יוהמבין איזה שעות?
תודה סליחה שזה ארוך..

אם אתה לוקח קטוטיפן אתה יכול להריץ את הקלן ללא הפסקה, אם לא אז שבועיים הפסקה ובמיוחד שאתה לוקח אפדרין זה לא מספיק בשביל שהרצפטורים ישתקמו..

יהומבין אתה לוקח רק לפני אירובי, לאחר שלא אכלת כלום 3 שעות לפני עם עדיפות לעל הבוקר..

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה.. יהומבין את כל המנה או לחלק,? ואפשר לקחת אם יהומבין קלן? וכמה לקחת קטוטיפן מתי שאני שותה אפדרין וקלן? תודה

אל תקח קלן/אפדרין לסרוגין כי זה אותם רצפטורים

מה הא.ש שלך כרגע ? למה לא לחטב בלי כלום עד לא.ש נמוך יחסית ?

תתחיל עם אפדרין קפאין בלבד
ובסוף תעבור ליוהמבין/קפאין וקלן לסרוגין

יש לך דחף עז לבלוע כדורים ידידי
אל תקח קלן עם יוהמבין
התזונה תעשה לך את רוב החיטוב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
MOO אני היתכוונתי לא ביחד שבועיים שבועיים.. אחוז שומן אצלי 16 בערך ...תזונה אצלי פיקסס..תודה

על 16 אחוז שומן אל תקח שום דבר, תגיע ל 10-12 ואם תרצה לרדת מזה נמוך יותר, מה שקשה לי להאמין כי 10 אחוז אמיתי זה חיטוב יפה מאוד אתה יכול לקחת.

יהומבין לוקחים את כל המנה ביחד, לא מחלקים..
קטוטיפן אתה לוקח 2 מ"ג ליום, כדור בבוקר וכדור לפני השינה, קח בחשבון שזה עשוי לעייף אותך...

יצא לי לקחת יהומבין עם קלן ביחד, לא לבעלי לב חלש.. בקיצור לא מומלץ..

על 16 אחוז שומן אל תקח שום דבר, תגיע ל 10-12 ואם תרצה לרדת מזה נמוך יותר, מה שקשה לי להאמין כי 10 אחוז אמיתי זה חיטוב יפה מאוד אתה יכול לקחת.

יהומבין לוקחים את כל המנה ביחד, לא מחלקים..
קטוטיפן אתה לוקח 2 מ"ג ליום, כדור בבוקר וכדור לפני השינה, קח בחשבון שזה עשוי לעייף אותך...

יצא לי לקחת יהומבין עם קלן ביחד, לא לבעלי לב חלש.. בקיצור לא מומלץ..

מסכים איתך
לגבי היוהמבין במחקר הם חילקו (שתי מנות של 10)
אבל כדי לצרוך במצב של אינסולין נמוך (צום) כדאי מנה אחת ביום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית