מחפש תחליף לפורמולת קריאטין שלא מייצרים כבר

• פותח/ת השרשור gs-es72
  • פורסם בתאריך

gs-es72

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום חברים
מתאמן חזק כ8 שנים בערך, אוהב את הפורמולות של הקריאטין, הייתה אחת של muscle pharm, creatine blend שעבדה עליי ממש טוב והמשכתי איתה פעמיים שלוש, muscle pharm לא מייצרים אותה יותר אין לי מושג למה ואני מחפש תחליף חזק עם חוות דעת שלכם, מעדיף את הקריאטין קומפלקס מאשר מונו.
יש אחת של pro body שנמכר רק בישראל בודי, פרמולת קריאטין מתקדמת: קריאטין 3D - במשקל 1230 גרם - ישראלבודי
מי שהשתמש בה ויש לו חוות דעת אשמח לשמוע, קצת מפקפק בייצור הישראלי בנוגע לתוספי תזונה..
תודה לעוזרים

פורמולה של קריאטין זה מונח רחב מאוד, לפי ההגדרה שלך זה כל דבר שמכיל קריאטין בתוכו, ויש מיליון דברים שמכילים קריאטין.
בתוסף ששמת פה למשל אין כמעט שום דבר יעיל חוץ מהקריאטין.
BCAA, גולטמין, וארגנין אלה חומצות אמינו שאתה מקבל מכל מקור חלבון טוב, בין אם זה אבקת חלבון או ממזון, ככה שאין צורך לצרוך אותם במיוחד. מלחים זה סבבה, אבל לא הייתי משלם אקסטרה בשביל מלח. בטאין לא נותן יותר מדי אם בכלל. ברומלאין לא יעזור לך ממש בכלום. המגנזיום שם הוא אוקסיד, כלומר הזול והגרוע ביותר.
קיצר אתה משלם על קריאטין עם עוד נפח שלא נותן כלום אקסטרה.

• פותח/ת השרשור
Screenshot_20190808-132028.png
אוקיי, תודה למדתי עוד משהו.
אשמח להמלצה על תוסף קריאטין יעיל ואיכותי כמו שכתבת למעלה, צירפתי את הנתונים של הפורמולה של מאסל פארם שלא מייצרים כבר, אני גם פחות אוהב את הפורמולות שמכילות יותר מידי דברים, מעדיף בלנד טוב של קריאטין עם חומרים יעילים כמו שכתבת, מכייון שאין לי ידע בנושא המרכיבים מה טוב ומה פחות אשמח להמלצה.

נערך לאחרונה:
צפה בקובץ המצורף 49785 אוקיי, תודה למדתי עוד משהו.
אשמח להמלצה על תוסף קריאטין יעיל ואיכותי כמו שכתבת למעלה, צירפתי את הנתונים של הפורמולה של מאסל פארם שלא מייצרים כבר, אני גם פחות אוהב את הפורמולות שמכילות יותר מידי דברים, מעדיף בלנד טוב של קריאטין עם חומרים יעילים כמו שכתבת, מכייון שאין לי ידע בנושא המרכיבים מה טוב ומה פחות אשמח להמלצה.

חומרים יעילים לאיזו מטרה?
למה שלא תיקח מונו, בזול ובמינון אופטימלי?

• פותח/ת השרשור
חומרים שיוסיפו לספיגה יותר טובה של הקריאטין, פאמפ, לא חסר..לא בקיא בזה בידיוק מחכה לתשובות ממי שיודע באמת,
לגבי מונו בעבר ניסיתי חוץ מכאבי בטן לא עשה לי כלום/:

חומרים שיוסיפו לספיגה יותר טובה של הקריאטין
קריאטין מונו נספג ב-100% לבד, ככה שכל הפורמולות הנוספות הן סתם דברים שלא יעילים יותר

לזה יש לך בטא אלאנין, ארגינין יכול להיות סבבה לזה, טאורין.
אלה היחידים שאולי הייתי ממליץ, למרות שארגנין לדעתי זה סתם

כמה לקחת?
קריאטין בכמויות של 10 גרם ומעלה ידוע שעלול לגרום לכאבי בטן, אבל גם אם אתה לוקח פחות במקרים מסויימים זה יכול לכאבים. הפיתרון יהיה פיצול המנה לפעמיים ביום

חומרים שיוסיפו לספיגה יותר טובה של הקריאטין, פאמפ, לא חסר..לא בקיא בזה בידיוק מחכה לתשובות ממי שיודע באמת,

בווינגייט נטו לציין שאינסולין מהווה גורם מרכזי ביכולת השריר לקלוט קריאטין ועל-כן הוספת פחמימות כגון: גלוקוז, דקסטרוז, או מלטוז שגורמות לעלייה בהפרשת הורמון האינסולין תביא לקליטה טובה יותר של קריאטין על-ידי תאי השריר.

בפועל, למיטב זכרוני מדובר במינונים גבוהים של סוכר לצורך שיפור בספיגה, מינונים שלא הייתי צורך על בסיס יומי, אבל גם השיפור שהיה היה לטווח הקצר, קריאטין הוא תוסף שלוקחים לאורך זמן, ולכן זה מעט חסר חשיבות..

ולגבי סוגי הקריאטין השונים, אם אני זוכר נכון, חוץ ממונו, שאר סוגי הקריאטין יקרים יותר בהרבה, ויעילותם לא הוכחה כשוות ערך למחיר.

לגבי כאבי בטן יתכן שיכול להיות מסוג הקריאטין אבל גם יכול להיות מצורת צריכה לא נכונה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית