הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש הבדל בין TRX למשקולות

מה אמור להיות RM20 בbenchpress?
אני לא חשוב שיש מספר מסוים. אבל אני חושב שזה נחמד שיהיה RM20 במשקל הגוף שלך.
אני עושה תרגיל דומה בTRX
ההבדל בין TRX למשקולות, זה היכולת שלך במשקולות לעלות עומס משקל באותה תנועה.
ב TRX כשתתקדם בה, תרצה להוסיף עומס בתרגיל, הדרך היחידה היא להחליף תרגיל, לעומת משקולות שתוכל פשוט להוסיף משקל.
לכן למתחילים, או לאנשים עם מטרות אימונים שונה מרק מסה וכוח, או לתרגילים ספציפים, מתאים TRX.

• פותח/ת השרשור
אני לא חשוב שיש מספר מסוים. אבל אני חושב שזה נחמד שיהיה RM20 במשקל הגוף שלך.

ההבדל בין TRX למשקולות, זה היכולת שלך במשקולות לעלות עומס משקל באותה תנועה.
ב TRX כשתתקדם בה, תרצה להוסיף עומס בתרגיל, הדרך היחידה היא להחליף תרגיל, לעומת משקולות שתוכל פשוט להוסיף משקל.
לכן למתחילים, או לאנשים עם מטרות אימונים שונה מרק מסה וכוח, או לתרגילים ספציפים, מתאים TRX.
כמה זה RM20 בק"ג משקולות?

השאלה היא כמה זה ביחס למשקל RM1 ?
RM זה repetition max, כלומר המקסימום למספר החזרות המסויים הזה. אם זה RM1 זה המשקל המקסימלי שאתה יכול לעשות לחזרה אחת, אם זה RM20 זה המקסימום שאתה יכול ל-20 חזרות.
בגלל ההבדל הגדול במספר החזרות, אין שום קשר ישיר בין מה שאתה יכול לעשות ל-1 למה שאתה יכול ל-20, אתה פשוט תצטרך לבדוק ולראות.
לא הבנתי אבל מה הקשר בין זה ל-TRX.

• פותח/ת השרשור
RM זה repetition max, כלומר המקסימום למספר החזרות המסויים הזה. אם זה RM1 זה המשקל המקסימלי שאתה יכול לעשות לחזרה אחת, אם זה RM20 זה המקסימום שאתה יכול ל-20 חזרות.
בגלל ההבדל הגדול במספר החזרות, אין שום קשר ישיר בין מה שאתה יכול לעשות ל-1 למה שאתה יכול ל-20, אתה פשוט תצטרך לבדוק ולראות.
לא הבנתי אבל מה הקשר בין זה ל-TRX.
שתי שאלות נפרדות

שתי שאלות נפרדות
אז ההבדל העיקרי בין TRX למשקולות הוא יכולת העמסה.
במשקולות אתה יודע תמיד כמה אתה מרים, ואתה יכול תמיד להוסיף משקל בלי לשנות שום דבר בתרגיל.
TRX יש לו 2 מגבלות עיקריות:
  • המשקל שאתה מרים הוא המשקל שלך, ככה ששינויים במשקל הגוף ישפיעו על האימונים.
  • די קשה להעלות את הקושי בהדרגה, לרוב זה יהיה יותר בקפיצות (עם יותר או פחות שיפוע), או בכמות החזרות, ולא במשקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית